Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesz87

veterán

Reggel beszereztem én is az akciós Parkside gépet+garázst. A kérdésem az alábbi lenne. Azon felül, amit már korábban feltettem az elmúlt napokban. Öntözőfejeket nem bántja a gép, nem fogja ledarálni? A másik, hogy hova tegyem a dokkolót.
    Így néz ki a kert:

Ahogy azt írtam, két helyen van konnektor:
    1. A ház falán, 4,3m-re a fűtől
    2. Fúrt kút aknájában a fű mellett.
    Itt látszik mindkét hely:

Mondjuk ha jól tudom, elég hosszú a kábel, úgyhogy a konnektortól távolabbi elhelyezés is lehetséges. A füvön nem jó, mert nap mint nap locsolná az öntöző, gondolom az nem valami ideális. Szóval emiatt még vakarom a fejem kissé.
    Agyalok a huzalon is. Hogy leássam, vagy ne. Ősszel tervezek újrafüvesítést, pontosabban totális gyomirtást, és talán gyepszőnyeget. Ahogy látható, a jelenlegi nem igazán nevezhető gyepnek. Bár ez a rondábbik, árnyékos oldal pont, a másik nem ennyire gáz :) Szóval ez az érv szól a leásás ellen. Most leásom, aztán ősszel szedhetem fel... Ami meg mellette szól, hogy olykor azért a srácaim szaladgálnak a füvön, focizunk, szóval tartok tőle, nehogy beleakadjanak a huzalba. Na meg tavasszal, és ősszel gyepszellőztetek, úgyhogy ebből a szempontból is jobb talán a huzal föld alá fektetése.

Új hozzászólás Aktív témák