- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-28 12:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
frenk74
tag
-
humigabi
aktív tag
-
Leon77
őstag
-
MBalu0001
csendes tag
-
merqree
őstag
-
Pug
nagyúr
-
L4mie
veterán
-
nikos21
aktív tag
-
Luigi962
őstag
-
Yager01
senior tag
-
tranceplanet
addikt
Nekem stabil. Sógornőmnek a kínai verzióst vettem, tudja a több térképet és az alkatrész kopás funkciót is. Most vennék, akkor global verzióst biztos nem vennék. Amint kifingik a Mop Pro eldöntöttem Roborock készüléket veszek az hót ziher!

És igen a global-ra nem kapunk frissítést már, erre egy nagyobb összegben fogadnék, de ezt már többször leírtam.
Nagyon jó termékeket gyárt a Xiaomi, de a software support egy gyász, erre még rá kellene gyúrni nekik, ezt a telóknál is tapasztalom!
-
werszomjas
addikt
-
kmarci25
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Pozsi85
tag
-
kmarci25
veterán
-
Pozsi85
tag
-
kmarci25
veterán
-
Headless
őstag
-
Corsa02
őstag
-
Corsa02
őstag
-
Pozsi85
tag
-
Tono34
tag
-
savoo
addikt
-
Holi89
csendes tag
-
Real_Necro
veterán
-
Ger0p
csendes tag
-
Real_Necro
veterán
-
Joemut
csendes tag
Ennek a cikknek az alapján az STYJ02YM -re gondolhattak, de jön még az 1C is.
https://helloxiaomi.hu/2-uj-feltorlos-xiaomi-robotporszivo-erkezik-az-europai-piacra/
-
KraRe
aktív tag
-
hatesz
aktív tag
-
korpicschess
veterán
Köszi. Akkor majd figyelek, hátha lesz jó áron felmosós, aztán odaadom a szüleimnek ez a Mi Robotot. Bár igazából valszeg majd 2 nap múlva már nem fog érdekelni a felmosás téma, nálam csak 40nm a lakás.
Cserében ez a Mi Robot így egy próba kör alatt úgy tűnik, hogy nagyon jól navigál.
Azt meg tudjátok esetleg mondani, hogy maximum mekkora küszöbön tudna átmenni? Szüleimnél ~120nm egy szint és de van emelet meg alagsor is, ott kicsit jobb létjogosultsága lenne.Akkor a Viomi V2 Pro-nak a gyerekbetegségeit kijavították FW frissítéssel? Nem tud dokkolni, időzítés nem elérhető, stb... forrás: [link]
Tud külön csak porszívózni?
Kicsit már azért bánom, hogy nem azt vettem, mert lehet, hogy már kijavították ezeket a problámákat, az lett volna 76 vagy hogy, a Mi Robot meg 73 volt. -
ITI-san
tag
-
Headless
őstag
22 euróig vám/áfa nélkül tudsz vásárolni, 22-150 euróig vám mentesen, tehát áfát és kezelési költséget kell fizetni, 150 euró felett vámot és áfát kellnah meg persze a nem elhanyagolható kezelési költséget. Euból érkező termékre természetesen sem áfa sem vám nem kerül.
És most ezt a 22 eurós limitet vitték le 0-ra.
De ezeknek van topikja...
Csak, hogy on is legyek...
Én 80-90 óránként szoktam cserélni, nah meg ha esetleg véletlen felszív egy kis vizet, mert utána már semmire sem jó. Én most járok talán a 8. szűrőnél. 2. főkefénél és 4-5.-ik oldalkefénél. Gen 1. két éves 600 óra munkával.
Amúgy a lurdyban kapható pótalkatrészek nincsenek olyan rossz áron, és biztos, hogy eredetiek...
Különbség a szűrők között nincs, elvileg mosható lenne a gen 2-é, de azt tudjuk, hogy hepa szűrőt nem a legjobb mosni, persze elméletben szabad deszt vízzel. De 2 ezer forint egy szűrő pár, ha évente cserél 2-szer az ember akkor se sok, és biztos, hogy nem kerül vissza a levegőbe semmi olyan, aminek nem kéne. És a motorba sem kerülhet semmi, ami gondot okozna ott. -
axlfsi
veterán
Aaa, beneztem, felejtsd el!
Tudtam, hogy szo volt a zajszintrol, de nem az a komment alatt es meg csak nem is az a porszivo, hanem az S5 Max kapcsan. Szori! 
-
axlfsi
veterán
-
Brandynew
őstag
-
Brandynew
őstag
-
axlfsi
veterán
"Itthoni forrásból melyik ajánlott S50/S5(max)/S6."
Ezzel csak az a baj, hogy itthoni forrasbol legfeljebb S50-et fogsz tudni venni. A tobbi Kina (Eu raktar vagy kozvetlenul, de afa mentesen, az most mindegy, de nem hazai beszerzes, nem hazai gari). Ez van. En is sokaig morfondiroztam rajta, de vegul bevallaltam az utobbit.
-
Ispy
nagyúr
-
Silent77
veterán
Gen 1 alatt is van élet, nem kell mindent elhinni.

Legtöbbünk véletlenszerűvel kezdte. Ilife-ot ha találsz jó áron, vagy talán aldi, lidl saját márkája. Teljesen ugyanaz mint az ilife. Sajnos azzal nincs tapasztalatom, de vettek innen páran.
Viszont 40.000ft felé nem menj, akkor már tényleg Gen 1, vagy 360 S5. -
Brandynew
őstag
Az a baj, hogyha megveszik a gagyit, arra azt fogják mondani, hogy pénzkidobás volt, és többet se vesznek robotporszívót, mert nem jó semmire.
Ha meg te ajánlasz nekik egy gagyit, akkor te lehetsz a hibás, hogy miért erőltetted azt rájuk, amikor ők látták a Media Marktban, hogy volt egy másik olcsóbbért is, ami ráadásul szép piros, és az biztos jobb lett volna, az eladó is tök barátságos volt, és látszott rajta, hogy ért hozzá.
Ha szart kell ajánlani, akkor jobb kimaradni belőle

-
Brandynew
őstag
-
gorbep
őstag
-
ANOka
őstag
-
ITI-san
tag
Szóval ez a Roborock S5 továbbfejlesztett verziója. Nem S6!
Más. Főleg a felmosási funkciók erősödtek, nagyobb tartály, több kevesebb víz adagolás (ezeket az S6 nem tudja), a többiben viszont gyakorlatilag azonos. Persze másik gépről beszélünk, az s5, S50 sorozat nagyobb szívóerejű mint az S6, ami viszont csendesebb.
Szoftveresen gyakorlatilag azonosak, kivéve a felmosási funkciók beállítását amiben jobbnak tűnik az S5 Max.
Árazása tükrözi ezt a kettősséget, hiszen úgy olvastam gyakorlatilag azonos áron lesznek az S5 Max 600 $ körül várható, az S6 pedig 570 $ körül van.
Szóvál szerintem egy kicsit bekavartak ezzel a típussal. Nem könnyítik meg a választást.
Hiszen aki eddig úgy gondolta veszi a legjobbat az S6 - ot vett volna, de ez az S5 Max gyakorlatilag ugyan azt kicsit jobban tudja.
Kivétel a hangterhelés mert ugyan az S6 csendesebb, de igazoltan nem olyan nagy a szívóereje mint az S5 szériának. -
Silent77
veterán
-
Silent77
veterán
-
Breki
veterán
nem tudom mi az a figyelmeztetés
szerintem lesz, sőt úgy néz ki most egyre jobban fejlesztenek. De ez tényleg csak jóslás a Xiaomi jobban elterjedt még. De én olvastam olyan tesztet is amikor még a Xiaomiról írták, hogy úgymond kezdő robotporszívó gyártó. :-)
A funkciókról itt írtam
külföldi oldalról
What is the difference between the two?
The best about 360 S6 is its easy-to-remove dustbin. All you need is to click the "open" button on the lid, and it jumps out automatically.
The 360 S6 charging dock has room to hide a cord. You can roll it and place inside the base.
The 360 S6 has 2 side brushes, the Roborock S5 - only one.
The S6 is cheaper than the Roborock S5.
The Mi Home app supports spot cleaning. You can do the same with the 360Smart by drawing a rectangle on the area you want to clean.
The Mi Home app allows tapping on the screen and the robot will move to that spot. It also has two different manual control options: joystick and movement buttons. The 360Smart only supports joystick method. Controlling through the switches seems to be easier.
Roborock comes with the water tank that is easy-to-slide underneath; the 360 S6 water container gets underneath and clicks.
The Roborock S5 saves one created map; the 360 S6 stores up to 10 different floor plans.
The 360 S6 is able to recognize its location when being placed to the room manually; the Roborock rebuilds the map.
The Roborock lasts longer. -
Kolondrum
félisten
-
nemethsza
tag
-
ribarszki
őstag
-
nyalifali
aktív tag
-
ribarszki
őstag
-
01
tag
-
Csabee.
nagyúr
-
Batib
őstag
-
dugesz77
őstag
-
Yellow73_a
aktív tag
Ez így van. itt Európában szájhagyomány útján terjedt a hír a Xiaomi remek ár/érték arányú termékeiről. Én is így vettem Xiaomi telefont másfél éve, most pedig a robotporszívót, mert a felhasználók visszajelzése és fanok által adott nem hivatalos support meggyőzött. A telefont azóta is nagy megelégedéssel használom, és bízom benne, hogy ugyanígy leszek a porszívóval is.
-
Elux
tag
Kedden este voltam a Lurdyban, de már vége az akciónak. A készülékből még volt, de már 99,9eFt az ára. :-(
De bemutató darab is ki volt téve, és meg lehetett tapogatni. Először láttam élőben, és meglepett, hogy nagyobb, mint a jelenlegi Ilife V5S Pro porszívóm.
Még ami feltűnt, hogy csak egy középre seprő keféje van, míg az Ilife-nak kettő. Ez nem jelent szerintetek hatékonyságbeli hátrányt?
Amin most erősen gondolkodok, az az új 360 S6 robot, két kefével, no-go zónával, és térkép mentéssel. Most 340-360 dollár között lehet kapni leszállítva, EU raktárból.
Van valakinek tapasztalata a 360 S6-al? -
retesz147
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Miért drága a Mac és mikor éri meg igazán?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

XS bol lesz rendelve.

Cserében ez a Mi Robot így egy próba kör alatt úgy tűnik, hogy nagyon jól navigál.
Tudtam, hogy szo volt a zajszintrol, de nem az a komment alatt es meg csak nem is az a porszivo, hanem az

farkas26