- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Visszatérve az előző WIFI-s problémámhoz, találkoztatok már olyannal, hogy a Mi Home-ból (FLoleVacből se) nem tudjátok elérni egyáltalán a porszívót. Azt jelzi csatlakozva van (led kéken folyamatosan világít) - újra akartam csatlakoztatni, erre connection timed outra fut - de már csatlakozva van, látom a routeren is.

Ötlet? Többszöri restart, wifi restart is megvolt már.
Köszönöm!

-
zedok
őstag
Sziasztok!
Olyannal találkoztatok, hogy nagyon lassan vagy egyáltalán nem lehet elérni a Roborock S50-et? Wifi-re csatlakozva van, mindkét oldalról látni - de se a MiHomeban, se FloleVacből nem érem el.
Rájöttem: mint kiderült párom újraindította a routert 1-2 napja - más IP-t kapott a kis robot. Remek lehetőség fix-ipre belőni.
Beállítás után rögtön működik.
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Roborock S50
Hülye kérdés - lehet butaságot csináltam, hogy frissítettem - először a Mi Home-ban, 1558asra ami botrányosan rossz volt - vagy nem működött már megfelelően mint az eredeti FW. Aztán Felraktam a FloleVac-ből a legújabbat amivel jobb a helyzet. Viszont amit nem értek, hogy elfordul a térkép kb 45 fokban..És így elég nehéz zónákat kiadni neki.
Találkoztatok ilyennel esetleg? Ha igen mi volt a megoldás?
Köszönöm!

-
zedok
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy Xiaomi Roborock S50-et (ugye ez a Gen2?) - felmosással és egyéb trükkökkel.
A gép egy 84%-os töltéssel érkezett, így a különböző beállítások átpörgetése után munkára is fogtam.Nos, azt kell, hogy írjam - nagyon elégedett vagyok vele. Kb 54 nm a lakás, ebből kb 40-et tud szépen bejárni - bútorok stb. miatt. 2x küldtem végig a terepen (kb 1,5 óra alatt végzett) - eredeti alkalmazással használom jelenleg - EU-s zónával.
- spot tisztítás ok
- zóna tisztítás ok
- felmosás, kapcsolgatás stb ok.Felmosás esetén ti szoktatok a tartályba pl. felmosószert önteni? Vagy csak vizet? Vagy elég a felmosórongyot bekenni azzal?
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

farkas26