- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
st6969 #38704 üzenetére
OTP Euró ATM
Nincs:
Veszprém,
Zalaegerszeg,
Székesfehérvár
Eger
Szekszárd
Szolnok
Szombathely
TatabányaVan:
Békéscsaba
Budapest
Győr
Debrecen
Kaposvár
Kecskemét
Miskolc
Nyiregyháza
Pécs
Salgótarján
SzegedEzek alapján nem tudom van-e értelme kisebb településeket megnézni.
Balaton körül is rákerestem párra... semmi. Nagy valószínűséggel ezek vannak
#38705) Major Lion
"Az elmult ev alapjan melyik crypto tunik amugy jo vetelnek?"
A múlt ugye semmire sem garancia, de a két nagy esélyes. A traning alapján, akár ez a Polkadot is lehet értékes... de kitudja... nekem még két alt van amit kinéztem... aztán meglátjuk... mostanában van, hogy azok jobban hoztak, mint a nagyok (egyrészt, mert később lettek véve - mélypont és ha növekedés van akkor az értékük is nő (nyereség).
Míg a nagyoknál a jelenlegi árszintnél van negatív hatás... de azt is lehet mérsékelni... így ha emelkedés lesz (mint amilyen ez is, mindjárt fordul a helyzet.)
De alapvetően ez nagyon kockázatos... így ne erre tedd fel az életed. komolyabb növekedést, csúcsot a felezési idő környékére előtte x idővel prognosztizálnak... aztán meglátjuk...
Most a háború, energiaválság stb is nagy nyomást fejtett ki az árfolyamra... egyébként még zuhanást prognosztizálnak... aztán majd kiderül (úgy a világon általában).
-
st6969
őstag
-
törölt tag
válasz
gixxergabi #38696 üzenetére
én alapból 1600 körül kaptam... azóta már volt több is az értéke (+ban). Nem mind1, hogy amikor megcsináltad mennyit ért ugye akkor... állandóan változik +/- irányba is mehet....
#38702) e.vid
akkor lehet ez is különböző ütemezett vagy ilyesmi... nem mindenkinek egyszerre jelent meg... akár emiatt is lehet különbség... érdekes.... -
törölt tag
válasz
st6969 #38690 üzenetére
Település nevet kel beírni. Pl Miskolc, Eger Budapest.
Csak úgy, hogy Magyarország nem fog menni. Euró atm jellemzően megye jogú városban van. Akinek van ideje próbálkozhat pl Balaton körül egyéb hátha talál kivételt#38692) Faby
Amikor elkezdted,ott írta nekem pl ha ezt megcsinálod 400 ftnak megfelelő xyz-t kapsz. Ez körönként 100 ft volt.
Neked gondolom még más összeg lehetett mert össz nem volt ennyi, még fele sem."rettenetes a volatilitása ezeknek."
ez az előnye és hátránya.. egy jobban megválasztott kriptonak... (mivel több ezer van extrém spekuláció is akadhat... ami akár nagy szívás is lehet... - pl vmi mém coin)#38699) Kasya
Én nem adtam volna el... (egyrészt még 2000 ft sincs nekem pl). Másrészt most apály van... majd dagálykor
(akkor többszörösét is érheti majd). -
AshaNoR
tag
Sziasztok,
Ha meghívtam egy ismerősöm revolutra, mennyi idő múlva kapom meg a jelenlegi 15.000 forintot?
Köszi
-
Faby
senior tag
válasz
tepenzed #38693 üzenetére
Csináljatok családban / az együtt utazó körben még egy (kettő, három stb) fiókot, és mindjárt kétszer annyit tudsz váltani, felvenni. Ha nálad rendelkezésre áll a szükséges összeg, csak átküldöd Revoluton keresztül ingyen, és kész is.
Ráadásul a meghívó bónusz is családban marad. -
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Nyaralásra kellene EUR majd készpénzben is néhány dologhoz, viszont a standard csomag limitje nem lesz elég, kb mégegyszer annyi kellene.
Gondoltam befizetem egy hónapra akkor a prémium csomagot, de végigolvastam a tájékoztatót és díjat számolhatnak fel, ha megszüntetném hamar, szóval nem igazán szeretik, ha valaki csak 1 hónapra kiváltja.
A pénz amúgy már rajta van a számlán EUR-ban. Van még valami lehetőség esetleg vagy marad a drága pénzváltó? -
st6969
őstag
válasz
#33802016 #38687 üzenetére
https://www.otpbank.hu/portal/hu/Kapcsolat/Fiokkereso
Milyen "szuper" ez a kereső... Azt nem tudod lekérdezni, hogy hazánkban hol van ilyen automata (bár szűrőfeltételnek választható Magyarország). Csak ha adott városra keresel...Nehogy már lásd, hogy az adott útvonalon, amit bejársz, esetleg kisebb-nagyobb kitérővel van-e / hol van ilyen automata.
-
törölt tag
Tudtommal itthon igen. Otp eurós Atm (De keresővel rátudsz keresni településekre, euró atm-et válaszd ki, alapvetően csak megye jogúnál látni/főváros találatot - legalábbis így tudom)
(van még eurónet, de az nem javasolt).
Esetleg Szlovákia... de ott meg kitudja melyiknél díjmentes... -
törölt tag
Érdekes, hogy mindenkinek ás árfolyamon megy... mikor elkezdted is ezeket az összegeket írta?
"#38683) Rage47 "
szerintem még nem ért körbe mindenkiné, így a régi. De ahogy olvastam lesz még várhatóan...#38686) djbahool
Egerben nem látok, de Miskolcon elvileg van 1
-
djbahool
senior tag
Egerben tudok valamelyik ATM-ből EUR-t kivenni? (Revolut kártyámon van pár EUR, és KP-ban lenne rá szükségem)
-
e.vid
senior tag
Ma megcsináltam a két kripto kurzust, 1200+4000-t adott rá. Kb. 15 percért nem volt rossz az 5200Ft.
-
st6969
őstag
Sziasztok,
OFF-ba teszem, csak kicsit kapcsolódik...Horvátországban, Rogoznicán járt mostanában valaki? Van ott esetleg sarcmentes ATM kp. felvétre Revolut VISA kártyával ill. kártyát is elfogadó étterem?
Illetve, Revolutról eldobható kártyával ENC tölthető a horvát HAC applikáción keresztül? Ha igen, mikor íródik jóvá az összeg, azonnal?
Köszi a segítséget. -
paolinho
őstag
-
Faby
senior tag
válasz
hedgehog #38670 üzenetére
Valamiért úgy értettem, hogy mivel a küldő félnek nincs Revolutja, neki átutalják, ő feltölti a sajátjára, és úgy küldi tovább a 3. félnek.
Mindegy, hogy mi volt a kíndulás, az általam leírt megoldás is működhet.Szerk:
Meg is van, itt ír utalásról: [link]#38672 paolinho:
Na ott a módosításnál tudsz kártyát hozzáadni, ahogy írták.
De a Gpay mögött milyen kártya van?
Arról nem tudod feltölteni a pénzt?Szerk2:
Látom megoldódott, sokáig volt nyitva a kommentablak -
törölt tag
-
paolinho
őstag
Ezzel az problémám, hogy a
Hozzáadást
követően GPay kártyámat látja, és nincsKártya biztonságos hozzáadása
opció. Legfeljebb aMódosítás
jöhet szóba.hedgehog: Igen, azt szeretném, ha az ismerősöm tudna utalni a Revolutomra annyit, amennyit szeretne, hogy a Revoluton belül elküldjek a kért (Revolutos) címnek. Ezt a magyar gyüjtőszámlát hiányolom én is, amit korábban tudtam használni.
zerodot: Na ezt kipróbálom, remélem nincs minimál összeg limitálva. Ez kvázi egyébként egy bankkártyás vásárlással egyenértékű, ergo lehet hitelkártyáról is fizetni ide. Mert nekem csak ez ami dombornyomott (MasterCard), a Maestro az nem ilyen.
Sikerült! Elutaltam egy ezrest magamnak, és ez azonnal meg is jelent a Revolut számlámon. Köszi a tippet!
-
zerodot
aktív tag
válasz
paolinho #38664 üzenetére
https://revolut.me/<revtag> linken tudnak neked pénzt küldeni kártyás befizetéssel.
A revtag -edet a profilodban (bal felső sarok) a neved alatt találod @revtag formában. A linkbe @ nélkül kell beírni. (És < > nélkül.) Tehát pl. @paolinho revtagnél: revolut.me/paolinho
Vagy ha rámész a pénzküldésre (nálam angolul Transfer, jobbra-balra nyíl) akkor a felső sorban van egy QR szkenner ikon, arra kattintasz bejön a szkenner, alatta van egy My Code, amivel megnézheted a saját QR kódodat, ami alatt ott a teljes link.Tudtommal így csak korlátozott összeget tudnak neked küldeni, bizonyos limit felett azt írja ki a küldőnek, hogy inkább regeljen be ő is a R-ra.
-
hedgehog
senior tag
Szerintem nem jól értetted, ő is a Revolutjára akarja kapni a pénzt, amit továbbítani akar.
paolinho: pedig a fizetési linkkel tudsz készíteni olyan linket, amit megnyitva kártyával tudnak neked fizetni 100K-t. Ennek viszont feltétele lehet, hogy kellő megbízhatóságú legyél, mert az a tapasztalat, hogy van akinek a a menüpont sem elérhető, van amikor meg regisztrálnia kell a fizető félnek Revolut accountot. (nálam sikerült rendesen létrehozni, lásd kép).
A magyar gyűjtőszámlát nem olyan rég megszüntette a Revolut.
-
viktorhu
veterán
válasz
pictigjis #38658 üzenetére
Hogy ne lehetne a tengerparton eurót kivenni ATM-ből? Ezzel együtt egyszerűbb (és biztosabban extradíj-mentes), ha már magyar ATM-ből megteszi az utazás előtt.
Az egész Balkánon egyébként szokás, hogy euróban adják meg az árat a magánszálláshelyeken, de mindig helyi pénznemben fizettem.
-
Faby
senior tag
válasz
paolinho #38664 üzenetére
Ha jól értem, annyit szeretnél, hogy valakinek küldeni egy adott összeget Revoluton, amit te más csatornán, bankszámlán kapnál meg.
A Revolut alkalmazás főképernyőjén, kattints aHozzáadás
gombra, a következő menüben válaszd aKártya biztonságos hozzáadása
opciót, add hozzá a bankkártyádat, és töltsd fel a kívánt összeget (természetesen a kártyán legyen fedezet, ha jól emlékszem, 100 ezer Ft-ról lenne szó, min ennyi legyen a kártyán)
Nagyjából ennyi, szerintem el sem lehet rontani.Szerk: Fizetési hivatkozással más Revolut felhasználótól tudsz pénzt "kérni", az nem jó neked.
-
pictigjis
őstag
válasz
MasterMark #38663 üzenetére
egyaltalan fel se kellett volna venned a fonalat, budapesttel es a nagyvarosokkal semmilyen relevans ponthoz nem kapcsolodtal. pont
-
-
Moleman
addikt
válasz
zsamiatt #38656 üzenetére
Akkor az valami friss változtatás, 3 hónapja még sehol nem lehetett elintézni. Heteken keresztül kellett fizetgetni vele napi 300 ezret a webkincstárba, hogy ingyen legyen.
Az OTP-t nem írtam el, tényleg ennyi a limitem.
-
pictigjis
őstag
válasz
MasterMark #38655 üzenetére
hagyjuk már ezt: és mondjuk a balatonnál mennyi van? a kérdező feltehetőleg nem zágrábba megy, hanem a tengerpartra, ahol a turistákat lehúzni akarják, nem azt, hogy jól járjanak
könyörgöm, engedjük már el ezt a hülyeséget...
-
paolinho
őstag
Régen volt rá lehetőség, hogy az HU50 120010008-01644328-00400008 számlaszámra a Közleménybe megfelelő hivatkozással lehessen indítani utalást pl. az Ersté-től is ingyen. Ez ma már nem működik, ezért is kérdeztem, hogy mi lett ezzel a lehetőséggel. Az IBAN 69-es kezdetű számlaszámra nyilván plusz költséggel lehet utalni, mintha külföldre tenném azt. Ezt jó lett volna elkerülni.
Én néhány barát, és külföldön élő családtaggal csere-berélgetek a Revolut-on összegeket, de most megkért valaki (akinek nincs Revolut-ja), hogy küldjek át egy Revolut-os számlával bíró ismerősének pénz (kb 100e-ről van sző), amit ő elutalna nekem. Erre keresném a lehetőséget, hogy én ezt az összeget megjeleníthessem a Revokut-os egyenlegemen.gyalu 1: Nekem a bankkártyás utalás is megfelelne, csak nem ismerem a hogyanját. Mit kell megadnom információul az ismerősömnek, hogy tudjon a Revomra feltökteni?
Bond: a Wise nekem nem jó, mert Revolut számlára kellene továbbítanom az összeget.
Moleman: köszi a tippet, de ezért új számlát nyitni, nem érné meg.
-
zsamiatt
őstag
válasz
Moleman #38630 üzenetére
telebank 5m-ig emeli ingyen 72 órára. Tapasztalat. 3 napja így töltöttem át néhány milkát.
Szerintem valamit elírtál az otpnél. Kizárt, hogy 1 milliárd legyen az alap. Az appban azt hiszem 1 milla volt max állítható. De mivel megszüntettem egy hete ezért nem tudom megmondani. -
válasz
dredjudge84 #38653 üzenetére
Ki beszél itt 4000 forintról? Milliókról volt szó.
-
Kasya
nagyúr
Engem már mindenki blokkol
.
Ma sikerült millió felett utalni Revora, erre a Rafi tiltotta le a kartyam (hivhattam őket 15perces várakozással).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Asus VivoBook s14 Flip /i3-1315u/16/512ssd/14/FHD/IPS/Touch/HUv
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest