- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
Lehet arról tudni valamit hogy egy samsung LED tv-nek hányezer óra az élettartama? Valamint okoz e valami kárt hosszútávon ha maximum fényerőn (backlight) használom?
-
-
FireShadow
senior tag
Az miért van hogy a LED tvnek is van "frekvenciája"? Én az a fajta ember vagyok aki a 85hzes CRTtöl kezdve a dlp projektorok szivarvanyan keresztül a plazma tv-ig mindennek észrevezem a vibrálását.
Hülyén hangzik de integess a monitorod elött, a kezed egyenletesen el lesz mosódva. Integess egy LED tv előtt és darabos lesz. Viszont jól csinálják mert nem zavar, nem veszem észre, de ez mitöl van? Miért nem olyan mint a monitor? Vagy ez a LED világitás miatt van, egy normál LCD ugy viselkedik mint egy monitor?
Lehet a monitornak is van csak annyira gyorsan vibrál hogy mégkevésbé látom. Fényképezövel meg ha nagyon gyorsan rázom a fejem látok valamit de jobb mint a tv.
-
FireShadow
senior tag
Mi a különbség a UE46B6000VP és a UE46B6000VW között? Előbbi 299k utóbbi 328k, szerintem semmi, de gondoltam megkérdem.
-
FireShadow
senior tag
Egy 46os led lcd tv-t masfel ket meterrol az aljaval egyvonalból nezve nem torzulnak a szinei? Koszi
-
FireShadow
senior tag
válasz
durkonorbi #2054 üzenetére
Moziban 2K és 4K-t hasznalnak ez 2000x valahány illetve 4000x valahány szóval ami lement moziban abbol nagy valoszinüséggel tudnak fullhd-t csinálni. Nem muszáj hogy kiadják blurayen elég ha leadják tv-ben vagy web-dl.
-
FireShadow
senior tag
válasz
Strauss #2052 üzenetére
Hát a thome egységben beállithatod hogy a kimenet HD legyen, ekkor ha hdmi-vel kötöd akkor szerintem a menü meg a müsorujság hd lesz de az adás attól még nem. Ha elöfizetsz pár hd csatornara is akkor mindenkepp ertelmes. Amugy mar csak a poen kedveert is inkabb hdmi mint az ezer éves scart. Vékonyabb, könnyebb, és nem is annyira drága.
-
FireShadow
senior tag
válasz
dabadab #2035 üzenetére
Nem azt mondom hogy ha én tudom hogy 3 méterröl fogom nézni akkor direkt csak a hd readyket nézem. Hanem hogy aki ilyet vesz legyen vele tisztában hogy a full hd tulajdonsága nem jön ki olyan távolságból. Mert ezek (több) százezres tételek és semmi sem mindegy szerintem.
-
FireShadow
senior tag
válasz
durkonorbi #2020 üzenetére
Fullhd tv-t a szélességének 1.8xánál messzebbtöl nézni sznobság mert az átlagember szeme ilyen távolságból már nem látja a teljes 1920 pixelt rendesen. Neked pont jó lenne.
-
FireShadow
senior tag
UE46B6000 van valakinek? tapasztalatok? gépre kötve használnám..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest