- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-28 12:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
esmi89
junior tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
xekta
csendes tag
-
Mosqu!to
addikt
-
Al Capone
tag
-
Leon77
őstag
-
axlfsi
veterán
-
ACE-
addikt
Régóta használod már a főkefét? Én azt vettem észre, hogy amikor új volt a főkefe, akkor sokkal jobban összeszedte a tárolóba a hajszálakat. Nekem is már vagy 2 éves a főkefe, és én is észrevettem hogy rengeteg hajszál rátekeredik, főleg a szélekre, és iszonyat nehéz onnan levágni (ha tud erre valaki jó módszert, azt szívesen fogadom) Egyszer majd kipróbálom egy új főkefével, mert lehet az használódik el túl hamar.
-
Elux
tag
A felmosó hasonló elven működik, mint a legtöbb forgó-moppot ablaktisztító robot. Ez biztos hatékonyabb, mint a sima feltörlő funkció. A legjobban a mop tisztítására vagyok kíváncsi. Ha nem túl hatékony, akkor egyszerűbb lecserélni a két moppot a tartaléka, a piszkosat pedig bedobni a mosógépbe. Ha az automata vízzel mossa, akkor úgyis takarítani kell a tisztító egységet, mert a koszos víz bebüdösödik.
-
ribarszki
őstag
Ez egyelőre koncepció. Legalábbis nem megvehető az biztos, de még videó sincs róla.. De minden újítás nagy öröm. Van ami tényleg hasznos és életképes lesz.
Nagyon kíváncsi vagyok a Xiaomi merre viszi tovább az S50 vonalat. Kicsi frissítés nem lesz elég.. Nagyon szorítok az iRobot féle dupla, egymás felé forgó gumihenger-keferendszer verzióért. Talán itt lehetne tényleg nagyot előrelépni. -
Headless
őstag
-
ribarszki
őstag
A Roborockot pont Te linkelted 2017.09.19-én

A Gen 1 pedig 2017 március ha minded igaz.. -
Max1mus
nagyúr
-
Leon77
őstag
-
ACE-
addikt
Lehet olyan az elrendezése a lakásnak. Ugyanakkor négyzetekre osztja az alapterületet, és úgy takarít, ilyenkor az összeérő részekre többször is odamegy, amikor épp azt a négyzetet kezdi el. Én nem vettem észre hogy visszamenne ugyanoda, ahol már volt... A felmosó részét nem nagyon használtam (talán csak egyszer), de a leírásában az van, hogy csak tiszta vizet szabad belerakni, és be kell vizezni felmosás előtt a kendőt is.
-
Mosqu!to
addikt
Megvolt az első takarítós kör. A Gen2 jobban siklik, de kicsit hülyébbnek tűnik a logika, amivel takarít. 1-1 helyre többször visszamegy, nem jöttem rá miért.
A "csiganyál" nálam világos kövön egy minimális csíkozást hagy. Tuningolta ezt valaki? Valami mosószert tenni a víztartályba, vagy befújkálni valamivel a mikroszálas kendőt?
-
retesz147
addikt
Nekem roller jött vonattal, 5X nap volt rendeléstől, úgy, hogy rendeléstől számított 2-3 nap múlva elvileg feladták. Kb 2 hét múlva tudtam követni egy darabig, majd elvesztettem a követést és csak amikor Magyarországba ért a z UPS-hez, akkor tudtam követni, de nem volt nagyon mit, mert elvileg reggel 10-kor ért ferihegyre, délután 3-kor hozta a futár...Nyugalom, megjön és mindenmentes lesz.
-
bazsimano
őstag
-
bazsimano
őstag
-
ribarszki
őstag
-
Mosqu!to
addikt
-
wierra
senior tag
-
retesz147
addikt
-
ACE-
addikt
-
tomazin
veterán
-
retesz147
addikt
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok, köszönöm a válaszokat!
Most már egyértelmű, Xiaomi lesz a befutó, mert ahogy látom szisztematikus működés csak jóval drágább kategóriában elérhető...
Ahogy már más is írta, Geekbuyingon lehet kapni 250 USD-ért, viszont azt nem láttam, hogy az EU Express megoldás +70 USD lenne.
Akkor mindennel egybevéve most legolcsóbban a Gearbesten lehet megvenni? Ahogy néztem a honlapot, most 420 USD-ért találtam meg...
-
tomazin
veterán
-
Dredd79
csendes tag
-
syler123
veterán
Köszi!
Lehet egy papucs rádőlt vagy nem tudom, mert azokat egymásra hajigáltam mielőtt elmentem
Azóta kétszer takarítottam vele, de nem volt gond, nem volt hiba.
Azt tudom hogy a függöny is meghülyíti, volt hogy láttam, hogy szinte végtelen ciklusba került, kicsit megtolta, majd megfordult, megint megtolta picit és csak így tovább. Ilyen térelválasztó függöny, amit ugyan elhúzok, de oda tud menni és tologatja. -
syler123
veterán
-
Max1mus
nagyúr
Így van, abban a face csoportban pedig csak az admin floodol remélhetőleg.

Ne értsd félre, semmi bajom nincs azzal, csak amíg abból keresel pénzt hogy reflinkelsz, addig nem közösséget építesz, és a célok sem mások mint hogy odacsábíts embereket akiken pénzt keress. Soha a büdös életben nem lesz szakmainak tekinthető csoport.
-
Silent77
veterán
-
Mosqu!to
addikt
-
ultio
aktív tag
-
wierra
senior tag
-
ribarszki
őstag
-
ribarszki
őstag
-
ultio
aktív tag
-
wierra
senior tag
-
tibcsi0407
félisten
-
wierra
senior tag
-
Silent77
veterán
-
ANOka
őstag
-
wierra
senior tag
Az új Xiaomi MiJia Roborock Sweep One leírása magyarul.
-
sagit
veterán
Régi scooba 385, de borzalmasan zavaró hogy állandóan eltéved. Amúgy a felmosás milyenségével elégedett vagyok csak nagyon kényelmetlen egy xiaomi mellett.
A moppos nedves áttörlés is elég lenne napi szinten, akkor kézzel felmosok majd hetente-két hetente és kész. Én várom nagyon ezt a kis kütyüt, a mostaniba teljesen bele vagyok szerelmesedve egy Roomba 620 után.
-
retesz147
addikt
-
Mosqu!to
addikt
-
ribarszki
őstag
-
sagit
veterán
-
idegen lény
addikt
-
tibcsi0407
félisten
-
Mr.Csizmás
titán
-
cris78
őstag
-
Silent77
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
-
ultio
aktív tag
-
Mr.Csizmás
titán
mégegyszer leírom, nem az én linkem van ott, hanem valaki átkopizta az én táblázatomat. az enyém ottvan a fentebbi hsz-emben, azóta ki lett egészítve + javítgatva

szerk: ez az alap hozzászólásom, a kiemelés meg az összefoglalóba tett táblázat tulajának szól. [link] xiaomi a jobb oldalán van, görgetni kell.
-
V.Stryker
nagyúr
Hát ez mondjuk azért fáj, mert a cikk szerint a kamerás scannelős verzió pl. letapogatja a lakást, elküldi az adatokat és ha pl. továbbadja ahogy írják a nagy cégeknek, akkor azok basztathatnak,hogy ott a fotel mellett pl. milyen jól mutatnak egy álló lámpa, stb.
Ennyi erővel bejöhetnek és körbesétálhatnának naponta...
Amúgy az is zavar, hogy valamit akarok venni, rákeresek és a facebook hetekig azzal basztat.
-
Mr.Csizmás
titán
-
wierra
senior tag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Silent77
veterán
-
Silent77
veterán
-
Silent77
veterán
-
ribarszki
őstag
Köszönjük, hasznos volt! Mopsz nem félt tőle?

Az a két szőnyeg, a fekete meg a báránybőr teljesen esélytelen a robotporszívónak. Egyik nagyon könnyű, a másiknak pedig beleakad a szálaiba. Amúgy pont 2 ilyen Ikeás szőnyegünk van, és a robot óta mindkettő a szekrényben pihen.
A székeket meg egy héten 1x-2x megéri felpakolni az asztalra, indítás előtt. (Így is szedett össze kutyaszőrt rendesen!)
-
tboy72
aktív tag
-
sagit
veterán
-
ribarszki
őstag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
sagit
veterán
-
ribarszki
őstag
Nem reális nettó árakról beszélni, mert az átlag vasarlóközönséget ez nem érinti. A 110k pedig 100k fölött van, igaz nem bőven, csak kicsivel ☺️Egyébként igen, onnan folytatja ahol abbahagyta. Működési elve pont mint a Neato. Lidar egység és mágnescsíkos területhatárolás. Ha most keresnék jó áron szisztematikus gépet, akkor a Xiaomit választanám. Egyedül a garancia rizikós, mert azt nem olyan egyszerű érvényesíteni ha szükség van rá.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
ANOka
őstag
-
han_lev
senior tag
-
Mosqu!to
addikt
Nos, a probléma megoldódott. Mint kiderült, ott volt a félreértés, hogy mi hiába rendelünk EU Expressel, azt a kínai support valójában DPD-nek látja, és számukra az EU Express valami más mód.
Szóval hiába volt az én oldalamon EU Express az oldal szerin, amikor azt írtam a kis supportosnak, hogy "you can push forward my order to express EU shipping", akkor a fejében a szoftver hibára futott, és kiadta, hogy ő nem tud eu expresst, csak más opciókat.
Két nap kellett, de végül rájöttem, elfogadtam a DPD-t, és azóta ha minden igaz úton van a Xiaomi Mi Robot

Más: Találtam youtubeon ezt a videót: Xiaomi Mi Robot hack - a cím gondolom nálatok is ékes magyar, ezt valahogy a ruszkik beállították, hogy fordítódjon adott lokalizációra, btw nem is ez a lényeg, hanem hogy feleszkábál egy jobb oldalkefét, az iLife mopját, valamint módosított hepa szűrőt a Robotra.
Próbálkozott már ezzel valaki? Mennyire hatékonyak ezek a módosítások?
-
Silent77
veterán
-
Silent77
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux haladóknak
- Autós topik
- Synology NAS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Haworth Fern ergonomikus irodai szék (Lumbar Support) + Atlas Headrest fejtámla
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB FHD IPS 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a jólelkű és szentéletű amerikaiak. Na jó, igazából a google acc-omon keresztül támogatom az USA-t is.

farkas26