Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
UE46B6000 van valakinek? tapasztalatok? gépre kötve használnám..
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
FireShadow
senior tag
válasz durkonorbi #2020 üzenetére
Fullhd tv-t a szélességének 1.8xánál messzebbtöl nézni sznobság mert az átlagember szeme ilyen távolságból már nem látja a teljes 1920 pixelt rendesen. Neked pont jó lenne.
[ Szerkesztve ]
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
FireShadow
senior tag
válasz dabadab #2035 üzenetére
Nem azt mondom hogy ha én tudom hogy 3 méterröl fogom nézni akkor direkt csak a hd readyket nézem. Hanem hogy aki ilyet vesz legyen vele tisztában hogy a full hd tulajdonsága nem jön ki olyan távolságból. Mert ezek (több) százezres tételek és semmi sem mindegy szerintem.
-
FireShadow
senior tag
válasz Strauss #2052 üzenetére
Hát a thome egységben beállithatod hogy a kimenet HD legyen, ekkor ha hdmi-vel kötöd akkor szerintem a menü meg a müsorujság hd lesz de az adás attól még nem. Ha elöfizetsz pár hd csatornara is akkor mindenkepp ertelmes. Amugy mar csak a poen kedveert is inkabb hdmi mint az ezer éves scart. Vékonyabb, könnyebb, és nem is annyira drága.
-
FireShadow
senior tag
válasz durkonorbi #2054 üzenetére
Moziban 2K és 4K-t hasznalnak ez 2000x valahány illetve 4000x valahány szóval ami lement moziban abbol nagy valoszinüséggel tudnak fullhd-t csinálni. Nem muszáj hogy kiadják blurayen elég ha leadják tv-ben vagy web-dl.
[ Szerkesztve ]
-
FireShadow
senior tag
Egy 46os led lcd tv-t masfel ket meterrol az aljaval egyvonalból nezve nem torzulnak a szinei? Koszi
-
FireShadow
senior tag
Mi a különbség a UE46B6000VP és a UE46B6000VW között? Előbbi 299k utóbbi 328k, szerintem semmi, de gondoltam megkérdem.
-
FireShadow
senior tag
Az miért van hogy a LED tvnek is van "frekvenciája"? Én az a fajta ember vagyok aki a 85hzes CRTtöl kezdve a dlp projektorok szivarvanyan keresztül a plazma tv-ig mindennek észrevezem a vibrálását.
Hülyén hangzik de integess a monitorod elött, a kezed egyenletesen el lesz mosódva. Integess egy LED tv előtt és darabos lesz. Viszont jól csinálják mert nem zavar, nem veszem észre, de ez mitöl van? Miért nem olyan mint a monitor? Vagy ez a LED világitás miatt van, egy normál LCD ugy viselkedik mint egy monitor?
Lehet a monitornak is van csak annyira gyorsan vibrál hogy mégkevésbé látom. Fényképezövel meg ha nagyon gyorsan rázom a fejem látok valamit de jobb mint a tv.
-
FireShadow
senior tag
Rájöttem.. A led motion plus beiktat fekete kepkockakat hogy ugy frissitse a képet nem tudom az miért jó. De azt kikapcsolván már nem látom darabosnak a kezem vagy ujjam ha integetek elötte, csak kicsit hullámosnak. Igy már sokkalta jobb.
-
FireShadow
senior tag
Lehet arról tudni valamit hogy egy samsung LED tv-nek hányezer óra az élettartama? Valamint okoz e valami kárt hosszútávon ha maximum fényerőn (backlight) használom?
[ Szerkesztve ]
-
FireShadow
senior tag
válasz Luissimo #4511 üzenetére
Fogyasztás? Tudtommal 150wattnál nem fogyaszt többet, normális kb 10es backlight (20 a max) mellett meg valami 80-90w? Hát akkor veszek egy két ledlámpát és máris kompenzálva van a fogyasztása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest