Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Nagyon rég jártam erre, mert saját S50-et elajándékoztam testvéremnek.
Viszont újra viszket tenyerem meg az életkörülmények is úgy hozták, hogy lehet veszek ismét egy csodát.
Ezeket a robotokat ismeri valaki?
Tetszetős, hogy "kiűrítik" magukat, ahogy az új Roomba.
Ez a technológia megér egy próbát?, vagy még felejtős, fejlődniük kell? Amit anno nem szerettem, az a minden takarítás utáni ürítgetés, filter kifújkálás, stb...Látom, most az S5 Max a sláger...
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
válasz tomazin #9380 üzenetére
Igen, értem.
Úgy gondolom, hogy jobbra-balra, hogy vihetem tesómékhoz, esetleg szülőkhöz, mert böngészőből helyi wifin elérhető, nem távolról.Viszont ez a foglalkozós történet sajnos nem tetszik, mert Ők ilyenhez nem értenek, én meg több 100km-re vagyok tőlük.
Így mégis marad a Mi home.Most a 1810-es beta FW(ami ugye a rootolt) van rajta. Esetleg tud valaki segíteni, melyik az az uccsó FW, ami még nem zárja le a dolgot és rootolt?
Vagy tökéletes ez a 1810?
Nagyon rég használtam, nem emlékszem, hogy volt e vele gond.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
Most sz_gabor blogjába beleolvasva megnéztem mi ez a Valetudo (csak beleolvastam gyorsan) .
Megkérdezem tesómékat, ha nem kell nekik a távoli elérés, akkor ráheggesztem és akkor mehet jobbra balra a porszívó, mindenki mindig eléri.Viszont, ha később esetleg ők sem használnák ki, akkor ha esetleg eladjuk, visszaállítható gyári rendszerre a porszívó?
[ Szerkesztve ]
-
-
retesz147
addikt
válasz tomazin #9358 üzenetére
Köszi szépen!
Akkor azt mondod, ha frissíteni akarom, akkor simán Mi Home-ból ráengedem az Updatert és meg is vagyok? Viszont ez az új FW már lezárja a porszívót és soha többet nem tudom mondjuk migrálni a régióját, nincs többé feltört szoftver?Ami ebbe a szoftverba volt, az a virtuális falak....Nem kapott szobánkénti takarítást azóta? Maradt ezen a szinten? Ez kb 2019 tavaszi FW....
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Van egy Roborock S50-em, viszonylag még megjelenéskor rendeltem kínából. Akkor egy Internal -global változatot vettem (hülye voltam) és ezzel mindig is bajom volt, mivel a többi eszközöm (Gateway, hőmérők, stb) kínai verziósak. Így Mi Home-ba nem tudtam őket együtt használni.
Majd jött az okosítás valamikor tavasszal, hogy a porszívót lehet migrálni. Én ezt meg is tettem (nagyon örültem, király volt). Szóval flashelt és van rajta magyar hang is, magyarul beszél. A flashelést itteni útmutatás alapján tettem fel (de sajnos már nem emlékszem hogyan, talán XVacuum Firmware appal).
Jelenleg a porszívón a 3.3.9_001810 FW van (ez gondolom a feltölt migrált FW).Sajnos a porszívó kb 4 hónapja nincs használva, megváltoztak a körülmények, körülményes lenne használata.
Jött az ötlet, átruházom testvéreméknek.
Nekik viszont Iphone-jaik vannak.Engedjétek meg, hogy segítségkérés miatt feltegyek pár kérdést:
1. Ajánlott-e FW-t frissítenem a porszívón, vagy ez a verzió teljesen jó?
2. Ha kell frissíteni, mert jöttek új funkciók, akkor azt hogy kell?
3. Innentől csak feltört FW mehet rá, vagy simán ráengedhetem a Mi Home által felajánlott frissítést?
4. Ha én (jelenlegi állapotában, feltörten, magyar hanggal) letörlöm-kijelentkeztetem a Mi Home rendszeremből, akkor tesómék simán egy új Mi Home acc-al fel tudják venni a porszívót feltört szoftverével?Nekik jelenleg egy rollerjük van csak, sajnos nem tudom milyen régiós.
Nekik lehet angol a porszívó hangja is, mivel Angliában éltek.5. Mi tévő legyek, hogy érdemes ezt csinálni?
6. Teljes gyalu, gyári szoftverrel, vagy maradhat a feltört cucc?Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Ezzel húzásommal viszont kilépek egy időre a csoportból, bár bevallom nyár óta már nem követem a fejlődést és a fórumot se.
De következő lakásomat/házamat 100%-ig robotporszívó kompatibilissá fogom tenni, mert isteni cucc!Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
Az igazi suffni DIY. Vasárnapi szórakoztatásnak jó.
Eleje Batmobil, hátulja régi F1...Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
válasz KaksziLajos #6831 üzenetére
Az asszony boldogsága mindenképp megér ennyit.
A kis belépő szőnyegek nálunk ilyen 0,5- max 1 cm, de azokat képes kirúgni maga alól. Galibát nem okoztak soha, de néha akár 1m-re is odébb tudja tolni.
Első körben szerezz be szőnyeget, majd porszívót 14 napossal.
-
retesz147
addikt
válasz retesz147 #6829 üzenetére
Ne értd félre, nem lebeszélni akarlak, de ezek tényleg nagy magasságok.
Itt még egy videó. 39. perctől érdemes megnézni, hogy küzd a különböző magasságokkal. 21mm-re már fel sem megy. attól még messze van a 2,6-2,8.
[link]Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
válasz KaksziLajos #6828 üzenetére
Szerintem ezt nem fogja leküzdeni.
Az előtte lévő kis léc, ha nem emeli meg az első kereket, akkor esélytelen. Ha megemeli, akkor meg betámaszt a porszívó hátulja és "levegőbe"kerülnek a kerekek.
Azt kell hogy mondjam, ide nehéz lesz porszívót találni.
De ne csak az én véleményemre hallgass, remélem más is hozzászól.
0:50 után látszik, hogy 2x úgy fordul rá, hogy elakad az eleje, majd 3.-nál már jó....Szerencse
Csúnya dolog, de hazai beszerzés, és ha nem megy fel, 14 napos elállás. Persze korrektül, csak leteszed a porszívót a két akadály elé és elindítod, ha nem megy fel, mehet vissza elállással.
Ne takarítson 14 napig a lakás és utána állj el.[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz KaksziLajos #6826 üzenetére
Ezek a centik nagyon magasak. Néha-néha a 2 cm-rel is gondja akad. Pl 2 cm-s fekete szélű szőnyeg
Keress rá a nevemre, én egy kicsit meghackeltem, de 2,8-at most sem tud...4-5 mm hozzáadható, de több nem igazán. A 2,8 nagyon sok, persze lehet szerencséd, ha épp úgy fordul rá, vagy ilyesmi. Mióta megemeltem, egy fekete cipőtartóra úgy felkaptat, hogy csak na(oldalról fordul rá), ami van vagy 3 cm, de a szőnyegre még néha most is prüszköl (1,8-2cm, de annak mindig szemből megy neki).
Hivatalos gari itthonról csak a xiaomi.hu, vagy Eustock, de ők S50-et nem forgalmaznak. A többi eladó bolti garit ad, ami meg ugye bolt függő, hogy állnak a garis kérdésekhez.
-
retesz147
addikt
válasz Williamgrant #6573 üzenetére
Mivel kellett volna?
-
retesz147
addikt
válasz Williamgrant #6522 üzenetére
Nekem volt Ilife A6 , fekete zongoralak.
Ments meg Isten tőle. Mindig poros és mindig ujjlenyomatos volt.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
válasz kicsi kecske #6512 üzenetére
Nekem pont most csinálta...
Délelőtt körbeengedtem a lakáson, plusz a szőnyegeken zónával (ez 3 zóna), nem volt gond, szépen végigment, tette a dolgát.
Most a konyhába akartam újra zónával takarítatni, odament, ment pár métert és azt mondta kész van, megy vissza a dokkolóra.
Nyilván nem engedtem, elküldtem a zóna másik felére, újra kijelöltem a zónát és akkor már végigment.
Először csinált ilyet.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
Én is köszönöm mindenkinek, nagyon jó, hogy a többi eszközöm mellett láthatom, vezérelhetem és nem kell klónoznom, vagy régiók között lépkednem.
A leírásomat, aki ért hozzá, nyugtázhatná, hogy mindent jól írtam-e le. Köszi!
-
retesz147
addikt
Na, végül sikerült minden, Kínába költözött a kicsike és maradt magyar az anyanyelve.
sz_gabor álltal linkelt programmal és leírásával sikerült feltennem a Roborock S50-re a rootolt v11_001810_root.pkg-t, az md5 fájlt nem engedte, nem tudom, hogy kellett e volna.
Ez a program telepítés közben nálam nem jut el a Done feliratig, az (attempt10)-nél megáll, de láttam a telómon, hogy továbbra is kommunikál wifin és másolja át a fájlt, majd egyszercsak a teló lecsatlakozik a roborock wifiről és átvált a hazai wifire. Ezt követően a robi még villog, majd kb 1 perc után megszólal, hogy töltés és hogy a frissítés sikeres volt. He-Nike ezt meg is magyaráztaEzután csatlakoztam Mi home-ba, megnéztem a fw verziót, lefrissített 1810-re.
Routeremben megnéztem az IP címet.Indítottam Putty-t.
Majd sz-gabor leírása alapján így csináltam (kis kiegészítéssel):"-A számítógépen a PuTTY nevű programba írd be a porszívó IP címét." Majd alul Open. Nekem feldobott egy ablakot, ott az Igen/Yes-re mentem.
"-A megjelenő terminálba írd be a felhasználónevet és a jelszót (mindkettő: cleaner)"
"-A passwd (majd Enter) paranccsal változtasd meg a jelszót (Először a régi (cleaner) majd kétszer kéri az általad választatott újat)."- itt úgy íródik a jelszó, hogy ugye nem látszik, de az attól még íródik
"-Lépjél ki a terminálból és újra lépjél be."
"-Írd be a felhasználónevet (cleaner) és az általad választott új jelszót."
- Jön a kövi parancs, ami megadja az engedélyt: sudo mount /mnt/default/ -o remount,rw
"-A fájl írás engedélyezése: sudo chmod o+rw /mnt/default/roborock.conf"
"-Beírod a jelszót."
"-Belépsz a mnt/default könyvtárba: cd /mnt/default/"
"-Könyvtár listázása dir"
"-A roborock.conf fájl átnevezése: sudo mv roborock.conf roborock.conf.old"
"-Ellenőrizd hogy sikerült-e az átnevezés dir"
"-A porszívót indítsd újra." Én manuálisan indítottam újra, töltőről levesz, bekapcs gomb hosszan nyom, kikapcsol, vártam pár másodpercet, visszakapcsoltam.Ezután reseteltem wifit, beléptem MI Home-ba Mainland China régión, ahol a többi eszközöm is van, eszköz hozzáadása, automatán nem találta meg, manuálisan kellett kikeresni, hozzáadni.
Ez a hozzáadás csak 2.-ra sikerült, nehezen akart kapcsolódni a telóhoz, majd a wifihez is, de végül sikerült.És kész, működik a robi kínai régión!
Köszönjük mindenkinek a segítséget! Örök hála!
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz Silent77 #6494 üzenetére
Nálam attempt10-nél nem mutat többet, majd egyszercsak a teló lecsatlakozik a roborock wifijéről....eltelik még kb 1 perc, bekapcsol a robi, töltés, majd bemondja, hogy sikerült a fw frissítés. De a progiban nem változik semmi, nincs Done felirat.
Beléptem MIHOME-ba és azt mutatja, hogy 1810 van fent. De az md5 fájlt nem tudom rámásoltatni ezzel a progival, mert a robi azt mondja, nem tudja frissíteni a verziót, így a régit használja.....nem tudom merjem e folytatni a dolgot....[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz Williamgrant #5823 üzenetére
Én Play-eset, de én sem kapok semmit.
-
retesz147
addikt
Sajnos a 3 cm felejtős, már a 2 cm is véleményes, függ a határfelület színétól,kialakításától. .
Kis hackkel felvihető stabil 2,5cm-re,de többre nem nagyon az első ütköző és a főkefe miatt.Én itt a fórumon írtam a hackről,nekem azóta úgy prímán működik. Keressetek rá.
-
retesz147
addikt
válasz Williamgrant #5582 üzenetére
Sokmindenben eggyetértek a "gyártó ajánlatával",de ebben nem,ennek ellenére én is lesz.rom,mindig be van kapcsolva és töltőn van.
Gondoljatok csak kicsit bele. Fogyasztói társadalomban élünk,nem céljuk a 10+éves időtartam,mint régen. 3-4 év max.
Így merik és ajànlják is, hogy hagy töltsd csak,nem lesz gond.De hallotatok új mosógépről,ami kibír annyit, mint egy jó kis Hajdú,vagy a kocsik 30e-km-es olajcseréje?
Viccet félretéve,ártasz a gépnek,ez szerintem fix,de 3 évet ki fog bírni,addigra meg úgyis lesz új,ami után viszket a tenyerünk és megvesszük.
Senki nem jelezte eddig,hogy az akksi bedöglött volna,pedig van itt már olyan gép,ami sztem 1-1,5 éve üzemel.
Jól ellentmondtam magamnak,de ez van,semmi sem a régi,de nem is baj.
-
retesz147
addikt
Úristen...nem olvasom pár napig a fórumot, születik ~80hsz, amelyben mindenki mindenkinek az ellensége lett. Mi lett itt ez a csatatér?
Peac meg béke meg ilyesmik!Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
válasz Williamgrant #5276 üzenetére
Mondjuk az nagy flash, hogy a hangotokon szólalnak meg a robik
-
retesz147
addikt
válasz dugesz77 #5032 üzenetére
Tudsz bedobni linket, hogy melyik a tuti eredeti?
Köszi!Ribarszki kolléga erre azt mondta eredeti. Csak nekem tök felesleges a sok tartozék. Egy oldalkefe és 2 hepa bőven elég lenne...
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Srácok, ehhez mit szóltok? Jó lehet? Szinte ingyen van, ha még eseteg jó is...
Gocomma utángyártott Hepa Xiaomi robotporszívóhoz: 3$/2 db
Én erőssen gondolkodom a "beruházáson..Valaki próbálta esetleg, vagy hallott/olvasott róla?
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
És ez a nagy baj számomra, hogy mindig csak a legújabbat lehet menteni, nem lehet régen elmentetteket visszatölteni. Így számomra nem sok értelme van a funkciónak. És ugye zónákat sem lehet, csak no-go és virtuális falat elmenteni.
De legalább fejlődés megvan/elindult, reméljük teljesen célba is ér....sz_gabor: én roborockon kipróbálom szívesen az apk-t, amelyik internat verziót enged china regióhoz csatlakoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz bakosadams #4974 üzenetére
Én írtam, lehet értelme igen, nálam is megoldotta a gondot.
Én nevemre keress vissza, én próbálkoztam ezzel sokat és be is vált.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
válasz Williamgrant #4964 üzenetére
köszi
-
retesz147
addikt
Köszi.
Most nem vagyok otthon, nem tudom kipróbálni.És no-go zónás térképből mennyit tudok elmenteni?
Mert ha 2 db-ot, az jó, akkor 1x megcsinálom és úgy már király. Lesz egy felmosós és egy olyan, ahova mindog visszaküldöm.
Igen, Internat Roborockom van, így magyar Mi home és plugin bemásolás lett a megoldás, hogy legyen no-go. Most jelenleg ez a megoldás...
-
retesz147
addikt
válasz ribarszki #4953 üzenetére
Viszont, csak no-go zónákat tudok elmenteni. Zónatakarítást nem, vagyis nekem nem sikerült eddig elmenteni zónatakarítást. Nekem meg nyilván az kellene
Nálatok is így van, vagy én bénázok?
Magyar Mi home-ot használok.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
válasz sz_gabor #4863 üzenetére
Köszi! Egy nagy User error volt. A korábbi törölt Mi home után feltettem az 5.4.17-est és a tablet valamiért nem adott neki semmilyen jogot, így nem tudta letölteni a plugint a tárhelyre. Megadtam neki a jogokat és már működött is, úgyhogy öröm boldogság.
Köszi a segítséget. Marad a 17, ha találok bug-ot ráteszem a 14-et.Csorbi: Csak LAN-on megy.
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Itt a baj, a Flolevac egy teló újraindítás után, adatok törlése, új bejelentekzés után működik, de a magyar Mi Home továbbra sem. Grrrr.. Ott is ugyan ez megvolt, de az nem akarja megnyitni a porszívót.
Köszi!Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
válasz Williamgrant #4858 üzenetére
Az baj, mert nálam nem
Régiód?Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
válasz farkas26 #4856 üzenetére
Már vettem is egy i7+.... Esti poénnak tökéletes!
Más: Nálatok működik a Flolevac? De épp az újratelepített magyar Mi home sem megy. Települt, elindul, bejelentkezek other régióra, megjelenik a porszívó, rábökök és kínaiul kiír valamit, nem nyitja meg. Translettel annyit tudtam, hogy próbálja meg később. De a Flolevac se csatlakozik a porszívóhoz, nem látja,nem indítható.
-
retesz147
addikt
válasz sz_gabor #4839 üzenetére
Köszi a leírást, ez sokaknak jól jön.
Lehet mehetne összefoglalóba is.Elkérhetném a gen2 pluginjét?
Telómon Flolevac van és azzal feltettem a 1632-es firmwaret, de ugye no-go nem jelent meg, sehol.
Tableten viszont a magyar Mihome van, arra rátennén az új plugint, kipróbálnám a no-got. Ezek után Flolevavban elérhető lesz a no-go, gondolom nem?Ha ezekután telómon bejelentkezek a Play-es Mihome-mal arra a régióra, ahol a porszívó van (other), nem fog galibát okozni. Porszívo roborock s50 internat verzió.
A telón a playes Mihome van, mert nekem korábban a magyar Mihomeba nem riasztottak a különböző eszközök, amik csak kínai régióba mennek.
Azóta lehet javult, de most nincs kedvem szórakozni ezzel.
Tableten úgyis a magyar van, telón meg ritkán irányítom a porszívót.Köszi!
-
retesz147
addikt
Nálam az Esprit Pixel-re még rámegy, de az Esprit Madison-ra már nem, mert a két végén a madison vissza van hajtva és kemény/vastag.
Egy kis hackkel én megoldottam, nyertem kb +0,5cm-t és sztem hatékonyságból sem vesztettem.
Az első forgó kerék alá bedobtam egy műanyag kis darabot, ami megemeli az elejét.De ezek nem hosszú szálú szőnyegek, hanem inkább vastag tömör szőnyegek. (nem vagyok szőnyeg szakértő)
-
retesz147
addikt
Nálam is elfordult már párszor a térkép, nem csak napsütésben.
Van egy kis lábtörlő szőnyegünk, amit néha megtol vagy az egyik kerék megpördül rajta, ilyenkor is elfordul a térkép. Szerencsére ritka, havonta 1-2 alkalom. Meg a napsütés, az viszont sokszor, így délelőtti órákban nem mentetem.
Néha örülök, hogy elfordul , mert akkor más irányból is végigmegy a lakáson, nem a megszokott útvonalon. Okés, olyankor küzd, meg kb dupla annyit megy, de nem sűrűn izgat, alaposabbEladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
Frissült a Flolevac... Nem veszek észre semmi újat...
-
retesz147
addikt
válasz concware #4786 üzenetére
Mivel ez a topik nagyjából a xiaomik körül forog, ott pedig a bestbuy a gen1, ami szistematikus és ezt meg is kaptad válaszban, így más nem nagyon fog válaszolni senki, mivel pont ugyanezt javasolná, hogy 70-80-90 ársávban a xiaomi gen 1.
Amit linkeltél, azok drága véletlenszerűek.
Véletlenszerűért nem szabad adni 50-60-nál többet, vagy még annyit se.Esetleg hasonló tudásban olcsóbban iLife gépek kínából, ha mindenképp véletlenszerűnél akarsz maradni, vagy ha nem szánsz rá 70+-ot (majd fogsz )
Szóval egyhangúan xiaomi gen 1,vagy ha olcsóbb kategória, akkor iLife gépek közül pl A4, A6, vagy valamelyik V sorozat.
-
retesz147
addikt
Turbado tényleg meggondolandó, korrekt cég, telefonokkal se szaroznak ha elromlik, cserélik, ha megkötötted rá a prémium garit, csak nem nagyon szabad szoftverhez nyúlni, namármost itt a proszívónál ettől nem kell tartan.
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz killerjohn #4752 üzenetére
Hát...épp aki, ahonnan, de nagyrészt talán Gearbest és Aliexpress.
Talán volt valaki, aki Aliról rendelt, de európai raktárból és pár nap alatt megérkezett neki áfa és mindenmentesen.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
válasz killerjohn #4750 üzenetére
Ha majd rendesen fog működni, akkor jó lehet a no-go. Jelenleg még vagy bugos, vagy ki sem jött a frissítés.
Itt a fórumban a tagok kb 80%,vagy több, kínából rendelte a robikat.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
Neked internat verziód van, vagy kínai?
Nekem internat, sztem ezért nem jön a frissítés.Xiaomishopp felejtős. Megrendeled náluk, Ők megrendelik kínából, vársz 3-4 hetet, majd odaadják, garinál meg szívás van.
Persze van olyan eset (főleg népszerű telóknál), amikro van raktáron, akkor pár napon belül nálad van.
De semmi közük a hivatalos Xiaomiékhoz, csak egy random webárúház.[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Roborock tulajok, mindenki frissített már no-go zonás szoftvert?
Hajamat tépem (ami nincs), az istenér nem találja.Lehet ott rontottam el, hogy Flolevac-kal lefrissítettem az új verzióra, beléptem Mi home-ba, nem volt ott az új funkció, majd Flolevac-kal vissza downgradeltem és azóta Mi Home nem látja az új frissítést.
Már újratelepítettem Mi home-ot, cseréltem régiót Otherra, de semmi.
Köszi!
-
retesz147
addikt
Nem, amit linkeltél, az a generáció 1. (videó)
Az generáció 2 a Roborock S50-S51-S55Gen 1 vs Roborock S50 (gen2) (videó)
Első ránézésre nagyon hasonlítanak.
De a lézer (lidar) és a gombok elhelyezése elárulja melyik generációról van szó.[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Flolevaccal végigmentem a frissítéseken.
Vagy 10el le voltam maradva.
Feltettem az újat is azzal.
Beléptem Mihome-ba sehol-semmi.
Ok. Flolevaccal downgradeltem.
Mi home felismeri, hogy régebbi van rajta, de azt írja az a legfrissebb.
Már töröltem Mi home adatait, porszívót áttetem Other régióba, de semmi.
Egyel korábbi szoftot ismeri fel és azt írja az a legfrissebb.
A Mi home gplay-ről való, Other regió óta Flolevac nem ismeri fel, nincs kapcsolat, pedi átállítottam azt is otherre.Na, most hagyom abba, úgy szartaliga ez a Mi home ahogy van... Gatewayel is szívok folyamatosan.
Van ötletetek, mit rontok el?
Köszi!
-
retesz147
addikt
Roborock frissítésbe ha US régióba vagyok, nincsen No-go és térképmentés?
Akinek ezek az feature-ök vannak, milyen régióba használja a porszívót?
-
retesz147
addikt
Nem a porszívóhoz kapcsolódik a kérdésem, hanem az általa használt Mi home-hoz.
Itt sokan használják Mi home-ot és vannak eszközeitek is, hátha valaki megfejtette a problémát.Megkérhetnélek Titeket, valaki rá tudna nekem nézni, hogy mi lehet a baj?
Mi Home hétfő délután anomália...Nagyon szépen köszönöm!
-
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
válasz nortx55 #4477 üzenetére
Első kerék kihúz, a lyukba bedob egy kis gumi, vagy tipli darab. Megemeled 2-3mm-el és lehet jó lesz. Keress rá nevemre, meghackeltem egy ilife A6ot és most a Roborockot. Roborock így tud kb 2,5öt mászni.
Semmi extra, othoni kis barkács.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
válasz Williamgrant #4455 üzenetére
Wau... Milyen háttér infóid vannak?
-
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
válasz Williamgrant #4403 üzenetére
jah, úgy könnyű...ha adtok pénzt, veszek én is, azon ne múljon...
-
retesz147
addikt
válasz Williamgrant #4401 üzenetére
inkább vegyetek 360-at
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Nagyon kerülgetjük a forró kását ezzel a 360-al...valaki igazán vehetne már
A szűrőrendszere egyébként nekem is tetszik.
Ribarszki: szerinted is jó a szűrőrendszer?, Te kicsit otthonosabban mozogsz a porszívó témában.
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz retesz147 #4282 üzenetére
Közben rájöttem, felhőtárhelyhiánya...
Nekem nincs telómon mihome, vagyis van, csak china regió, ott meg a robi nem megy gdpr miatt, ezért kellene a távoli indítás.
De együtt tudok vele élni.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
válasz retesz147 #4274 üzenetére
Mit rontok el?
Maps menüben ez fogad. Nincs sehol térképem, zónáztatni sem tudok. Nem jön értesítés sem. Idegen hálózatról, mobilnetről azt írja nincs kapcsolat.
Ugyanazon hálózatról elérem, tudom indítani, vezérelni, de térkép nincs. Automatán szedte adatokat Mi fiókból.
Valakit megkérhetek, segítene?
Köszönöm!Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
FloleVac-nál ugyan azon hálózaton kell lenie a porszívónak és az appot futató eszköznek is?
Tegnap othon működött, most melóból és mobilnetről sem érem el, azt írja nincs kapcsolat.Az adatokat a programmal automatán húzattam a mi fiókomból. A Map menüpontnál viszont nem húzta be a korábbi térképeket, csak ment a Loading Map felirat már tegnap is.
Ez így ok?Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
A térképmentésnek kb akkor van értelme, ha rá tudsz menteni zónákat vagy no-go zónákat.
Pl nálam: S50-em van. Kitakarítja a lakást, de a WC, dolgozószoba 2 részlete (gurulós székeket nem tudom feltenni), 3 ajtó mögötti rész kimarad a rendes takarításból.
Mikor végez a teljes takarítással, akkor kinyitom a WC-t, becsukok 3 ajtót és áthúzom a gurulós székeket, majd mindig egyenként jelölök ki 5 kis zónát. Valjuk be, ezek kijelölése elég macerás.
Namármost, ha ezt az 5 zónát (vagy kevesebbet/többet) el lehetne menteni, nem kellene újra kijelölgetni, az nagyon frankó lenne.
Továbbá feltörlés...Szőnyegekre nem akarod, hogy rámenjen, kijelölnéd a no-go zónákat és jó eséllyel a szőnyegek mindig ott lesznek, így elmentve nem kellenene mindig újra jelölgetni.
Na szerintem ezért lenne értelme a térkép mentésnek, de csak úgy, hogy zónákat is lehessen rámenteni.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest