Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
der_
tag
hali
Nekem is küldhetnétek privben olyan oldalakat ahonnan rendesen lehet tölteni a hd anyagokat. (nem baj ha meghívós)
Köszönet érte. -
der_
tag
Sziasztok.
Van egy c650-em és ati kártyám (4850). Mit kell csinálnom hogy kiadja a hangot hdmi-n? -
der_
tag
Helló!
Akinek c650-e van segítene?
Számítógépre kötve minden jó, catalyst-ba lehúztam az overscan-t 0-ra és elneveztem a HDMI 1-et pc-nek. A képi beállításoknál a film profilt beállítgattam nekem tetszőre, de pár szürke (így 100hz sincs). Ha átnevezem pc-ről a hdmi 1-et mondjuk blu-ray-nek akkor minden beállítás aktív de 50hz-en 60hz-en és 24hz-en is "kilóg" a kép a tv-ből. Hogyan lehet ezt összehozni?
A panelt azt a jobb oldali matricán lehet megnézni? Mert valaki írta hogy hátul a rácsokon bevilágítva látta. melyik a biztosabb? Én zseblámpáztam de nem tudtam melyik számsort kell nézni.
És még egy dolog. Akármit csinálok mindig látom a sarkokban a bevilágítást sötétben. Mivel mindig sötétben nézek filmet ez nagyon zavar. Nálatok is látszik a 4 fényfolt, vagy jó beállítással ezt teljesen el lehetne tüntetni?
Kössz annak aki segít... -
der_
tag
No nekem oldalt CN01. Az akkor biztos nem samsung paneles.
Nálam van minden sarok közelében 4 kis folt Engem nagyon zavar. Nem tudom sehogyan sem eltüntetni.
Nekem analóg kábeltévém van. Akkor kellene menni a dolognak. De nincsen rá sehol opció, hogy átnevezés meg hogy áthelyezés. Nálam a műsorújság sem ír ki semmit. Gondolom nem ad ilyen infót a szolgáltató....
Leírnád hol kell ezt az átnevezést csinálni. Pontosabban elnevezést, mert nekem semelyik csatornának a nevét sem írja ki. Pedig jó lenne mert akkor csak rámegyek a csatornalistára kiválasztom és ennyi. Így meg keresgethetem mert nem tudok megjegyezni annyi csatornát hogy mi hol van.
Tehát akkor a kedvencek csak digitális csatornánál működnek?
Néztem a jelerősséget amit írtál régebben hogy nálad azzal gond volt nekem nem érhető el ez az opció.
Köszi az eddigieket! -
der_
tag
Te összekötötted pc-vel?
Ha igen az lenne a kérdésem amikor a driverben állítasz 24hz-et (a hd filmezéshez) akkor neked is "kilóg kicsit a kép a tv-ből? Ha visszarakom 60hz-re akkor jó. (a catalyst driverben az overscant 0-ra tettem)
Szerinted az normális ha a műsorújságom üres? -
der_
tag
Milyen megoldást ajánlanak szerinted? Biztos nem cserélik ki a tv-t.
Igen már én is utánaolvastam hogy CMO lesz az.
Fel is hívtam a kábelszolgáltatót ők is mondták hogy nincsen.
Igen olvastam KAMMU hsz.-ét és már meg is csináltam. Lementem mert még egyszer nem ülnék neki beírogatni a csatornák neveit.
Köszönöm a segítséget.
Még annyi hogy régebben írtad hogy visszaküldtél pár B650-et mert nem voltál velük elégedett. Voltak azokkal háttérvilágítási problémák? Olyanok mint ami nekem van. Ez engem nagyon zavar. -
der_
tag
Aki lementette a csatornákat leírja mi a trükk? Most akartam megcsinálni de mindig azt írja, hogy nincs USB kapcsolat. Pendrive-al és vinyóval is.
-
der_
tag
Nekem NTFS-es volt. Tényleg a FAT volt a megoldás. Köszi!
De ki formáz mostanában FAT-ra tisztelt Samsung?! Fekete pont.Letöltöttem az új firmware-t. 97.8Mb. Csak nekem tűnik ez soknak? A pendrive-ra kell kibontani ez OK. Maradhat a mappa vagy rakjam ki a cuccokat mappa nélkül? T- Valdeuc azon belül image és csak ott vannak a dolgok. Látni fogja így? Semmi nem állítódik el a frissítés során? (valahol olvastam hogy a kép az igen)
-
der_
tag
Köszi hogy megnézted.
És mindenkinek a segítségét.
Felhívtam a céget akitől vettem (kalocsai) azt mondták kijönnek majd megnézni. Azt is mondta az ember hogy a ccfl csöveknek kell 3 hét mire teljesen homogénen átvilágítják a panelt. Cserélni nem tudják még ha akarnák sem mert elfogyott (hmm... pont kapóra jött nekik).
Sötét szobában a fekete is inkább kék és ha 20 cm-rel arrébb ülök akkor még nagyobbak a világos foltok a kijelzőn.
Ha most kéne venni nem vennék C650-et. Valakinek minden jó más meg szart kap. -
der_
tag
válasz durkonorbi #2115 üzenetére
Amint ki lesz írva webshop-ban hogy raktáron megint hívom őket.
-
der_
tag
"Az szavaz 50 hertzesre, aki még nem látott 100-ast és/vagy meg akarja magyarázni, el akarja hitetni magával és mindenkivel, hogy milyen jó vásárt csinált."
Ennek ellentmond szinte minden tesztoldal, és szaklap (többek között a Digitális Házimozi) cikkei. Itt a ph-n és geeks-en és a házimozi magazinban is mindig leírják hogy a tesztelt tv 100 vagy 200hz-es, leírják hogy ez mit takar és utána hogy kikapcsolják mert úgy jobb.
A projektoros tesztekben is mindig írják hogy az interpolációt kikapcsolták a teszt közben. És neked nem kell magyarázni milyen drága készülékeket tesztelnek/teszteltek.
(nem kötekedésnek szánom) -
der_
tag
Nekem is Samsung tv-m van. Amit leírtál én is tudom,és már többször írták ebben a topikban is. Tippeket is adtak az újdonsült tulajoknak a "csúszkák" beállításáról. De mivel ez nem minden tv-n állítható így általánosságban nem lehet azt mondani amit BBéci mindig leír. Biztos vagyok benne, hogy tudatában van annak amit te is leírtál, de aki LG Philips Sharp Sony (ennél nem biztos) készüléket vásárol csalódhat a "100hz-ben"
BBéci:
Feltételezem elolvassátok egymás cikkeit.
Neked kell ismerned a kollégáidat
De több ember is bizalommal olvassa a cikkeiteket...jah és ph és geek "emberei" körében is kell továbbképzést tartanod...
[ Szerkesztve ]
-
der_
tag
Sziasztok!
Vannak még itt c650 tulajok?
Számítógépen megcsináltam egy új csatornalistát, mert a kábelszolgáltató összekutyult mindent. Fölmásoltam pendrive-ra importáltam, de nem ment át. Mi lehet a gond?
Gondoltam ha már csinálom akkor frissítem a firmware-t is. A samsung oldalán nem találtam újabbat 2011 februárinál (ja és a magyar oldalon nincs még firmware letöltési lehetőség sem).
Akinek esetleg megvan a legújabb az elküldené? -
der_
tag
válasz sandró60 #23476 üzenetére
Frissítettem a firmware-t. Valszeg már nem lesz újabb mert már szürke a szoftver frissítés menü a tv-n.
A csatorna listát most sem tudom felmásolni Beteszem a pendrive-ot, megtalálja az új listát, rákérdez hogy frissítem-e, felmásolja, aztán kiírja a régi nevét hogy az van rajta, újraindul és minden a régi. -
der_
tag
Sziasztok!
Lenne egy samsung C650-es tv, és egy sztereó erősítő. Összekötöttem őket egy scart-rca kábellel. A probléma az, hogy nagyon halkan és minősíthetetlenül szól. Mi lehet a gond?
-
der_
tag
"Amikor külső hangrendszert használsz, a tévé hangját le kell venni nullára."
Ez triviális. De olyan gyenge jelet küld az erősítőre, hogy alig "jön hang" a hangfalakból. A tv 5-ös hangerőn lepipálja.
Most bekötöttem a fülhallgató kimenetre jack-rca átalakítóval. Működik rendesen (mármint nem halk) olyan amilyennek gondoltam. Nem szól jól, de a tv hangszóróknál jobb
Szóval az a scart kimenet ami probléma. Nem tudom miért ilyen szar.
Scarton jobb lenne a hangja az biztos.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV