- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Köszi! Én még szokom 2 napja, majd figyelem. Azért jó amit írsz, mert szintén S5-ről váltottam S8-ra. Sajnos sok időm még nem volt, véleményt nem tudok mondani. De igyekszem kitapasztalni ezt a gépet is. A S5 is megmarad a lenti szinten, 6 év után is nyomja
(Bár akksicsere volt, most pedig az alaplapon kell ellenállást cserélni, mert folyton megszakítja a töltést. De egy igásló.. Nagyon szeretem, egyik legjobb robot... Az S5 Max volt még nagy gurítás. A S8 pedig belátjuk miként teljesít.)
-
-
10k felett és nem 30k. Azt se mondtam, hogy soha nem volt garis tapasztalatom. A kérdés az volt, hogy oldanám meg, arra válaszoltam. Leírtam, hogy most volt ahol küldték futárral a csere akkut.
Drágább termékekkel csak jó tapasztalatom van.
Természetesen nálam is voltak olcsó termékkel problémák, de ezeket nem veszem egy kalap alá mondjuk egy robotporszívóval. Viszont az utóbbi években ez is elhanyagolható. Soha nem futottam a pénzem után.
Paypal vitát nem is emlékszem mikor kellett nyitni, még ebay korszakba 10-en évvel ezelőtt.Garancia kérdés szintén lezárva, mindenki eltudja dönteni, én senkit nem beszéltem rá. Nem is írtam ,hogy nagyon jó ár lenne, ennyit adtak most. Nem tudom az okát, de más országok kapnak jobb árat ,eddig nekünk kupont se adtak. Többen kereték nálam privátba, bedobtam.
Más pénztárcájában nem szoktam turkálni, van akinek sok a 30k különbség is.
ui: Épp most reggel jött meg a csere kijelző a bicajra amit fentebb írtam. Nem az enyém, szomszédnak segítettem.
Másfél hét volt, lehet itthon se lett volna gyorsabb.Essager megint csak nem egy nagy márka, nekem is van tőlük több termékem, olcsó, de sokkal több probléma van vele mint pl egy ugreen-el.
szerk2:
nem rég halt meg az egyik liitokala töltő amit kb 4-5 éve vettem. -
Nem akarok változtatni senki hozzáállásán. Minden shop más, minden ügyintéző más. Nincs 2 egyforma ügy.
Semmi extra, nem én voltam akinél cserét küldtek, csak segítettem. Geekbuying szokta így ha nem tudnak alkatrészt küldeni. Nekem N65-be akkut küldtek, mert hibás volt. A régit megtarthattam.
Akinek fontos a garancia, annak továbbra is az itthoni vásárlást javaslom. Én bevállalom, hogy olcsóbban vásárlok, de a garancia kérdéses, főleg több hónap után. Ilyen se nagyon volt az évek alatt, legalább is nem emlékszem.
Senkit nem ösztönzök, max a véleményemet osztom meg.ui: Nem rég egy $1500 bicajon a kijelző nem működött, Banggood újraküldte. Ez sem az enyém volt, itt is csak segítettem.
-
@tco@
aktív tag
Én már rendeltem a kollégától kapott kuponnal, bár garis problémám nem volt, de nekem pl számított az árdifi, ha neked az azonnali gari fontosabb, azzal sincs baj.
Kisebb dolgokat gariztattam már, akár futárfordultával is megoldható a csere, a legtöbb amúgy is EU raktárból jön szerintem. -
ACE-
addikt
A portárolója is nehezebben üríthető, mert nagyon szűk a nyílása és kifele pont van egy műanyag ami még akadályozza is a kiszedést... sokkal lassabban találja meg hogy hol van, ha egyszer felveszem a földről, de ez még akkor is keresi magát ha csak felnyitom a tetejét. Az S5 az érzékelte hogy nem mozdult el és egy portartály ürítésnél rögtön ment a helyére, ez meg még keresgéli magát...
Összességében visszalépésnek érzem... pedig az S5-ről beszélünk... -
MBalu0001
csendes tag
-
Galahed
senior tag
Roborock appot használok ott nekem bele enged nézni. Amúgy érdekes dolog, az ágy, szekrény alatt lévő gyerekjátékokat megtalálni vele... (két óvodásom van)
Meg tudom nézni, ha nem vagyok éppen otthon, hogy merre lehetnek a macskák... stb,Ilyenkor felad egy irányitópanelt ott kell böködni, hogy merre menjen.
-
Galahed
senior tag
Nálam három macska lakik bent a házban. A kamerán keresztül az AI képes azonositani, hogy az most macskaszőr amit lehet feltarkaritani, vagy egyéb pl macskapiszok amit nem kéne szétkenni a padlón. Ezenkivűl felismeri a kamera az elosztót,kábelt, papucsot stb ez alapján tudja nagy ivben elkerülni, vagy szorosabban körbeporszivózni őket.
-
ijocii
újonc
Próbáltam a reset-et de nem oldotta meg. Hibát nem ír az app csak elveszti a kapcsolatot, gondolom, mert leáll a robot aztán utána csak annyit ír, hogy positioning. Aztán van, hogy teljesen eltéved és vissza kell rakni a dock-ra.
Amúgy az lesz igen visszaküldöm aztán most, hogy akciós megéri alzáról is. -
racskobalazs
senior tag
Köszi, ez elég rosszul hangzik :/
A sima parkettás szobán amúgy tök jól működött, de édesanyámnál van, ő nem akar szőnyeget cserélni, viszont a kényelem számít neki ezért lett véve..
Milyen más típúsú van akkor, ami nem olyan hajolgatós, "kényelmes" viszonylag erős és szőnyegen is jó? -
Bandus99
őstag
na jo szo sincs hatalmas szintrol, csak lővésem sincs meddig birja, illetve mi alapjan hagyja abba ? Az előző azt csinalta, addig ment amig bírt. Vagy lemerült es visszament dokkolóra, vagy tele lett a porzsák vagy elakadt. Igaz sok okosság nem volt benne ment mindnefelé.
-
wassermann
addikt
Ami nekem volt Samsung mindig szisztematikusan ment. Az első alkalommal (feltérképezés) elindult egyenesen, majd mindig jobbra "fogott" egy következő sort, amikor már abba az irányba végzett, visszament és feltérképezte az ismeretlen területeket. Miután megtanulta hol, mi van az asztallábakat pl. külön körbe pucolta... nekem soha nem zavarta meg a napfény, pedig napos a lakás és mindig simán visszatalált a töltőre
-
pooty
tag
Az egy másik dolog, hogy mennyire megbízható a kamerás navigáció. Te a szisztematikus működést kérdőjelezted meg, ami nem igaz, mert ezek is térképezés alapján szisztematikusan dolgoznak.
Amúgy itt is olvasható jó pár pozitív tapasztalat ezekre a gépekre is. Akár ezzel a dreame f9-el is. -
Steady74
addikt
két mondat a leírásból:
A porszívó 360°-os szkennerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy valós időben térképezze fel a lakást a porszívó.
Funkciók: takarítás megtervezése, öntöltés, távirányítás
Vajon ezeknél akkor mire lehet gondolni? Illetve ez.Laurh: A Xiaomi "almárkája", "testvérmárkája" vagy nem tudom hogyan fogalmazzam meg, de szerintem ua.
-
-
-
Revolit
senior tag
Hat szerintem akkor megvan a hiba oka, ha mostad a szurot
Nem lehet, meg akkor sem, ha olyan utangyartotatt veszel, ami azt mondja. Vagy inkabb ugy mondanam, olyat ne is vegyel. Gen 1, ahogy irtak tobben is, nem moshato szuros. Es egyesek szerint a gen2-es szurojet sem erdemes vizben mosni. -
laci06
senior tag
Csak hagyom, hogy rámenjen a kezemre, vagyis nem emelem meg.
Mindent csinálok ahogy az app rámszól, hogy csinálnom kell. Még keféket cserélni nem kellett, de rendszeresen tisztitom őket.
Appban minden oké, és van hangja, vagyis szerintem nem ott van valami elállitva. Lehet kicserélem a szűrőt, mert már van pót, és megnézem azzal mi a helyzet.
-
nyalifali
aktív tag
Persze, tiszta sor, meglátjuk.
A héten vettem kv gépet 120e használtan, azért adtam jattot a GLS futárnak, hogy had bontsam ki előtte, nemám sittet küldtekÜtöttem le online-piactéren (Vatera) pont egy S50-et 49.900-ért újonnan, 50-50 hogy átbaszás, vagy elírás.
Elírás volt, elmaradt egy "1-es" - az elejéről, az eladó ki is farcolt legálisan... -
-
Indiant
addikt
Lehet, de a rajta lévő gombokat nem használom.
Egy friss cikk a 360 S6ról. -
noorbertt
őstag
-
-
-
-
Mosqu!to
addikt
Nem múlik a korán, egy évig ment nálam a v1, aztán most tavaly május óta a roborock, és elég konstans módon gyűjti magára a hajat-hosszú szőrt.
A vágásra hosszanti irányban ugye ott a kis kefének a pengés része, azzal alányúlsz és végighúzod. A tengely végére tekeredett részt pedig vagy a kefének a végén a "tüskével" szoktam lefeszegetni, vagy egy körömvágóollóval vágom át és szedem le. Amúgy nekem az oldalkefére is szokott tekeredni, meg némi bolyhos szösz az első kerék tengelyére is szokott menni.
-
tupuk
aktív tag
Köszi a tanácsot, elolvastam. Nyilván nincs 75k+-m egy szisztematikus gépre, 50-em sincs.
Lehet csak az amatőrség beszél belőlem, de úgy vélem nem ér engem nagy hátrány. Az előszoba+fürdőt leszámítva két nagy szoba van parkettával, úgy gondoltam hogy egyik nap spirálra állítva másnap élkövetőre tolva használom majd. Por, a sarkokban/szekrény alatt porcica, hajszálak, kb. ennyi nálunk a piszok, ennek a nagyját kéne felszednie.
Hát, meglátjuk, kezdek elbizonytalanodni....
-
Breki
veterán
Ezt honnan veszed?
Múltkor az elõszobában kis szöszök voltak, direkt figyeltem, hogy szedi fel őket, mert utána az új akus porszívóval akartam rámenni. Kíváncsi voltam hogy a kis könnyű úgynevezett zokniszöszökkel mihez kezd. Az Ilife van amikor elhagyta őket.
Hát pont befelé a főkefét felé söpört őket és nem dobálta kifelé. Szóval ezt simán cáfolnám.
Viszont az érdekes, hogy az új akus porszívó még mennyi mindent összeszedte a két robotporszívó után.
-
-
Mit nem vágsz? Gyárilag a dobozban 2 db oldalkefe van. Ha nem bontják meg a dobozt, akkor egy dobozban 2 db van. Tehát 2 db-os egységben lehet venni. Nincs 1 db-os gyári kefe egységcsomag, doboz.
Ha 1 db van benne akkor vagy megbontották (amit elvileg nem lehet, mert akkor nem gyári dobozban adja) vagy utángyártott - nem eredeti - termék.
Tehát tök mindegy mit írnak, ha gyári dobozban adják akkor 2 db-os, ha nem gyári akkor pedig elmehetnek a sunyiba, mert honnan lehet tudni hogy eredeti a termék nem valami UGY ótvart küldenek. -
wierra
senior tag
15 napig bevonhatod az Ali-t is a dispute-ba, amikor is (szerintem) 99%-ba neked fognak igazat adni.
15 letelte után az Ali elengedi a kezedet, neked kell egyezkedni az eladóval.Ahogy olvastam és eddig nagyjából így is tapasztaltam, a kínaiak kulturálisan máshogy állnak az üzleteléshez és egyezkedéshez. Ami egy európai ember számára triviális (pl. a garanciális kérdéskör), addig az egy kínainak lehetőség némi pénz megkeresésére (vagy megspórolására). Egy darabig próbálkoznak, aztán meg lehet velük egyezni így vagy úgy.
Ha ezt a különbséget az ember elfogadja, sok ősz hajszálat tud megspórolni magának. -
wierra
senior tag
Ebből futottam ki.
Miután visszaigazoltad, hogy megkaptad a csomagod, 15 napod van 'dispute'-ot nyitni az eladó felé, ha van vmi nemtetszésed.
Utána már nem lehet. Ebből az időből futottam ki.
Ennek ellenére korrekt volt az Alisupport, ellentétben a 'Perfection Technolgy' eladóval. Jelenleg még egyeztetek vele. -
wierra
senior tag
Tegnap sötétben infralámpával is és hidegpárásítós gőzzel is próbálkoztam, de semmilyen lézenyaláb nem látszott. Természetesen Mi4c (ha ez számít) kamerájával is megkamilláztam, ma még beállítom az IR IP kamerát.
Holnap megbontom, hátha csak kontaktos valahol.Egyébként az Ali support reagált egészen gyorsan és azt írták, hogy bár kicsúsztam mindenféle reklamációs időből, de akkora császár vásárló vagyok (LOL), hogy egyszeri, kivételes és megismételhetetlen módon 70 USD-t visszautalnak 10-20 munkanapon belül; a többit meg egyeztessem az eladóval. Korrekt.
-
-
nyalifali
aktív tag
Ez egy érdekes történet volt, megkaptam a vásárlásról szóló visszaigazolást (az eladótól), de az eladó kereskedői fiókkal rendelkezik, így minden következmény nélkül elállhat az értékesítéstől. Ezt eddig nem tudtam, persze nem vettem komolyan, hogy rendben lesz ez a vásárlás. Amúgy előtte írtam neki üzenetet, hogy ezt elírta. Annyit írt vissza: Sajnos készlethiány miatt nem elérhető
-
Az oldalkefe és a főkefe nem annyira sarkalatos pont, mert pár napja volt itt ugye rá valaki, aki elégedett a kefékkel. Másnak törik, de nála jó, kifogott egy jobb gyártót, vagy valami. A lényeg pont a hepa szűrő és annak minősége, annak jóságát egyszerű szemrevételezéssel nem tudod eldönteni, és a legnagyobb kárt az okozza.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged