Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
Elhunyt Sam Rivers, a Limp Bizkit basszusgitarosa. (48)
-
LyonnaisFan1
őstag
Új anyag a német legendáktól.
Odabaszós.
-
LyonnaisFan1
őstag
Marilyn Manson-In The Air Tonight.
-
LyonnaisFan1
őstag

Statement from Nicko McBrain:
After much consideration, it is with both sorrow and joy, I announce my decision to take a step back from the grind of the extensive touring lifestyle. Today, Sat, Dec 7th, Sao Paulo will be my final gig with Iron Maiden. I wish the band much success moving forward.
I will, however, remain firmly part of the Iron Maiden family working on a variety of projects, my long time managers, Rod Smallwood and Andy Taylor, have in mind for me. I’ll also be working on a variety of different personal projects and focusing on my existing businesses and ventures, including The British Drum Company, Nicko McBrain’s Drum One, Titanium Tart, and of course, Rock-N-Roll Ribs!
What can I say? Touring with Maiden the last 42 years has been an incredible journey! To my devoted fan base, you made it all worthwhile and I love you! To my devoted wife, Rebecca, you made it infinitely easier and I love you! To my kids, Justin and Nicholas, thank you for understanding the absences and I love you! To my friends that are always there for me, I love you! To my bandmates, you made it a dream come true and I love you!
I look into the future with much excitement and great hope! I’ll be seeing you soon, may God bless you all, and, of course, “Up the Irons!”
Nicko---
Roviden, tomoren: Nicko McBrain utoljara ul a dobcuccok moge az Iron Maiden egyuttesenel, es 42 evet kovetoen befejezi a turnezast a csapattal.
Utodlasa folyamatban, es amint megvan, bejelentesre is fog kerulni. -
LyonnaisFan1
őstag
Egy kis Pokolgep koncertfelvetel meghallgatasra.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Discordon ezt en is lattam.

-
LyonnaisFan1
őstag
27 aktiv zenei ev utan a Sum41 egyuttes a feloszlas mellett dontott a mai napon.

-
LyonnaisFan1
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
hadam98
üzenetére
Az At The Gates új korongja már itt van a kanyarban. (07.02)
Az eddig kiadottak alapján nem lesz rossz.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
CM Punk.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
james001
üzenetére
Ezt hadd übereljem.
Master of Puppets Remastered 2021.

Teljesen beleégett az agyamba, és már többször szedtem ezt elő a napokban, hallgatásra, mint mást. Igazi mestermunka. Kimagasló dobjáték, nagyszerű szólók és riffek, na meg a vokál.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ez kicsit most engem is sokkolt.
Egy irányzat egyik legnagyobb figurája volt.
Számos nagyszerű korong és dal köszönhető neki, meg egyben a CoB-nek is.Nálam a Kissing the Shadows a minden idők legjobbja tőlük, ű
A 2:50-től kezdődő solot is ő nyomhatta el a dalban, hubazmeg. Odabaszós.
-
LyonnaisFan1
őstag
Dark Tranquillity - Moment
Full album list. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
sixpak
üzenetére

Derült égből villámcsapás
Még a legfanatikusabb Soad rajongók sem számíthattak arra, hogy kettő dallal beköszönnek.
Mindkettő odabasz.Most már csak az a kérdés, hogy a Tool vagy a Soad adja-e ki hamarabb soros korongját.

A tool a tavalyi anyagával sztem 10 évre letudta, bár annál az anyagnál a kevesebb lehet több lett volna. -
LyonnaisFan1
őstag
Nagyon odabasztak ezzel is.
-
LyonnaisFan1
őstag
Na Ronaldo vs. Lopes
Ki nyeri a luzitánok párharcát?
Jujj szektorhiba
-
LyonnaisFan1
őstag
Akár már szeptemberben hallgathatjuk az új Deftones korongot
Ha egy Koi No Yokan erősségű albumot raknak elénk egy szavunk sem lehet majd.
-
LyonnaisFan1
őstag
Nálam ez most nagyon adja, napok óta sokat megy nálam. Igazi 80' old school thrash metal anyag. 9 baromi jó szám. A top 3 nálam a Red Bomb/Power Thrashing Death és a War Monger.
A War Monger igazi picsánrúgós szám, az a kezdés az elején.
Nagyon alulértékelt album és banda. A Slayer sem véletlenül vette magához rövidebb időre a dobosukat, de végül annyira nem vált be. De akkor egy Slayerben a dobcuccok mögött lenni nem kis dolog volt. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ez fajt a fulemnek, ez egy vacak.
Az agyagember ugy jo, ahogy azt akkor kiadtak. Megkerulhetetlen klasszikus. A banda egyik legjobbja a Kolonia mellett.
-
LyonnaisFan1
őstag
A Korn es Deftones juniusi koncertek elhalasztva.
Ujabb idopontok kesobb. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
csakany2001
üzenetére
Tényleg, tegnap dobták ki.
Sima vagy Deluxe kiadás? A Deluxe kiadást ~10 perccel megtoldották, és kapott kettő plusz szerzeményt. -
LyonnaisFan1
őstag
Nem rossz, hatarozottan nem rossz.
-
LyonnaisFan1
őstag
Till Lindemann is megfertozodott
Jobbulast oreg.
-
LyonnaisFan1
őstag
Bár kicsit korábban elkezdődött, de még tart egy Nuclear Blast 4 órás tömény metal válogatás. Jobbnál jobb zenékkel.
Most egy Behemoth megy. Kár, hogy nem az Ora Pro Nubis Lucifer. De lehet az volt már.
Lehet a teljes anyagon is valamikor végigszaladok.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
Jön a Pearl Jam a Papp Lászlóba
Nem rossz.
-
LyonnaisFan1
őstag
Lehet a Children of Bodom az utolsókat rúgja?
3 alapember a távozás mellett döntött, ez nem túl jó jel.
Bármi is lesz, csak köszönet érheti az együttest, lepakoltak négy elég jó albumot. Az első 3, meg a Hexed.
Mégiscsak a Melodic Black Metal egyik húzóneve, jobbnál jobb számokkal.
Nálam a Kissing the Shadows az abszolút csúcs tőlük, főleg az utolsó ~1:40 vokál nélküli gitár és dobjáték.
A YT kommentek sem véletlenek, hogy a legjobb COB darab, és a legjobb gitársolo. Elképesztő
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jó féle. Jó címadó dal, jó korong. Kicsit visszanyúlnak vele a régebbi korongokhoz, ami persze egyáltalán nem rossz.
Something Wild, Follow the Reaper, Hatebreed. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ezt akár már pesten is lenyomhatják, amikor tiszteletüket teszik a Barba Negránál November vége felé
Szinte az egész kontinenst végigjárják az évben az Egyesült Királyságtól indulva az Orosz föderációig
Amúgy nem rossz. Bár eddig valahogy az Annihilator még nem fogott meg. De ideje lenne végigmenni rajtuk is.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
57 eves koraban elhunyt Morten Stutzer,az Artillery alapito gitarosa.
Isten nyugosztalja
Nagyon rakaptam a By Inheritance korongjukra, ami boven europai trash meta top5 album.
Megkerulhetetlen. Hogy mi lesz az egyuttes jovoje...
-
LyonnaisFan1
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
Elég nehezen tudom leszakítani a fülemet az új Tool anyagról.
Nagyon komoly
És végre a zenestreaming szolgáltatókra is felkerültek az anyagok
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére

Ez bar Deezerre meg nem kerult fel, de a tobbi regi album es dal igen.
Veegre.
Update: hoppa, elcimeztem.
-
LyonnaisFan1
őstag
Van, aki már végigment az új Abbath albumon?
Egész jó darab lett sztem, az előzőnél jobbnak tartom.Persze ott is van egy iszonyat erős Ashes of the damned/Ocean of Wounds kettős.
-
LyonnaisFan1
őstag
Az uj Korn egesz kiraly. Osszel jon elvileg az uj korong
-
LyonnaisFan1
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok az új Rammstein koronggal, de lehetett volna sokkal jobb is.
10 évnyi kimaradás után azért jobbat vár az ember.
De nem hallgathatatlan azt leszögezhetjük.… remélem a tool jobb anyagot pakol elénk, ha egyszer megjelenik, mert fenntartással kezelem, miszerint nyáron jön az új album.
Ha a Deezerre is felkerül akkor elhiszem. -
LyonnaisFan1
őstag
Ez az uj Abbath szam nem rossz a leendo uj albumrol.
Juliusra irjak az erkezeset. -
LyonnaisFan1
őstag
Még máig felfoghatatlan.
-
LyonnaisFan1
őstag
A Rammstein rendesen odaporkolt az uj dalaval es klipjevel. Most ettol hangos a nemet sajto

-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
vittgen
üzenetére

Én például a Sodomra kattantam rá, a narancs ügynök hatalmas alkotás, aztakurva
Azóta sincs olyan korongjuk, ami überelné. És sztem nem is lesz, a legjobbak legjobbja.
AUSGEBOMBT!
Sztem az angol verzió jobb, de németbe is kiadták.A Trash metal egyik alap albuma a narancs ügynök.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A klipje kicsit olyan, mint a Soundgarden Black Rainje

-
LyonnaisFan1
őstag
50 éves lett a Led Zeppelin első debütáló nagylemeze
Hogy repülnek az évek
Szerencsések azok, akik abba az időbe születtek, és éltek. -
LyonnaisFan1
őstag
Végigmentem az új Venom anyagon, istenkirály

Nekem iszonyatosan bejön.
-
LyonnaisFan1
őstag
Két hónap múlva érkezik az új Disturbed album

-
LyonnaisFan1
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
A Slayer hozzánk végül nem jön, de 11.23.-án Bécsben el lehet csípni őket.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
Májusban új FFDP.
Amennyi botrány volt a banda körül, főleg Ivan Moody miatt, hát kiváncsi leszek erre
Mondjuk ideje már nekik is valamit virítaniuk, a Got Your 6 után

-
LyonnaisFan1
őstag
Úristen, lehet megélem a tool új lemezét

Ebben az évben stúdiózás, jövőre albumborító tervezés, 2020 december lemez megjelentetés.
Jó talán ennyit nem kell várni.
-
LyonnaisFan1
őstag
Megjelent a Judas Priest közelgő lemezének harmadik dala is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest