Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elux
tag
Sziasztok!
A 360 S6-hoz megjelent az új frissítés tegnap. Van valakinek tapasztalata, vagy hallott valaki az új frissítésről?
Nem tudom, hogy érdemes-e frissíteni, mert a jelenlegi is tökéletes. Nem tudom, hogy milyen új funkciókat raktak bele, de a jól működőt sem akarom elrontani. -
VaJman
csendes tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Szia,
Amit a múlt héten írtál gearbestes 400 USD árat, arra még jön egyéb költség (ÁFA, vám), vagy a GB-n ez úgy érthető, hogy ennyiért kapom meg?
Bővült a család egy cicaval, gondoltam ráér novemberig a robot, amikor Black Friday lesz. De a cica váltja a szőrét, hiába mondtam neki hogy várjon novemberig.
Ezért keresek, most relatíve jó Roborock vételi lehetőséget.
A 360 is tetszik, de a gyartón kívül nem sok alkatrészellátás biztosított, ha ezt a témát a xiaomival összehasonlítom. Es ha meg a szoftveres fejlesztést nézem es Gábor munkáját, akkor a differencia megéri számomra a Roborockot. Kérdés hol érdemes most venni? Érdemes e figyelve várakozni? A GB az egyedüli, ahonnan további birodalmi költségek nélkül beszerezhető?
Köszi előre is a válaszod.
Üdv. VaJman -
dudikpal
senior tag
válasz
dudikpal
üzenetére
Közben olvastam fórumtárs 360 S6 beszámolóját, és lehet inkább az lesz a befutó 330dodóért tartalék szűrővel meg kefével...

A virtuális fal megoldás nem úgy volt tervezve, hogy a roborock már fogja tudni? Végül kimaradt vagy mi?
A xiaomi felé egyedül a 2cm-es átmászása húzna szemben az S6 1,5cm-ével(egy küszöb van a konyhában, még nem mértem le, lehet fel is szedem a *csába
).Silent77 : köszi az infót
-
S.Feri
őstag
Sziasztok!
Xiaomi mi 1 gennel kapcsolatban használ valaki virtuális falat? A kérdésem az , hogy szőnyeg alá pakolva is működik tökéletesen? A szőnyegünk szálai elég hosszúak, és nem igazán bírja a porszívő, inkább megkímélném az esztelen erőlködéstől.
-
válasz
Csabee.
üzenetére
Ha a kutyát nem zavarja a gép, akkor természetesen ki fogja kerülni - ahogy az embert is. (egyik barátunk macskája ül rajta és időnként a bútorokba kapaszkodással szívatja a robotot)
A szőrrel a gépek jól boldogulnak, főkefés robot kell és kicsit sűrűbben érdemes azt tisztítani. -
Csabee.
nagyúr
Sziasztok! Nagy testű kutyája van valaki ek? Hogy viszonyul a porszívóhoz? Szereti vagy fél tőle? A porszívó kikerüli? Kutyaszőrt összeszedi szépen?
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy Xiaomi Roborock S50-et (ugye ez a Gen2?) - felmosással és egyéb trükkökkel.
A gép egy 84%-os töltéssel érkezett, így a különböző beállítások átpörgetése után munkára is fogtam.Nos, azt kell, hogy írjam - nagyon elégedett vagyok vele. Kb 54 nm a lakás, ebből kb 40-et tud szépen bejárni - bútorok stb. miatt. 2x küldtem végig a terepen (kb 1,5 óra alatt végzett) - eredeti alkalmazással használom jelenleg - EU-s zónával.
- spot tisztítás ok
- zóna tisztítás ok
- felmosás, kapcsolgatás stb ok.Felmosás esetén ti szoktatok a tartályba pl. felmosószert önteni? Vagy csak vizet? Vagy elég a felmosórongyot bekenni azzal?
Előre is köszönöm!

-
ACE-
addikt
válasz
lakisoft
üzenetére
Ez miatt lehet hogy a falat eltolja: https://images.samsung.com/is/content/samsung/p5/common/sec03_video_pc.mp4
Atöltőtől megfelelő távolságot kell tartani, nem mindegyik porszívó tud betalálni. -
01
tag
Sziasztok!Valaki tudja esetleg, hogy a magyar Xiaomi boltban mennyiért árulják a xiaomi gen1et?a webshopjuk még nem igazán használható...Köszi!
-
Yellow73_a
tag
válasz
maestro87
üzenetére
Természetesen. Pont az a lényeg, hogy mivel webboltból vásárolsz, idézőjelben nem tudod, mit veszel. Ezért otthon kipróbálod, és ha nem jó, nem tetszik, vagy nem ilyen lovat akartál, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól 14 napon belül. A termék visszajuttatásának költségét neked kell állnod.
-
ribarszki
őstag
válasz
lakisoft
üzenetére
Nincs sok tapasztalat a Samsungról, de nem is tartozik az ajánlott gépek közé, már csak az ára és az üzemideje miatt..
A vezetékeket azért jó összeszedni a robot indítása előtt. Általában kiverekedik magukat, de jobb elrakni. Más általad felsorolttal viszont nincs gond. A cserepeket, virágokat gyönyörűen körbetakarítják, a falat mm-re megközelítik és onnan is kisöpörnek mindent (amit a Samsung nem tud, mivel nincs oldalkeféje), eddig soha nem volt olyan, hogy nem talált fel elsőre a töltőre. 2 órát vidáman eltakarít turbó üzemmódban.
Engem ez a Samsung az őrületbe kergetne ha 60 perc után menne a töltőre úgy, hogy nem végzett. Egy kisebb laskában elég lehet, de 80-100nm-t nem takarít ki egyben.
Helyette a fórumon a Xiaomi Gen1- Gen2 gépeket ajánljuk. 80k és 120k az áruk.
-
lakisoft
veterán
válasz
ribarszki
üzenetére
És még sorolnám a problémákat:
-virágcserepet megpróbálja felborítani
-a vezetékeket megpróbálja eltolni/kitépni a falból
- volt már hogy a falat is el akarta tolni (szemből kapta el és ott nincs kapcsoló ami megállítja)
- a töltőre 3-ból 2x nem talál oda
- képes a töltőt úgy eltolni/elforgatni hogy nem tud rámenni többet
Ezek más porszívóval is így vannak vagy csak engem tisztel meg ez a tipus vele? -
lakisoft
veterán
Sziasztok,
Vettem egy Samsung VR10M703HWG/GE porszívót és az a gond vele hogy a gyártó 3,5 óra üzemidőt ígér egy feltöltéssel míg a valóságban maximum 1 órát tud. Ez normális műküdés vagy vigyel el a szervízbe? 6 napja használjuk. Előre köszi a válaszokat.

-
sz_gabor
tag
A FloleVac mostantól magyar nyelven is használható!
Tölthető a Play áruházból vagy a FloleVac weblapjáról.Hibás fordítás,fordítási javaslat ügyében nekem írjatok privátot.
-
sz_gabor
tag
válasz
Habsteve
üzenetére
Ha az eredeti (angol) 3.3.9_003357 verzióval nem működik akkor ezzel se mert csak a magyar nyelvet tettem bele.
A FloleVac-al se működik?
A következő verzióba már remélem a magyar nyelv is benne lesz (3. nyelvként az angol és a német után).
Már elküldtem a készítőnek a nyelvi fájlt. -
sz_gabor
tag

Elkészült a legújabb hangcsomagom leírás és letöltés itt-2 plusz hang
-Magyar nyelvű telepítő program
-Részletes leírás
-Gen1 legújabb magyar nyelvű plugin -
Mosqu!to
addikt
Van most esetleg kuponotok 360-hoz és Xiaomi gen2-höz?
-
-
sentinel
aktív tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Én értem, Te nem

Hiába választom ki azt a régiót nekem NEM megy, mivel EU régiós az enyém.
Ezért félreérthető az összefoglalóban hogy a China-t válassza ki az ember. Aki itt vette Mo-on, az ne azt válassza ki mert nem fog azzal menni...
Ellenben EU-son is megy a magyarosított app a zóna takarítással.
Remélem így már érthető. -
Elux
tag
válasz
retesz147
üzenetére
Akkor még az is lehet, hogy a Roborock oldalkeféje jó lesz az S6-hoz? Jó lenne kipróbálni. Tudnál feltenni egy közeli fotót a kefe csatlakozó felületéről?
A hengerkefe két vége pedig különböző. Az egyik szögletes, a másik kerek. Így nem lehet fordítva beletenni.
A Roborock hepaszűrőjének mi a három befoglaló mérete? Hátha megoldódik az olcsó tartozék ellátás. -
válasz
Yellow73_a
üzenetére
A magyarított appal is?
-
Revolit
senior tag
Koszi, ugy tunik, nem valasztottal rosszul.

Orulok, hogy egyre tobb ilyen kaliberu gep van a piacon
Remeljuk a Xiaomi is fejlodni fog, nem csak a jovobeli modellek, hanem az aktualisak is
- pl szerintem a terkepen megtalalja magat felszedes utan -> ezt is meg lehetne szoftveresen oldani. -
Elux
tag
Sziasztok! Tegnapi általános gyors összefoglaló után írom a mai tapasztalataimat a 360 S6-al kapcsolatban. Sajnos, fotót nem sikerült feltennem, pedig készítettem néhányat a vizualizáció miatt.
Térképmentés: az utolsó 10db térképet automatikusan elmenti, amit a használat során mindig felül ír, de kedvenc kategóriában el lehet menteni, és akkor meghagyja az eredeti állapotában. Jó dolog, hogy a no-go zónákat is menti a térképpel együtt, és ezeket nem kell újra kijelölni. Viszont a zónatakaritás zónáit használatkor törli. Sok zónát is ki lehet egy térképen jelölni.
No-go: teszteltem, hogy mit csinál ha oda jelölöm ki a no-go területet, ahol a töltő van. Első dolga, hogy a no-go zonából a legrövidebb úton kijöjjön. Amikor tölteni küldöm, akkor mindent elkövet, hogy a töltőt elérje, de ne menjen a tiltott zónába. Amikor megbizonyosodik, hogy nincs alternatív útvonal, akkor végül pont azon az útvonalon visszamegy a töltőre, ahonnan kijött a zonából.
Oldalkefék: kipróbáltam, és az Ilife V5S pro keféi felszerelhetők rá. Ugyan olyan szögletes a vége. Méretben is megegyezik, csak alakra másabb, így kb 2mm-el lejjebb esik. Szóval vész esetén használható. De az S6 oldalkeféinek van egy érdekessége. A tövében van egy picike kefe, ami szerintem arra hivatott, hogy a hajszál ne tekeredjen fel rá, mert azonnal lesepri magáról. Ilyen pici kefe van a Roborocknál?
Valaki kérdezte a hatékonyságot: nagyon szépen takarít, de durva kosz nem volt nálunk. Így is nagyon sokat összeszedett. Főleg por és porcica volt. Darabos kiszórt dolgokkal még nem próbálkoztam. Mindig a csendes, vagy normál szívás erősséget használtam, ami szerintem elég.
Szőnyeg: a szőnyegen könnyebben közlekedik, mint az Ilife. Az Ilife sokszor felmenetelkor felgyűrte a szőnyeg szélét, és akadozott is benne, de megoldotta a felmászást. Az S6-nál sosem volt ilyen probléma. Könnyedén megy rajta (rövid szőrű szőnyeg). A szőnyeg érzékelő pedig működik, megemeli a szívóerőt.
Zóna: ha azt adom meg a kijelölt zónára, hogy 2X menjen végig, akkor a két végig menetelt merőlegesen végzi. Egyszer hosszabban, egyszer keresztben a területen. Így hatékonyabb.
Okosság: ami legjobban tetszik: korábban írtam, hogy nyugodtan fel lehet használat közben venni a gépet, utána visszatéve nem felejti el a pozícióját. Úgy tudom, ezt a Roborock nem tudja. De tovább nehezítettem a feladatát. Porszívózás közben nem ugyanoda tettem vissza, hanem 3 méterre elvittem egy másik helyiségbe. Ott ismét elkezdett 2X lassan oda-vissza forogni a tengelye körül, betájolta magát, majd a legrövidebb úton visszament a felvétel helyére, és folytatta onnan a programot, ahol abbahagytam. Ezt többször kipróbáltam, mert nem akartam elhinni. Ez a porszívó tényleg tudja, hogy helyzetileg hol van, és milyen irányban áll. Ehhez a mutatványhoz kell, hogy térképen legyen, csak akkor működik. Ha egy meg nem rajzolt helyre viszem el, akkor ez nem működik. Kell hozzá a térkép, abból tudja, azt is, hogy a töltő hol van.
Mára ennyi. Ha kérdés van, válaszolok.
Egyébként köszönöm a pozitív hozzászólásokat, és a jókívánságokat a géphez. Remélem az lesz. :-) -
nortx55
csendes tag
Ühüm, hogy nem mindegy hogyan van letakarva az a szenzor.
Egy Ismi nyomtat 3d-vel, kiváncsi leszek az milyen lesz -
nortx55
csendes tag
Cliff szenzort letakarom és még is tudja hogy szőnyegre megy a xiaowa... Ez hogy lehet?
valaki tipp? Jó kis fekete szőnyegemre kéne valami megoldás 
-
nortx55
csendes tag
Köszönöm a segítséget retesz, adtam még egy esélyt a robotnak. Tettem az elejére emelőt, és még a töltőt is eléri. Úgy tűnik valóban sokkal nagyobbat mászik. Fekete törölközőn és labtorlon tudtam még csak nézni, de hamarosan tesztelem újra otthon. Remélem jó lesz mert bízok benne. Érdekes hogy most hogy megemeltem nem ijedt meg a fekete színtől, de lehet hogy csak bekalcsolas után rögtön nem reagál, pass ezt még tesztelem. Na de a lényeg hogy köszönöm még egyszer a tippet.
-
Elux
tag
Sziasztok! Valaki leírná, hogy hogyan lehet fotót csatolni/linkelni ide a telefon memóriájában lévő képekből?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).

- pl szerintem a terkepen megtalalja magat felszedes utan -> ezt is meg lehetne szoftveresen oldani.