- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #13736 üzenetére
Akkor jo, valoszinuleg a kovetkezo lepes - es mintha arra a terkepre is mutatna a kovetkezo kuldi, az Sotetvolgy, Borov es az X-18.
Van par kerdesem, amit tisztazni akarok :
1.A szokeveny katona : te ott mit csinaltal vele, azaz mint mondtam, volt egy kuldi, hogy egy katonai taskat vigyunk el a csaposnak, azt elvittem, a katona keri tolem a stalker oltozetet, de mikor odaviszem, akkor nem kell neki, valamit ott meg csinalni kell neki, emlitettel egy masik aktataskat, talan az inditja majd be a szkriptet ?2.Allandoan magammal cipelek egy ekologus ruhat, mert valami szovegben azt olvastam, hogy anelkul nem lehet lemenni Strelok rejtekhelyere, de gondolom inkabb az X-18 laborhoz kell inkabb, nem ?
Lesz meg szuksegunk olyan ruhara ? Mert a kesobbiekben ha nem, vagy csak 1 adott ponton, akkor inkabb nem hordozom magammal, mert kellene a +suly hogy fegyvereket meg kepzodmenyeket cipeljek, vegul sikerult Red Eye kepzodmenyt csinaltassak, az ara 150 ezer, es meg akarok 1-et csinaltatni.3.Figa utalasa arra a 10 orakor megjeleno kepzodmenyre - megeri utannajarni ? elkepzelheto... Es amugy hol kell keresni ?
4.Az eltunt csoport megtalalasahoz szukseges Sotet kepzodmenyeket azokat hol kell keresni, egyaltalan hol van olyan anomalia ahol lehet talalni, melyik palyakon, es mintha 4 kellene belole.
Mar bocs hogy ennyire reszletesen kikerdezem a dolgokat,de 1.keves az idom is jatszani, 2.a jatekban sokat kell maszkalni osszevissza, ami idoigenyes, 3.a 2 dolog megfejelve orankenti legalabb 5 osszeomlassal,gep,jatek urainditas,betoltes, stb, szoval egyszeregyszer, mar jon, hogy letoroljem a francba az egeszet, de tetszik ez a beepitett +tortenet, es megis vegigkuszkodom.Remelem semmit nem felejtettem el.
Meg egy annyit, hogy a 3ik adathordozo Sotetvolgyben lesz, a 4ik meg az eltunt sztalkernel,az 5ik melyik palyan, es hogyan all ossze az adat az 5 adathordozorol terkeppe ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest