Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Amennyiben az 360 S6 nál a Roborock S50 10e ft-al kerül többe, Ti melyiket választanátok?
Garancia ügyintézésről van valami helytálló információ? A topikban rákerestem, de nem igazán találtam "hasznos" infót róla. -
-
-
Elux
tag
Megérkezett a 360 S6 porszívóm a hétvégén, de első körben egy alap tesztelésre volt időm. Egy teljes lakás porszívózás, egy teljes lakás felmosás, a zónázás, és az app funkcióinak kipróbálása fért bele.
Sajnos nem tudom, hogy hogyan kell ide fotót felrakni a telefonról (linket kér), pedig tudnék szemléltetni is képekkel.
Az elejéről kezdve a csomagolás egyszerű, minimalista kartondoboz, de erős, és jól védi a terméket. A készülék anyaghasználata szerintem nagyon jó, és meglepően jól össze van rakva, az illeszkedések precízek. Ami először meglepett, az a mérete. Jóval nagyobb az Ilife V5S pro-nál, de a mozgása nagyon kifinomult. Lassítás, gyorsítás, hátramenet, és egy helyben forgás, és ezeket jól kombinálja. Az érzékelők segítségével közelebb megy az akadályhoz, mint az Ilife. A fizikai ütköző nagyon érzékeny, éppen csak érinti szükség esetén a tárgyat, és az ütköző körbefut a készüléken. A portartály kivétele egyszerűbb, mint a Roborock-nál, és 3 lépcsős szűrje van, így a hepa szűrő alig szennyeződik. Az Ilife hepa szűrője minden porszívózás után tele megy kosszal. Az S6 szűrője is mosható, de ezt még természetesen nem kellene próbálnom.
A beszéd hang angol nyelvű, aminek a hangerejét százalékosnak állíthatom, és a 100-as nagyon hangos. A dokkolójába a felesleges vezeték felcsévélhető.
Működés: a töltőről lemászva, mindig forog 2-3-at a tengelye körül, hogy meghatározza a helyzetét és az irányát. A térképezés hasonló, mint a Roborock-nál. Felmosásnál a 73m2 lakásnál 2X kell tölteni a víztartályt, de éppen nedvesen végzi a feltörlést.
A zónázást és a no-go zónát hibátlanul teszi, ezek kombinálhatóak, és több no-go zónát is el lehet helyezni a térképen. A térképeket automatikusan menti és kivalogatva bármelyik betölthető a zónákkal együtt, ami nagy segítség sokszor. Ami nagyon tetszett: megállítom program közben, és felveszem, elviszem pl. a tartályt feltölteni vízzel. Visszateszem, és nem kezdi elölről a programot, hanem forog a tengelye körül 2-3-at, betájolja magát és folytatja a megkezdett programot, ahol abbahagyta. Próbáltam a távolról működtetést is.
Egyedül egy dolog nem akar sikerülni, ez a kézi "joystick" vezérlés. Ez lehet, hogy program hiba. A többi funkció szépen megy.
Egyelőre ennyi, és ha több tapasztalat lesz, akkor folytatom. Ha kérdés van, szívesen válaszolok.
Összefoglalva: eddig tetszik a gép, és jó vételnek tartom. -
válasz
papeti01
üzenetére
Gratula a géphez, használjátok megelégedéssel sokáig! A nejed pedig ne izguljon, marad még bőven neki is tennivaló egy otthon tisztántartásában.
Nem lehet neki megtanítani, ennek oka logikus, hiszen a székek, fotelek, asztalok, letett cuccok nem feltétlen ugyanott vannak minden lakásban. A térképet dizájn elemnek nézd, a lényeg az alapos takarítás. -
papeti01
senior tag
Sziasztok!
Megjött a xiaomi. köszi, hogy lebeszéltetek a medionról és rá erre.
Megérte a 100 eur különbséget, hihetelen ahogy egy ilyen szisztematikus gép dolgozik... bár a feleségem aggódik, hogy a robotok elveszik a munkát

Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet neki valahogy állandóra tanitani a lakás alaprajzát, vagy mindig újra fel kell térképezni? Ha igen, akkor hogyan kell csinálni?
-
sentinel
aktív tag
válasz
monchichi20
üzenetére
Ja tényleg elfelejtettem: tanultuk fizika órán hogy a szőnyeg az árnyékolja a mágnesességet...
Ja nem.... -
válasz
monchichi20
üzenetére
Fordítsuk meg. Miért ne működne bármi alatt ami nem fém, vagy elektromos dolog?
-
sentinel
aktív tag
válasz
monchichi20
üzenetére
Szerintem igen. Mágnes...

-
sentinel
aktív tag
Virtuális fal:
rendeltem egyet kínából, ma kaptam meg. Betettem a szalagparketta alá a peremnél és simán működik így is
-
válasz
nortx55
üzenetére
A szőnyeg mászás necces dolog minden porszívónál, a drágábbak többnyire valami carpet detection sw-t kapnak, így hirdetik is őket. Xiaominál ez az S50-es képessége egyelőre, én ezt a Youth és más néven hirdetett cuccot nem is értem amúgy. Kb annyit tud mint a 30k-s JISIWEI random gépem, illetve kevesebbet mert abban van kamera+mikrofon és hangszóró.

-
nortx55
csendes tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Igen, való igaz hetekig olvasgattam külföldit és magyart is, de mindenhol azt írták ez mászik a legjobban az elődökhöz képest. Videokon meg úgy látom azért ilyen szőnyegek meg sem kottyannak neki, meg a többi tipus is atmaszik, én meg csak vakarom a fejem, hogy most akkor mi van. Nem lenne probléma a randomsag továbbra sem, ha át haladna rajta. Kifejezetten azt terveztem hogy ezeket a kisebb fekete szőnyegeket majd szinten tartja, ha letakarom a szenzort, és úgy voltam vele hogy a nagyobb szőnyegen meg nehezebben de át megy. Elég csalódás sajnos. Azt hittem azért már picit komolyabbak lettek ezek a másiknák ilyen szinten is.
-
válasz
nortx55
üzenetére
Nem véletlen kérdeztem rá hogy mi alapján választottad ezt a modellt. De elég határozott voltál, úgy tűntél nagyon alaposan utánanéztél. Nem véletlen nincs az ajánlott modellek listáján az Összefoglalóban sem. Sajnálom.

Gen 1 is úgy szeret a necces szőnyegre menni ha zóna tisztításként "küldöd" rá, nálad az ugye nem játszik.
-
nortx55
csendes tag
Sziasztok megjött a porszívó Xiaomi Xiaowa hát sajnos nekem nagy csalódás volt, így küldöm is vissza

1-1,5 centis sűrű szálú szőnyegre nem megy fel, csak nekimegy és fordul is vissza ha fel is megy akkor csak véletlen és 10-ből - 1x pedig azt írták ennek a legjobbak a mászási képességei

Érdekes mert ilyen véleményeket eddig nem olvastam. Vagy csak én vártam tőle sokat?
-
sentinel
aktív tag
Van új firmware Xiaomi Gen1-re? 3.3.9_003358
Nem mertem még rányomni, de kiírja hogy lehetne frissíteni... -
Elux
tag
Sziasztok!
1,5 óra múlva megkapom Budapestről a 360 S6-ot. Már nagyon kíváncsi vagyok rá. Tesztelni igazából holnap fogom tudni. Közben megtaláltam a termék gyártóját is: QIHOO 360 Technology Company Limited néven szerepel. Ez a cég készítette és forgalmazza a 360 Safeguard és 360 Mobile Safe szoftvereket.
Közben már találtam olcsóbb tartozékokat is a Geekbuying.com oldalon. Itt $4.99 az oldalkefe, $9.99 a hengerkefe és $8.99 a mikroszálas kendő, ami még mindig nem olcsó, de már így is töredéke az AliExpress árának. Remélem, majd elkezdik gyártani az utángyártott tartozékokat is, és akkor beáll rendesen a szokásos árak, mint más porszívónál.
Hogy lehet ide fotókat feltölteni a telefonból? -
ribarszki
őstag
válasz
Max1mus
üzenetére
Dübörög a marketing
A porzsákból is csurran-cseppen pár dollár haszon..Amúgy az USA store szerint meg lehet venni külön csak a gépet. A dokkoló felára 250dollár. Az nálunk 70-80ezer forint lesz. Az nagyon durva.. ennyiért inkább ürítgetném magam. Abból a 70k-ból meg lehet venni egy vezetékes Miele porszívót
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ribarszki
őstag
válasz
farkas26
üzenetére
Maga az alapötlet nem új. A Samsung már 2011-ben árult olyal dokkolót, amely átszívta a port és az alsó kefét is tisztíotta. Utána elkaszálták ezt a vonalat. Most az iRobot elővette.
Amúgy az iRobot nagyon komoly gép, nagyon szívesen kipróbálnám a szisztematikus 900-as sorozatát. Különösen kemény felületen meggyőző. Minden teszten 100%-ra összeszedte a homokot, egy fordulóval. A Xiaomit azért vissza kell küldenem 2x a homokos felületre. Ez az egymás felé forgó dupla gumishenger nagyon nagy királyság. Tudnám értékelni ha a Roborock 2-be ezt lemásolná a Xiaomi. Egy egy olyan része a porszívónak, ahol érdemlegesen nagyon-nagyon sokat lehetne fejleszteni! -
farkas26
Topikgazda
Na ez tetszik csak az ára nem

-
sz_gabor
tag
válasz
retesz147
üzenetére
Magyar nyelvű program a hangok felrakásához.
2 magyar hangcsomag (
Williamgrantnak
köszönhető)
+1 meglepetés hangcsomag (Nem saját készítés)Magyar nyelvű FloleVac (Már a készítőnél, a következő kiadásba már valószínűleg benne lesz)
Magyar nyelvű MiHome 5.4.10 (Megjeleníti a tokent)
A legújabb magyar nyelvű porszívó plugin. (3.3.9.003357) -
válasz
monchichi20
üzenetére
Szerintem ez az S55 privát számozás lehet, hogy jobban fogyjon a magasabb szám miatt. Eddig a S50 volt a fehér, az S51 az arany színű. Mitől lett 55 a jelölés?

-
Indiant
addikt
válasz
monchichi20
üzenetére
Sajnos ugye erről nincs infó. Színben biztosan eltér.
Ezek mellé kell egy rendes porszívó is??
-
monchichi20
aktív tag
válasz
Max1mus
üzenetére
A legnagyobb gond a por, majdnem mindig csinálnak valamit a házban most pl folyosó felújítás véghez közelednek végre.
Aztán ezután valamit megint csinálni akarnak a házban... szóval a por is szokót lenni az inkább a második a szőr után.
Szóval naponta legalább 2x biztos kell majd rallyznia a lakásban a konyha meg más kérdés lesz hogy ott ez "mosón fel/töröljön " vagy marad a hagyományos felmosás -
válasz
monchichi20
üzenetére
Az egy tök jó választás arra amire neked kell. Nem kell izgulnod, fogja szedni a szőrt. A lényeg hogy előtte takaríts fel rendes porszívóval, és állíts ütemezett takarítást minden napra akár többször. Nagyon jól szinten fogja tartani a tisztaságot. Egyéb általános takarítás nálatok jellemző koszolódás után ezután is kell.
-
Indiant
addikt
Sziasztok!
Meghalt a porszívóm és felmerült egy ilyen kütyü beszerzése. S50-ről hallottam jókat de közben megtaláltam az S55-öt 10$-al többért. ...aztán meg olvasok a 360 S6-ról, ami szintén tetszik, de olvastam az ellenérveket. (és várom a beszámolót)
Ezeknek a gépeknek vajon mekkora az élettartalmuk? A garanciáztatás a xiaominál gondolom viszonylag egyszerű, de a 360-nál??? -
monchichi20
aktív tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Remélem mert leginkább ez tart vissza hogy nem biztos hogy fel szívja a szőrét a szőnyegről.
Már néztem a Xiaomi Roidmi F8-at is (igaz nem robot) csak az se tartalmazza az összes alkatrészt.
Meg most a Xiaomi Gen.1-en is gondolkodók mert olcsóbb főleg EuStocknál, meg ugye ott a másik 2 robot is az egyik ismeretlen kb mindenkinek és drága a cucc hozzá a másik meg kicsit drágább, de ismert, viszont kéne hozzá venni azt a falat. szóval ja nem egyszerű
-
-
-
Kormiii
újonc
Sziasztok. egy Roborock s50-em van. Fél évehasználom, eddig minden gördülékenyen ment. Tegnapra viszont elkezdett pirósan villogni. A MiHome azt írja offline van, nyomjak reset-et. ez megtörtént, de így se változik semmi. Volt már ilyen másnál is? Mit kell csinálni?
-
retesz147
addikt
-
dugesz77
őstag
válasz
monchichi20
üzenetére
Nem is figyeltem eddig ,hogy van matrica a Sanyira
Beteg..
-
syler123
veterán
válasz
monchichi20
üzenetére
20,5$ az eredeti tartozékok. Vettem én is utángyártottat (véletlenül), de legközelebb tuti nem kockáztatok, már csak azért sem, mert még az első szett gyárit sem használtam el. Én csak eredetit vennék a továbbiakban, úgyis filléres a fenntartása. Kb 1 évre elég cucc amit linkeltem, de inkább annál is tovább. Nekem még a gyári hepa van fent.
Azt mondjuk nem zárom ki, hogy az almot szétszórja a lakásban
De a közelébe teszel mágnesszalagot, akkor oda tuti nem megy. -
monchichi20
aktív tag
válasz
syler123
üzenetére
Szoba kutya főleg hogy már jönnek elő az öreg kori gondok (16 éves).
A 360 azért néztem mert ugye ott a no-go zone (kutya helye miatt, bár a szobán belül bárhol elalszik
), de viszont a tartozékok elég drágák hozzá még (ajándék minden tartozék majdnem ) viszont a xiaomihoz ugye olcsóbb nem tudom milyen lehet a mindensége ami az alin van tarozék, olvastam hogy törik a oldal kefe) -
syler123
veterán
válasz
monchichi20
üzenetére
Szia!
A 360 S6-ot nem hiszem hogy még ajánlaná bárki is, kevés vele a tapasztalat. A xiaomi-nak jó az alkatrész ellátottsága. Kutyához, ha bent tartjátok mindenképpen érdemes egy robot, biztos sokkal kevesebb lesz a szőr (nem konkrét tapasztalat, de biztosan így van). Mellette a porszívót sem kell kidobni pl szőnyegek miatt. Én szeretem, annak ellenére hogy az utóbbi időben párszor meghülyült. Sokkal kevesebb a por a házban, meg nem kell az ágya alá bujkálni.
-
syler123
veterán
Nektek a Xiaomi Mi gen1-es nem hibázik az új frissítés után? Nekem már másodszor akad el. Most pl semmi akadály nem volt előtte és megállt. Redőnyök le voltak húzva, nem voltam otthon. Előtte nap az asztal alatt ragadt be, azt még megértettem, de már a 2. alkalom, amikor semmi akadály nincs körülötte és elaludt.
Update előtt jobban működött... -
válasz
Yellow73_a
üzenetére
"lehet, hogy más lenne a véleményem."
Valószínűleg nem lenne.

(#4420) wierra
A mopping nem részmegoldást, hanem apró töredékmegoldást ad. Nem tudsz tisztítószert hozzáadni, nem tudod otthagyni távolról és nem összehasonlítható a takarítási hatékonysága a rendes porszívó - robotporszívó pároséval. -
nortx55
csendes tag
Sziasztok, ha a porszívó érzékelőjét leragasztom a fekete szőnyeg miatt, akkor vajon a szőnyeg érzékelés funkció sem fog menni a porszívónál? Xiaomi xioawa lenne az alany, még nincs, csak várt vendég. Köszi
-
wierra
senior tag
válasz
Yellow73_a
üzenetére
Pedig most támasztottad alá a mopping létjogosultságát. Ahogy a robot porszívó is csak részmegoldást ad egy adott feladatra, úgy a mopping sem válasz az alapos felmosás kérdésére. Valójában kiegészíti a robot porszívó funkciót úgy, hogy egy kis pluszt ad az általános tisztasághoz.
Szerintem simán vállalható funkció, ha a helyén kezeljük.A fentiek miatt, amióta piacon van a Roboroc, azóta szeretnék egyet birtokolni. Arról nem beszélve, hogy ~15 hónapja bizonyít kifogástalanul a bátyja nálunk.
7663 perc
7159 m2
276 alkalom -
Yellow73_a
tag
Igen, a felmosáshoz szerintem is fontos a nogo funkció, de minimum a zónázás. De valahogy ebben a felmosásban én nem hiszek. Persze ha felmosós lenne a robotunk, és már hosszabb távon lennének tapasztalataim, lehet, hogy más lenne a véleményem.
Egy rendes felmosás időnként amúgy is ráfér a lakásra (a vizes helyiségekre rendszeresen, és sűrűbben), mint ahogy a rendes porszívózás is. A vizes helyiségekben amúgy is ott van a szaniterek, csapok, csempék takarítása, az a nagy munka, nem gyorsan felmosni a 4-6 m2-t. -
Elux
tag
válasz
Yellow73_a
üzenetére
Én S50-et készültem venni az Ilife V5S pro helyett, mert szisztematikust szerettem volna. Ezért a múlt héten kiszedtem a küszöböket, és szépen síkba tettem. 3 estémbe került, de jó lett.
Ha valaki leírja, hogy a telefon memóriájából hogyan tudok ide képet linkelni, akkor megmutatom, hogy milyen módszerrel csináltam a küszöböt.
Szóval az akadály elhárult, nincs küszöb többé. Az S50 azért kellett volna, mert nekem kell a felmosó funkció. Az Ilife-nál is használtam, felfrissíteni a lakást. Ehhez viszont nagyon jó a no-go zóna funkció, mert a szőnyeget így kikerüli.
A döntést erősen befolyásolta az S6 mellett, hogy pont felé annyiért megvásárolhattam. Na, meg persze a kíváncsiság... :-) -
Yellow73_a
tag
Na ezért választottam a Mi Robot első generációs gépet 75-ért, mert annak a szervízháttere megoldott, és gombokért lehet hozzá alkatrészeket kapni.
A mop funkcióban nem igazán hiszek, ezért is nem lett Roborock S50. No meg nekem nem érte volna meg a azt a felárat, amiért európai modellt lehetne benni (ilyen értéknél nálam nem játszik a kínai import, hiába jóval olcsóbb)
A zónázás és a nogo nélkül tudok élni, vállalható kompromisszum. -
Elux
tag
válasz
Yellow73_a
üzenetére
Igen, van egy srác, aki szereti a kínai cuccokat kipróbálni. Már nagyon sok porszívója is volt. Erre is kíváncsi volt. Egy napot próbálta, de a Roborock-nál maradt végül. Valóban jó árnak tűnik, ezért kockáztatok meg egy tapasztalat nélküli gépet. Majd én megtapasztalom. :-)
75-ről indult az ár, és a vége 60 lett. Ez már korrekt.
Én is csak a Gearbest-en láttam tartozékokat, de arany árban. Egyelőre nincs alternatíva, gondolom ezért ilyen drága. Remélem idővel, ha több gépet eladnak, akkor más webáruház is árulni fogja, és kialakul az egészséges árszint.
Arról nem tudok, hogy a tartozékai kompatibilisek lennének más géppel, de az nagyon jó lenne. -
Yellow73_a
tag
Várjuk a "tesztet". A paraméterei alapján jó gép. 60eFt? Annyiért ajándék. Jól értem, hogy valaki megvette a Gearbestről, aztán eladta neked? Mondjuk nem értem, miért szabadult meg tőle ilyen olcsón.
Nekem a legnagyobb aggályom, hogy honnan lehet hozzá pótalkatrészeket venni (főkefe, oldalkefék, HEPA szűrő, mop, fúvókák), mert azt egyelőre nem nagyon látok a neten.
A neten eddig látott tesztek/bemutatók alapján nagyon meggyőző masina, gondolom, tudja is, amit írnak róla. Innentől kezdve szerintem csak a tartóssága a kérdés és az alkatrészellátottság, illetve szervízháttér. -
Elux
tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Húúú... Mennyi kérdés hírtelen. Ígérem, szép lassan mindegyikre válaszolni fogok, de néha dolgozni is kell, igaz?
William grant-nak köszönöm a bizalmat.
A helyzet az, hogy a gépet pár órával ezelőtt megvettem, de még nincs nálam. Budapestről vettem, de én Nyíregyháza mellett lakok, és csak hétvégén kapom meg fizikailag. Egy rokonomat kértem meg, hogy vegye meg nekem.
Az S6 a Gearbest-ről lett vásárolva, ki lett bontva, de új állapotában vásároltam meg kéztől. Kíváncsi is vagyok a 360 S6-ra és sikerült 60eFt-ért megvennem, ami jó árnak tűnik. A rokonom kipróbálta, tesztelte, az appos funkciói működnek, a zónázás és no-go zóna is megy. De hosszabb tesztre a hétvégén kerül majd sor. Remélem jó lesz, és nem bánom meg utólag, hogy nem a Roborock-ot választottam. -
Elux
tag
válasz
retesz147
üzenetére
Látom, senki nem teszi meg az első lépést a 360 felé, pedig jó dolgokat írnak róla. Most olvastam hogy a 360 tudni fogja, hogy hol van, ha felemeled és arrébb rakod. Az S50 pedig azonnal kezdi a térképezést újra, és a töltőt sem tudja már hol van.
Úgy néz ki, hogy megtöröm a jeget, és holnap veszek egy 360-t, és meglátjuk, hogy mit tud. :-) -
válasz
instantwater
üzenetére
"Az áfa összegéről ment a fejtörés, hogy most akkor nem tudnak számolni, vagy milyen áfát számolnak."
Ha megnézed mi volt abban a hozzászólásban amire válaszoltam, akkor látod hogy a fejtörés nem arról szólt miért annyi az áfa amennyi, hanem arról hogy a fórumtársnak miért van annyira alacsony összeg a weboldalon ha belép.Alapvetően a legtöbb külföldi olcsó webshop azt csinálja hogy az üzemeltető cég ad felületet a másik cégnek aki elad és számláz. Ha a magánszemélyeknek szállított áru értéke eléri a 35.000 EUR-t akkor onnantól azzal a vállalkozással csak cégeknek számláz és behúz egy másik eladót, akinek a nevére megy az áru.
Ha pedig valaki nem lusta egy nyamvadt valid eu adószámot keresni a neten és megváltoztatja a szállítási címet, már áfa nélkül vásárol egyből.Ennyit az EU áfa harmonizációjáról. A valódi megoldás az lenne, hogy egységesen 19% áfa mindenhol és megszűnne az egész iparág ami ennek ellopására épült. Na de ez már tényleg szuperoff.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nagyon szépen alakul a fórum, az összefoglaló pedig méltó hozzá. Kiváló alap az újonnan érkezőknek. 
Ja nem....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)