Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Reggel beszereztem én is az akciós Parkside gépet+garázst. A kérdésem az alábbi lenne. Azon felül, amit már korábban feltettem az elmúlt napokban. Öntözőfejeket nem bántja a gép, nem fogja ledarálni? A másik, hogy hova tegyem a dokkolót.
Így néz ki a kert:
Ahogy azt írtam, két helyen van konnektor:
1. A ház falán, 4,3m-re a fűtől
2. Fúrt kút aknájában a fű mellett.
Itt látszik mindkét hely:

Mondjuk ha jól tudom, elég hosszú a kábel, úgyhogy a konnektortól távolabbi elhelyezés is lehetséges. A füvön nem jó, mert nap mint nap locsolná az öntöző, gondolom az nem valami ideális. Szóval emiatt még vakarom a fejem kissé.
Agyalok a huzalon is. Hogy leássam, vagy ne. Ősszel tervezek újrafüvesítést, pontosabban totális gyomirtást, és talán gyepszőnyeget. Ahogy látható, a jelenlegi nem igazán nevezhető gyepnek. Bár ez a rondábbik, árnyékos oldal pont, a másik nem ennyire gáz
Szóval ez az érv szól a leásás ellen. Most leásom, aztán ősszel szedhetem fel... Ami meg mellette szól, hogy olykor azért a srácaim szaladgálnak a füvön, focizunk, szóval tartok tőle, nehogy beleakadjanak a huzalba. Na meg tavasszal, és ősszel gyepszellőztetek, úgyhogy ebből a szempontból is jobb talán a huzal föld alá fektetése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Tesla topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szóval ez az érv szól a leásás ellen. Most leásom, aztán ősszel szedhetem fel... Ami meg mellette szól, hogy olykor azért a srácaim szaladgálnak a füvön, focizunk, szóval tartok tőle, nehogy beleakadjanak a huzalba. Na meg tavasszal, és ősszel gyepszellőztetek, úgyhogy ebből a szempontból is jobb talán a huzal föld alá fektetése.