Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
kekeeci
üzenetére
Láttam, de akkor még orosz volt csak és az nekem kínai
Amúgy tetszik a mod, egy teljesen új karakter vagyunk, aki beszökik a Zónába szerencsét próbálni. A katonaság elkapja és lecsukják a cordoni bázison, de meg kell szökni (itt nem csak az a lényeg, hogy ne vegyenek észre szökés közben, hanem hogy ne állj meg, csak menekülj ki a bázisról, mert ha megálltál, abban a helyben leszed a mesterlövész). Sidorovich még, vagy már nincs a bunkerben, ezt nem tudtam eldönteni, mert a faluban csak 4 kalandor van egyelőre és azok segítenek talpra állni. Szerintem még nincsen. Nagy terjedelmű modról van szó, kíváncsi vagyok mi lesz tovább. Egy csomó új dolog is van a játékban, köztük ez a kedvenc német juhász a faluban 
Majd még írok róla, ha tovább haladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amúgy tetszik a mod, egy teljesen új karakter vagyunk, aki beszökik a Zónába szerencsét próbálni. A katonaság elkapja és lecsukják a cordoni bázison, de meg kell szökni (itt nem csak az a lényeg, hogy ne vegyenek észre szökés közben, hanem hogy ne állj meg, csak menekülj ki a bázisról, mert ha megálltál, abban a helyben leszed a mesterlövész). Sidorovich még, vagy már nincs a bunkerben, ezt nem tudtam eldönteni, mert a faluban csak 4 kalandor van egyelőre és azok segítenek talpra állni. Szerintem még nincsen. Nagy terjedelmű modról van szó, kíváncsi vagyok mi lesz tovább. Egy csomó új dolog is van a játékban, köztük ez a kedvenc német juhász a faluban 
shield