- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Még mindig nem érhető el nálam a terület takarítás :-/ Pedig jó lenne, hogy néha csak szobámba beküldeni

Miként tudnám ráerőltetni? Mindenből a legfrissebb van.
-
válasz
superecneB
üzenetére
Továbbra sem éri meg azt venni, Robot 1 okosabb döntésnek tűnik.
-
superecneB
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Mi a véleményetek egy 52 m^2-es küszöb nélküli lakásba ez a Xiaomi Youth Edition bőven elég ha a 1st gen Xiaomival hasonlítom össze?
Ahogy látom szívóerőben és akkumulátor kapacitásban van lényeges különbség.
Nálam csak keménypadló van (parketta és greslap) itt gondolom nincs a szívóerőnek nagy jelentősége. -
ribarszki
őstag
Na zsír, kíváncsi leszek a véleményedre. Nálam a D5 nagyon gyengén muzsikált a D95 után, rengeteg buggal. Mikor már a hivatalos szerviz magyarázkodik, hogy mennyi probléma van az új gépekkel, valamint ők mondják, hogy elég nagy suttyóság volt 1év után kiadni a térkép funciót a D3-D5 gépekhez, akkor kicsit megrendül a bizalmam. Arról nem beszélve, hogy a D5 olyan gyengén szív mint a D95 ECO módban. Persze csak szoftversen kéne engedélyezni a magasabb fordulatot/turbó módot, de nem.. A D7-et én már kihagyom..
-
Rgb001
csendes tag
Sziasztok
Tegnap meghozta a futár a D7et.Ma volt kis időm foglalkozni vele,ment pár kört.
Nagyon brutális ,sztem ez az eddigi legjobb porszívóm.
Elképesztő mennyiségű levegőt szállít a régi neatokhoz képest,és teljesen uj főkefe rendszert kapott. Ezek tűntek fel elsőre mint változtatások.
Az appot állítgattam de majd holnap megnézem tüzetesebben.
-
VANESSZA1
őstag
-
VANESSZA1
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Azt nem tudtam. Én németben vagyok ezért figyelem itt is ott is.
-
Brandynew
őstag
Ez a Xiaomi Youth Edition jobb választás, mint a iLife 4? Ez is térkép alapján tisztít, mint az 1st generation, vagy ez véletlenszerűen?
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Akkor bocsi.
Most az új van Xiaomi Xiaowa Saugroboter Youth Edition ezzel a kuponnal:STPAA0165
Vagy az első generáció Polen EU Lager GW4:
Kupon:EUMirobotMarDE
Vagy GW5 Lager
Kupon
BEUXMIRDE -
VANESSZA1
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
De ez mind Gearbest-es.
-
retesz147
addikt
Vágom srácok, "rengeteget" rendelek (eu exel is, már haver a dpd-s srác) . Jött már roller 2 hónapig vonattal is. Csak arra írtam, hogy neki 2 hét volt, nekem meg meg se mozdult ezalatt😁
Azért köszi, hogy tartjátok bennem a lelket. -
akkójóva
tag
Sziasztok!
Szüleim egy robotporszívót szeretnének venni, de nem igazán ismerik, ahogyan én sem, hogy melyik a megbízható márka, típus. Körülbelül 80.000 Ft-ot áldoznának rá, mindennapi használatra, kutya mellé (rövidszőrű), ha szőnyeget is tudna, az jó lenne. Elsősorban magyarországi vétel érdekelne a garancia miatt, de ha azt mondjátok, hogy gearbestről rendelve is jó a garancia (nem 20.000-ért kell kiküldeni
), akkor akár onnan is lehet. Eredetileg iRobot roomba 605-öt néztünk, de ehhez egyáltalán nem ragaszkodunk.Előre is köszi a választ!

-
ribarszki
őstag
válasz
Max1mus
üzenetére
2018-04-05 01:14:28 - Hinckley, Leicestershire (GB) - Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary
2018-04-06 14:39:45 - Budapest - The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates.
Ez közvetlen GB-HUN úvonal volt. Nem tudom mivel hozták, de piszok gyors volt a dpd...
-
ribarszki
őstag
válasz
retesz147
üzenetére
Légy türelmes. Én március 15-én rendeltem a Roborockot Eu Expressel. 21-én Angliában volt, utána semmi. Először most csütörtökön mozdult, április 5-én. Akkor került a DPD-hez és indították Magyarországra. Viszont tegnap, 6-án délután 14.30-kor már a Budapesti központba került
1 nap alatt... (Ezt repülő hozta? Mert kamion 2200km-t nem nyom le 1,-1,5 nap alatt, kötelező pihenőidővel..)Elvileg hétfőn hozza is a futár.
Szóval ha végre átesik a vámeljáráson és megkapja a DPD, onnan 3-4 nap és nálad van.
De te 9nappal későb rendelted... 1-2 hetet még várhatsz rá.
Én itt követtem a csomagomat. Részletesebb volt mint a Faryaa.
-
VANESSZA1
őstag
Aki akarja az új funkciókkal ellátott mi home-t, és a plugin-ket magyarul itt letöltheti.
-
Dredd79
csendes tag
Felkerültek az új funkciók miui.hu-ra
MiHome 5.1.25 verzóra frissítve
Robotporszívó plugin frissítve. (bekerült a zónázott takarítás) -
ulaci78
csendes tag
válasz
DrRicsi
üzenetére
Nekem most kedden jött meg a Roborock S50 (Xiaomi 2nd gen).
Első robotunk, tehát nincs összehasonlítási alapunk. A neten fellelhető tesztek, cikkek és videók alapján meggyőzött és azért választottam ezt a modellt.A rendelés/szállítás kissé trükköse sikeredett (így utólag):
GB-ről rendeltem, flash sale volt, de a kínai raktárra volt érvényes az akciós ár. Nyilván eu express-el rendeltem, a szállításért plusszba fizetni kellett + biztosítást is kértem rá. A teljes ár még így is kedvezőbb volt, mint ha GB EU raktárból (GW-5) rendeltem volna.
GB megtrükközte a szállításomat, szerencsére előnyömre. Annak ellenére, hogy kínai raktárból rendeltem, végül EU raktárból (a tracking alapján GW-5-ből) küldte nekünk. Így elég gyorsan megjött, 2 hét sem volt ünneppel és hétvégével együtt.Néhány napos próba után nagyon jó a véleményünk a gépről, bátran ajánlom bárkinek.
Ha kérdés van (és tudok rá válaszolni), írjatok bátran.
-
-
DrRicsi
csendes tag
sziasztok szeretnek vasarolni Roborock XIAOMI MI Ⅱ -t van esetleg valakinek jo tapasztalata honnan rendeljen? Amazonon nezegettem de szinte senki nem szallit Magyarorszagra. Illetve az is erdekel persze h ajanljatok e

Koszi szepen -
Akinek erdekes lehet:
Miutan csatlakoztattad a routerre a porszivot utana el lehet tole venni a netet(tehat a routeren beallitod,h csak halozaton belul kommunikalhat), lan-on el fogod tudni erni (akiknek van problemaja azzal, hogy mindent kuld kinaba) -
ribarszki
őstag
Igen, azt nem is kérdeztük, hogy van-e szőnyeg..
Akkor viszont tárgytan.
A lenti szinten ahol nincs szőnyegem, 1éve nem is járt a vezetékes porszívó. A robot kiváltotta, igazad van!Mondjuk a lépcsőt, peremet, párkányi, bútort, stb.. csak hagyományossal tudok tisztán tartani..
-
wierra
senior tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Az első két kép a Xiaomi Gateway automatizálási felülete.
A harmadik kép az, amiről beszélünk. Az indítást tudod itt beállítani. Mivel ez egy "okosporszívó", így miután befejezte a munkamenetet, visszamegy a töltöre (vagy kiindulási pontra), ez a "kikapcsolás" azaz standybe üzemmód. Teljesen kikapcsolni tök felesleges. Érdemes ezeket funkciókat a porszívó saját plugin-jén keresztül beállítani nem belekeverni az automatizálást. -
ribarszki
őstag
"A gyakorlati tapasztalat alapján és egy átlagos magyar háztartást figyelembe véve mégis azt mondom, hogy kiegészíti és nem helyettesíti a porszívózást. Különösen szőnyeg esetében, ahol csak felületi tisztítást végez. Szőnyegen nem lehet elhagyni az alapos porszívózást, mely a szálak mélyebb rétegeiből is kiszívja az allergén szennyeződéseket.
A robotporszívó tökéletesen kiegészíti és ritkítja a takarításunkat. A hagyományos társaikat nem váltják ki, de fenntartják a tisztaságot és a heti takarítás helyett elég 2-3 hetente porszívóznunk. Egy robotporszívó kis odafigyeléssel hatalmas segítség lehet a háztartásban."
Idézet forrása itt.
-
wierra
senior tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Egész éjjel jó a xiaomi robotporszívónak, hogy töltőn van?
- Persze, így tervezték.
Nem lehet ütemezetten (beállított időre) mint a Xiaomi Purifier 2-öt kikapcsolni, és akkor kapcsoljon be amikor én akarom, és akkor induljon el amikor ismét egy ütemezett beállításban megadok egy időpontot?
- Porszívó plugin -> Jobb felső sarok "..." -> felülről második menüpont (Időzítő vagy Scheduler) -
VANESSZA1
őstag
Ha már így a kérdések órájánál vagyunk, akkor egyet nem értek. Egész éjjel jó a xiaomi robotporszívónak, hogy töltőn van?
Nem lehet ütemezetten (beállított időre) mint a Xiaomi Purifier 2-öt kikapcsolni, és akkor kapcsoljon be amikor én akarom, és akkor induljon el amikor ismét egy ütemezett beállításban megadok egy időpontot? -
tisn
veterán
elvaltam

uj "asszonnyal" meg nem elek egyutt, es o javasolta a robot robit, en majdnem vettem megint egy simat, mikor a regi doglodni kezdett
szerk: koszi mindenkinek a tippeket, amugy jo lenne, ha minden kuszobon oda vissza at tudna maszni, de mondjuk 2-3 helysegbe atrakni nem nagy gond
-
retesz147
addikt
Pár perc erejéig volt Xiaomi porszívóm, most van úton az új változat, így a válaszom nem biztos, hogy helytálló, de próbálok segíteni.
Ha jól emlékszem, minden takarításnál újrakezdi a feltérképezést. Ha felemeled, megmozdítod és nem oda teszed vissza, akkor ő nem ismeri fel a szobát, mivel ugye nem mesterséges inteligencia.
Küszöböt nem érzékeli így nem tudja, hogy most átment egy másik szobába, vagy csak egy szűk részre tévedt be.A lényege, hogy elindítod dokkolóról és nem nyúlsz hozzá...Takarítson, majd visszamegy.
A küszöb szívás, ezért nem maradt meg nálam se a gen1. Bízom a gen2-ben, hogy képes lesz megmászni az 1,8cm-t.pn4hvq: Jah, hogy a Mi Home definiált új szobát. Az nem lesz jó. Porszívónak az nem szoba, az csak kb egy hely, ahova beteszed az "ikont".
-
pn4hvq
senior tag
Lehet, hogy én nem használom jól (használom ki) az app lehetőségeit, de szerintem nem így működik, ahogy gondolod.
A helyiségeket azért tudod megadni, hogy ha pl. mindegyikbe teszel ugyanolyan eszközt (pl. kamera, okosizzó), akkor könnyebben tudd vezérelni az adott helyiségben lévő eszközt, ne pedig az öt helyiségben lévő okosizzókat kapcsolgasd egyesével fel/le, míg megtalálod a neked kellőt. Gyakorlatilag csoportosítod a könnyebb kezelhetőség végett.
A porszívó nem fogja tudni, hogy neked hova van a szoba definiálva, hanem az összes, általa bejárható területen végigmegy.
Én úgy tudom megoldani kizárólag egy helyiség porszívózását, hogy rácsukom a szoba ajtaját, így ha végzett, nyavajog, hogy nem tud visszamenni a dokkolóra.
Még egyszer, ezek az én tapasztalataim. -
tisn
veterán
kellene egy kis help
nappalit, etkezot, haloszobat kitakaritotta (a haloszobai kuszobon nem tudott visszajonni, mar tul magas)
definialtam egy uj szobat (furdo), beraktam oda, szepen kitakaritott, leallt
amikor a konyhaval probaltam ugyanezt, atjott a kuszobon es nekiallt ujra a nappalinak
egyreszt miert nem ment be oda eredetileg (ott azonos magas szerintem a kuszob), masreszt nem ismerheti fel a nappalit, azert takaritja ujra?hogy kell ezt jol csinalni?
-
tisn
veterán
megjott a xiaomi robo
de nem akar osszekonnektelni a telefonnal
a kosz megesz (vagy egy honap volt mire megjott xiamishopbol), legyszi segitsetek

-
wierra
senior tag
Infó-forrás.
Bár itt is inkább csak spekulálnak. -
qqzs
őstag
Remelem nem robot fuggo a dolog. Akinek felment mar mikor vette?
-
pn4hvq
senior tag
Frissen feltelepített Mihome-ból 5.1.25 van, pluginből nem talál frissítést, firmware 3.3.9_003194, mainland china van beállítva, de nem jelent meg nekem sem plusz funkció.

-
Headless
őstag
nem kapcsoltad ki a pluginek automatikus frissítését? Pl , hogy magyar plugint ne írja felül? (Mi Home -> Profiles -> update plugins, de akár kereshetsz manuálisan is.) Bár az nem teljesen tiszta hogy ezért a 10 szóért minek magyar plugin.
Ki is próbáltam még jöhetne az, hogy sima takarításnál a zónákban többször menjen a zone clean upnál be lehet írni, hogy 2-szer menjen, vagy ez érvényes lehet a teljes takarításra is? Nah ez majd kiderül holnap.

-
qqzs
őstag
hat en ujratelepitettem mindent de semmi

-
korimv6
aktív tag
válasz
superTibcsi
üzenetére
Nekem most frissült a Mi Home 5.1.22-re, de abban még nincs benne.
-
qqzs
őstag
válasz
superTibcsi
üzenetére
Mik a verzio szamok? Fw, mihome es plugin?
-
superTibcsi
aktív tag
És tényleg. Nálam is ott figyel.

-
qqzs
őstag
Facebook csoportban tobbeknek megjelent 1st gen porszivohoz a zona es go lehetoseg
-
Atomgeszi
nagyúr
Ugyan nem teljesen robotporszívó, de: [Xiaomi Ruimi]
-
-
VANESSZA1
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
-
VANESSZA1
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
254 EUR van most kuponnal GB4thGW4017
-
válasz
superecneB
üzenetére
Pár hete volt izgibb ár, 80k alatt picivel, EU raktárból.
Most tudtommal csak S50 fut, de annak nem követem az árát, vagy jó vagy sem. (440 usd körül)
-
válasz
ilife robot
üzenetére
Regisztrálsz egy új júzert, rögtön a szabályzattal szemben hirdetsz, miért sajnos? Egy szakmai fórumot reklámozással spammelni tulok dolog. Plusz valószínűleg nem az első fiókod itt, akár bant is kaphatsz érte.
Hirdess a hardverapro.hu oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor viszont tárgytan.
A lenti szinten ahol nincs szőnyegem, 1éve nem is járt a vezetékes porszívó. A robot kiváltotta, igazad van!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

farkas26