- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-28 12:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
muzzzy
csendes tag
-
muzzzy
csendes tag
-
muzzzy
csendes tag
Próbálom letúrni 490 USD-re, egyrészt nekem HUFban jeleníti meg, másrészt 170k alá sehogy se megy. Át kéne állítanom USDre és akkor banki konvertálással kijön olcsóbban? Vagy ti hogy csináljátok? Számításaim szerint 490 USD most 160k HUF.
Edit: Alzanal az s6 most 130k HUF megéri?Köszi
M -
maestro87
őstag
Lengyel raktárról rendelve ajándék szónikus fogkefe is jár mellé.
Roborock S7 + ajándék fogkefe
489,99$
Kupon: GKB21BF04 -
BiP
nagyúr
-
solisko
csendes tag
-
hodostamas
addikt
-
Jokerdapro
senior tag
-
Jokerdapro
senior tag
-
Jokerdapro
senior tag
-
bigrob
őstag
-
werszomjas
addikt
-
VANESSZA1
őstag
Nem tudom, hogy ez a vibra felmosás mennyit ér, de én lehet megvárnám vele az első fél év tapasztalatait. Rázkódik minden, és hogy ez a víz tömítőgyűrűknél hogy fog működni arra kíváncsi leszek. Az meg a másik, hogy a kutyasz@r analizálás is mire jó?
Míg analizálja addig felszedem és kiküldöm a kutyát. Vagy tán leküldi Kínáb, hogy összehasonlítsa a kínaival?? 
Jók a kuponok, sőt a héten valahol már láttam 450USD-s kuponnal EU-ból, csakhát az újdonságokkal érdemesebb a tapasztalatokat is megvárni. -
ITI-san
tag
-
ITI-san
tag
Hát ez a Mijia 1s kicsit erősebbnek érződik szoftveresen, bár no go zónát nem láttam hogy be lehetne állítani.
Ami biztos hogy tudja azt az intelligens útvonal tervezést ami a roborock s6 is tud. Vagy is ha többet tud menni hosszában akkor úgy takarít. Így időt spórol. De esetleg pstomi majd megválaszolja ha tud más vmit is.
Mondjuk nem tudom hova lett a hozzászólás..... -
farkas26
Topikgazda
Magyarországon nem tudok szervizről,de szerintem miden megoldható ha akarja az ember.
Alkatrész meg lehet fent találni.Én nekem ma jött meg a 360s5, Ilife a4s-t fog váltani az is 2 éves semmi baja nincsen csak az igények nőttek.

Izgatott vagyok,mert csak holnap tudom kipróbálni,de majd úgyis írok róla beszámolót.

-
julius75
aktív tag
Nagyon kevés vizet használ, de az esetlegesen ott maradt port biztosan felszedi.
Nem hiszem, hogy bármi baja lenne a parkettának. Nyilván takarítjátok vizesen is alkalmanként, de hogy a porszívóhoz képest csak több vizet visztek fel rá, abban biztos vagyok. De azért simán lehet nélküle élni.
Viomi v2-t vettünk, eddig nem csalódtunk, sőt, minden porszívózás után rácsodálkozunk, honnan tudott ennyi port-szöszt-hajszálat összeszedni
-
ACE-
addikt
-
GeGexx
aktív tag
-
killerjohn
addikt
Sziasztok!
A Lurdy-s xiaomi boltnak lazán elképzelése sincsen, mikor lesz gen2 porszívójuk - ez kicsit meglepett.
Garisan hol lehet beszerezni? 120 m2-es lakást bíznék rá, ezért gondolom a gen2 jobb választás mint a gen1.Valahogy be akarom geofence-elni, hogy a 3 hálószobát ne takarítsa akkor se, ha nyitva az ajtó. Ezekben bőven elég a porszívózás két naponta - a lényeg a maradék összefüggő tér (nappali, hall, konyha, előszoba) mert a 3 kutya + 5 macska dúrván termeli a szőrt és koszt... A legnagyobb szintkülönbség 1 cm, hosszú szőrű szőnyeg nincsen.
-
Degeczi
nagyúr
Igen... egy másik videóban kicserélte a diódát, de kalibrálási, illesztési problémák miatt nem lett jól használható, ezért ha ez a hiba, csak a komplett forgólézeregység cserélje a járható út házilag.
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
-
lakisoft
veterán
-
Yellow73_a
aktív tag
Természetesen. Pont az a lényeg, hogy mivel webboltból vásárolsz, idézőjelben nem tudod, mit veszel. Ezért otthon kipróbálod, és ha nem jó, nem tetszik, vagy nem ilyen lovat akartál, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól 14 napon belül. A termék visszajuttatásának költségét neked kell állnod.
-
ribarszki
őstag
-
Max1mus
nagyúr
-
sharp4
őstag
-
Oceanus
tag
-
Yellow73_a
aktív tag
Köszi a gyors választ.
Nekem ennyi elég, hogy az alap funkciókat más is tudja használni.
Ehhez gondolom nekik is le kell tölteni a MiHome appot, illetve regisztrálni egy accountot.Szerintem holnap veszek egyet. Remélem, marad belőle nekem is. A minap chateltem a bolttal és azt válaszolták, hogy vastagon betáraztak belőle, szóval remélem, jut nekem is.
-
ACE-
addikt
-
ribarszki
őstag
De igen forog. De a mop funciót ne úgy képzeld el, hogy 6 liter vizet szétlocsol és azzal felmos. Kb 1-1,5dl vízet húz ki 45perc alatt. Mintha egy picit nedves rongyot elhúznál a kövön. Az egy lehelet finom filmréteg vízből, amiből egészen egyszerűen nincs mit felszívnia/felsöpörnie. A mop általi feltörlésből ezred ml víz sem kerül a tartályba. De még a kefe is száraz marad a végére..
-
dugesz77
őstag
Lehet nem ez a tökéletes párosítás

Mondhatni a tervező talán nem erre gondolt. -
Oceanus
tag
Hogyan jövök ki olcsóbban? A 1.gen az most a xiaomi bolt nyitáskor lesz 75, ha szerencsém van tudok szerválni és akkor még kb 70 a felmosó robot.
Ez az elektromos mop jópofa de sajnos nincs helyünk tárolni és igazából azért szemeztem ezzel a párossal, mert az autista kisfiúnk miatt szeretnénk minél több házimunkától szabadulni. Most szoktatjuk le a pelusról, meg amúgy is morzsázik mindenfelé, szóval sztem mind a porszívózás, mind a felmosás relatíve sűrűn kellene. Most heti 1x csináljuk de igazából sajnos 2 naponta nem ártana, akkor éreznénk jól magunkat.
Véleményeket olvastam, eléggé megosztóak, nem tudom eldönteni, hogy melyik felé hajoljak. Szerintem ebbe benne van az emberek irreális elvárása is, kb mint amikor azt hiszik hogy egy robotporszívó teljesen kiváltja a normál porszívózást.
-
Headless
őstag
azért a brva jet 240 nem csak tologatja a koszt, az teljesen más módszerreltakarít, azért a porszívóknál máshogy van ez, belelögybintesz 20ml vizet azt megy, a brava rezeg, sokkal több vizet használ, szivacsa is más teljesen.
Viszont a brava nem szisztematikus, csak a kockája közelében takarít. maximum 20 nm-en.
bár ezt úgy mondom, hogy rendelkezem a termékkel, de gondolkoztam a 1.-st gen xiaomi mellé egy brava-n... De én úgy ítéltem meg még nem majd ha lesz önállóbb felmosó robot
-
retesz147
addikt
-
Habsteve
tag
-
Max1mus
nagyúr
-
Silent77
veterán
-
Revolit
senior tag
-
ribarszki
őstag
-
Max1mus
nagyúr
-
Silent77
veterán
-
gtome
csendes tag
-
ribarszki
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Apple Homepod Mini
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Haworth Fern ergonomikus irodai szék (Lumbar Support) + Atlas Headrest fejtámla
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nah de majd legközelebb.
Míg analizálja addig felszedem és kiküldöm a kutyát. Vagy tán leküldi Kínáb, hogy összehasonlítsa a kínaival?? 

farkas26