Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuladam
aktív tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ma én is ugyan ezzel találkoztam. És a következőket sikerült megfejteni. O1G , az OTP egy G.ci!
1 A baj: OTPs kártyával a top up maximuma 90e Ft körül lett, felette elutasítja. "3DS ellenőrzés során probléma lépett fel" indokkal. A 3Ds az OTP nél nem megy át. Plusz: a maximális összege 200e körül megáll, azaz 2x90+10 top up után már semennyit sem enged feltölteni.
2. A tények. A revoltu supportja nem lát hibát, az otp csetes embere szerint minden rendben (minden limitem magasan van, és a csetes srác szerint tökéletesen működik a kártya)
3. Lebukott Csányi! Utolsó opcióként kipróbáltam a régi , de fura Curve módszert. Curve alá OTP, és curve-vel töltöttem fel 300e ftot. Elsőre átment! Semmi 3ds hiba. Mindkettő kártyás tranzakciokent van elkönyvelve az otpnél.Ergo ez arra enged következtetni, hogy az OTP titokban megregulázta(?!) a Revolutos top up-ot. Mondjuk nem csoda, az itthoni módszer működik: nem kell jobbnak lenni az ellenféltől, hanem el kell azt lehetetleníteni. Hamarosan jön a Curve is... És várom a cikkeket erről az" anomaliarol "
-
szuladam
aktív tag
Na végre elérhető a revolut tőzsde mindenkinek
-
szuladam
aktív tag
Tudomásom szerint a Rev felhasználói szabályai szerint feltöltést csak saját magadnak végezhetsz.
Átküldeni a te Revedről az övére lehet. De az előbbi (főleg rendszeres feltöltésnél) szerintem rizikós (=potenciális felfüggesztést vonhat maga után) De cáfoljatok meg, ha nem így van. -
szuladam
aktív tag
Valaki meg tudná mondani, hogy mikor kapom meg a 3000 forintomat?

-
szuladam
aktív tag
-
szuladam
aktív tag
off
-
-
szuladam
aktív tag
válasz
hedgehog
üzenetére
Ambassadorság már nincs, de van pioneer meg affiliate partnerség, de ezek mind megtalálhatók a Revolut oldalán. Szóval egyáltalán semmi rejtegetni való nincs ebben
Ott van a fő oldalon, el lehet olvasni, jelentkezni, majd értesítenek ha felvettek. Valóban van egy belső fórum, de cég titkokat nem osztanak meg, nyilván, de sok extra apró dolgot meg lehet tudni. Szóval nincs ebben az ég világon semmi titok. 
-
szuladam
aktív tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Egy cseppet sem vagyok ideges. Csak akkor amikor látom, hogy reagálsz, a passzív agresszív stílusoddal, sokszor inkább meg se szólalok...
Jössz a kioktató stílusoddal, pont mint a lovad
Nem egy embernek szóltál már be, topikgazdáktól kezdve rendszeres fórumozón át, kezdő zöldfülűeknek is. Szinte látom, hogy direkt keresed mindenkin a fogást. Ha úgy látod, hogy hülyeség amit írnak, néha hagyd elmenni, mert sok esetben rombolod a fórum morálját a stílusoddal.Gondoltam, hogy ezt most nem kéne leírnom, mert tuti valami egetrengető sárosföldig való oltást kapok tőled, vagy hogy "ezzel csak magamat égetem le", de van egy olyan érzésem, hogy többen gondolják ezt így.
Na de ennyi volt. Lehet jobb lenne törölni ezt, topikgazdák. Sorry -
szuladam
aktív tag
-
szuladam
aktív tag
válasz
attiati
üzenetére
A promóciók teljesen random jönnek fel, és random ideig tartanak. Van akinek bedobja, van akinek nem. Leggyakoribb az ingyen kártya, néha előjön a metál, a pénzosztás meg egyszeri alkalom volt. A közeljövőben hasonló biztos nem lesz.
Ambassadoroknak van állandó ingyenes kártya meghívójuk. -
szuladam
aktív tag
Érdekes, hogy mindig az erste bankosoknak van gondjuk. (Nyilván annyira nem érdekes, mert tudjuk hogy ilyen szempontból kalap *** az erste...)
Szerintem lassan bele kell írni az összefoglalóba, hogy Erstések számára erősen nem ajánlott.
-
szuladam
aktív tag
válasz
dbilas
üzenetére
Magyar főnökként, magyar munkavállalóknak fizut utalni úgy, hogy gondolom, magyar cégek fizetnek, utalnak neked... nem hiszem hogy a legoptimálisabb az ő szempontjukból és biztonsági szempontól sem, egy teljes vállalkozást és viszonylag nagy összegeket egy pénzügyi cégre, a Revolutra építeni jelenleg.
Maradj inkább egy "igazi" banknál, egyszerűbb is lesz az ügyintézés. Biztos vannak olcsóbb bankok ahol nem 60-70e lesz a költség.Saját használatra, online és egyéb vásárlásra viszont jó lesz.
-
szuladam
aktív tag
Tudnak róla, sőt az appban is feljött erről egy értesítés. Szóval nyugalom
-
szuladam
aktív tag
válasz
instantwater
üzenetére
Nem kötekedésből, de ez milyen indokolatlan buta kérdés, hogy "vki mondja meg mire kellhet xxx kp!"

-
szuladam
aktív tag
Láttátok a Revolut Perks opciót? Nagyon ígéretesnek tűnik, de azt hiszem még csak beta alatt megy...
minden 10. fizetés után jár egy extra chash back a következő fizetésnél. Ez is egy király feature-nek néz ki. (Vagyis ez nekem most új infó
) -
szuladam
aktív tag
válasz
üzenetére
Én is csak erős túlzással vetettem fel a dolgot.

Amúgy ha eltűnik a telefon/bk biztos van rá megoldás. És gondolom a vállalkozói számla azért nagyon máshogy működik, mint a fapados ingyenes. (én nem ismerem, de ott pl több ember is hozzá van adva a számlához, minden "munkatárs" ergo ha egy vkinél gáz van, a többiek elérik a revet)
Viszont neki ha minden utalása ráadásul pont UK-ból jön, akkor nagyon elgondolkodtató lenne rászánni pár napot és utánanézni a feltételeknek. Plusz a havi díjas csomaghoz azért komolyabb support is jár (elvileg) -
szuladam
aktív tag
Én is hétvégén csináltam egy "próba" utalást rev->otp számlára (szombaton délután) ma érkezett meg, az alkalmazás küldés előtt egyébként csütörtököt írt legkésőbbi opcióra. Ilyenkor mind a fogadás, mind a küldés ingyenes.
Egyébként hivatalosan kétféle utalás van, ha külső számlára utalunk ki, az ingyenes (ilyen volt a fent említett eset), ekkor úgy írja hogy legkésőbb 4 munkanap múlva megérkezik. (Ez lehet előbb is, mint láttuk akár órákon belül, viszont erre nem érdemes alapozni, mert nem 100%!!!)
Vagy van a turbó utalás, ami néhány százalék felárért (ha jól tudom 2%), pár órán/percen belül elküldi.Mielőtt jönnek a hőbörgések, hogy mekkora szemetek, meg lehúzós disznók ezek a revolutosok és hogy a mai világban már minden fizetésnek alap hogy pár pillanaton belül megtörténik és még ingyenes is, azok számára mondom, hogy az előfizus csomagban a turbó utalás is ingyenes.
Szerintem ha már ingyen ilyen magas színvonalú és bőséges szolgáltatást adnak az ingyenes csomagban is, szerintem jogos, ha valamilyen opcióért kérnek egy kis felárat. Azért nekik is kell valami a betevőre
-
szuladam
aktív tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Én mint mondtam, nem kifejezetten a Rev vagy a Curveről beszéltem, meg hogy hogy hogyan váltogatod, őket, tudom hogy működnek ezek. Azt hogy a vásárlást hol könyveli el a társaság lényegtelen, akkor is tudják hogy te pontosan hol használtad. Ez nem parnoia, hanem tény
Hanem arra céloztam, abból lehet szerintem gond ha egy accountot az általad korábban leírt módon egyszerre több ember is használja. Hogy ez problémás lehet, ha a család közt szétszórva a különféle alternatív megoldásokkal egy számláról fizetnek.
Tapasztaltam már, hogy külföldön nyaralás alatt nagyobb mennyiségű pénz volt elköltve és a hazai bank átmenetileg blokkolta a kártyát, amíg telefonon nem volt egyeztetve, hogy mi is történik. Tudtak mindenről és elég gyorsan kapcsoltak... Erre alapozva kommenteltem, hogy a módszered esetében ne csodálkozzon azért senki ha netán egyszer átmenetileg felfüggesztik.
De akkor itt be is fejeztem az offot. -
szuladam
aktív tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Azért ha valaki ilyen kombinációban tervezi használ(tat)ni a saját accountját érdemes lenne előtte alaposan utána nézi, hogy ez engedélyezett-e. Függetlenül a Rev-től, el tudom képzelni hogy bármelyik bank biztonsági okokból tilthatja a számlát, ha látja hogy egyik pillanatban Mucsaröcsögén vesznek róla 1 dobozos tejet, fél óra múlva Budapesten vesz le róla valaki 50 rugót, tíz perc múlva meg mondjuk a fiú a belga kirándulása alatt kifizet egy kocsmában két kör piát. Tuti instant tiltás.

-
szuladam
aktív tag
Azt apáddal kell...

Viccet félretéve... ezt inkább a suporttól kérdezd. De tudomásom szerint sehogy. Mivel a Rev nem gyerekeknek lett kitalálva, ez nem egy zsebpénz kártya...
Viszont hogy ne szomoríccsalak el, folyamatban van a társ kártyák/ családi kártyák fejlesztése és előbb utóbb család barát kontet lesz. Elvileg... reméljük...
-
szuladam
aktív tag
Rosszul gondolod...
Ha Rev Euró zsebét úgy töltöd fel, hogy oda eurót top upolsz, akkor a bankod fogja váltani a fointot euróra, mert a Rev Eurót "vár". (Kivéve persze ha van euró a számládon) A Rev HUF zsebét kell forinttal feltölteni. És utána az appban neked kell átváltani Euróra.
És nagyon úgy tűnik, hogy forintban fizettél Szlovákiában, azaz az étterem terminálja váltotta az euródat forintra. Szóval elvileg a létező összes dolgot pont rosszul csináltad, ha jól vettem ki
-
szuladam
aktív tag
Btw engem az eleje óta aggaszt, hogy a top up hoz semmi kód nem kell. Ezt nem ártana egy sms kóddal ellenőrizni.
Bár nyilván ha a bankkártyád napi limitje nem milliós összeg, akkor a csalók sem tudnak túl sokat feltölteni és ellopni. Szóval ez amúgy egy érdekes esettanulmány, de az átlag csóringer magyar ettől szerintem ne féljen

-
szuladam
aktív tag
Lex meg kell védenem, mert szerintem nincs igazad. Egy megtakarítást ne akarjunk már összehasonlítani egy "malacpersellyel"

Gondolom neked is (na jó, ezek után neked biztos, hogy nincs...) van otthon egy tálkád, poharad, köcsögöd, amibe bele rakod a zsebedet húzó negyed kiló aprót. Aztán nagy az öröm, amikor pár hónap múlva kisebb vagyon gyűlik össze és el lehet belőle menni egy menő étterembe. Gondolom ilyen spórolásra gondolt kokokka.
És erre tökéletesen megfelelő is. (Az más dolog, hogy a "kiszámoló akadémiailag" értelmetlen bank kártyán "aprót gyűjteni") Ha megtakarításról van szó és havonta tíz/százezreket akarunk félrerakni szerintem senkinek se a Rev vaultja jut eszébe
Bár biztos van, aki minden egyes visszajárós 5 forintját egyből utalja a takarékoskodó számlájára(#9112) huan ha jól tudom, MO-on az erste váltja a legeslegrosszabbul a devizákat, kb olyan árfolyamon mint egy körúti cétipusú az angol legénybúcsusoknak

-
szuladam
aktív tag
-
szuladam
aktív tag
Csak szeretném ha minden friss Revolut user tisztában lenne azzal, hogy a Revolut NEM egy BANK!! Hanem banking szolgáltatást nyújtó pénzügyi cég. Ezért mindig lesznek olyan helyzetek, ahol nem fogadják el a rev kártyát!

Mely adódhat a rev cég milyenségétől (mondom még egyszer hogy nem bankról van szó) és a rá vonatkozó jogszabályoktól, a kártyája típusától (prepaid) és adódhat a másik fél jogi/szerződésbeli/saját stb. álláspontjától. (Meg persze ott van, hogy szarakodik a teljes fizető rendszer, mivel mostanság sok fejlesztés megy végbe az új fizetési rendszerben, meg mindenféle ellenőrző ilyen,olyan secure intézkedéseket vezetnek be.)
A legtöbb helyen leírják/elmondják vagy az új tagok először rendesen utána néznek, hogy nem ajánlott soha 100%-ban erre támaszkodni a fentiek miatt. Bárhol ahol használni szeretnéd fizetésre, állíthatják be úgy a felületet, hogy csakis kizárólag bank kártyát fogadnak el.Szóval ezzel arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem kell kiakadni, egyből szidni, köpködni, háborogni ha valami nem megy, vagy valahol nem tudsz a Revoluttal fizetni, hanem tisztába kell lenni a Revolut milyenségével és korlátaival.
-
szuladam
aktív tag
Tuti volt már kérdés, de nem sikerült a keresővel megtalálnom a választ.

Ha pénzt szeretnék fogadni, és a küldő magyar bankszámláról utal a Rev számlámra vagy a fizetési linkemet használja, az neki plusz pénzbe fog kerülni, mint külföldi utalási díj?
-
szuladam
aktív tag
Vszeg még keveset top-upoltál vagy nem használtad elégszer fizikai fizetéshez.
Egyébként sok funkciót (mint pl ezt is) vagy épp a kripto deviza kereskedést is csak régebb óta aktív felhasználóknak engedélyezik. Én is így jártam anno. De nálam el is felejtették aktiválni és külön csetben kértem, hogy aktiválják már ezeket a funkciókat. 2 perc alatt megoldódott.
-
szuladam
aktív tag
Feltétlen érdemes előtte egy live agenttel beszélni, a pénz eredetéről kell majd mindenféle papír különben tutira blokkolni fogják. De vszeg sima ügy.
-
szuladam
aktív tag
Sok mindentől függ, egy összegbe fizet vagy több részletben. Egy hónapon belül vagy több hónapra elosztva. Történik-e váltás közben vagy sem. stb stb.
Vszeg erre már kellene a prémium előfizu vagy a business account, mert azért limitek mindenhol vannak. De utána kell számolni, mert lehet hogy ekkora összegnél már a transferwise jobban vált és biztonságosabb is!
Gondolom megy a barátodnak az angol, olvassa el a Rev és a TW feltételeit és számoljon utána melyikkel éri meg jobban. (vszeg a TW-vel) -
-
szuladam
aktív tag
válasz
Brandynew
üzenetére
Ezt nem merült fel bennem hirtelen, de az halál biztos, hogy csak előfizus account mellé lehet ilyet rendelni, teljesen igazad van! Ingyen kártya, ingyen account meg még ingyen családi csomag is na persze
Gondolom ez senkiben se merült fel. De nem bántom a Revet, hogy ha csak előfizuhoz jár. Ha elegendő "kiváltságot" kapnak érte a júzerek akkor biztos nyerő lesz, de ehhez még sok extrát kéne nyújtani.Jelenleg pont ez a helyzet az összes fintechel, az ingyenes verzió is pont elég az átlag felhasználónak, a prémium meg sehol sem ad annyival többet hogy megérje a havi 2-3e ft. De én támogatom, elő is fizetek rá, amint látom, hogy "vissza jön" ez nekem.
-
szuladam
aktív tag
Vegyél prémium csomagot ha sürgős azt 3 nap alatt kihozzák express szállítással
-
szuladam
aktív tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Nem jár az 1500 csak ha az app aktiválja átmenetileg az akciót . De arról mindig jönne értesítés az appon belül.
-
szuladam
aktív tag
Hát úgy igen, ha feltöltöd a forintot átváltod dollára pl a Revet beteszed paypal alá és dollárban fizetsz amit külön beállítasz, nehogy más devizát érzékeljen mert akkor nyilván 2x fogja átváltani. Szóval igaz. Kérdés hogy megéri a pénzt egy tucat rendszeren át mozgatni?

Szerintem minél több "kézen át" megy egy ügy annál nagyobb az esély a problémára és annál nehezebb megoldani, de ez mondom mégegyszer csak személyes gondolat. -
szuladam
aktív tag
válasz
Peter.70
üzenetére
Ezzel szemben az én személyes véleményem, hogy nincs értelme. Paypal kapásból saját árfolyamon vált, ami kb még az ersténél is rosszabb, sőt a legtöbb hazai banknál sokkal rosszabb árfolyamon vált.
Én már kértem refoundot többször is kínai áruháztól, úgy hogy Revet használtam és gond nélkül megkaptam a pénzem a Reven. -
szuladam
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Te mindig beleköszt mindenbe ? Továbbra sem az azonosítást meg belépés a téma. De akkor nem akarok bunkó lenni...nagyon szépen köszönöm hogy tökéletesen pontositottad a kommentem minden apró dolgát még ha arról szó sem esett

-
szuladam
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Na nem mondod... Nem ez a lényeg az egészben ez egy korábbi téma folytatását , de nyilván ezt nem nézted ...de köszönöm az azonnali reakciót

-
szuladam
aktív tag
Külön nem válaszoltak , de legutóbbi top up alkalmával az egyik kartyamnal már cvc kódot se kért.(megjegyzem másik kártyának kert , de szintén rossz kóddal is elment )
Szerintem alapból nincs cvc ellenőrzés csak amikor első alkalommal beraksz egy kártyát . Elvégre van már auto top up opció, amineleg nyilván nem kér cvc ellenőrzést azért is auto.
Szerintem ez egy véletlen bent maradt opció amit amúgy sem hajtanak végre feltolteskor és gondolom egy frissítés alatt majd kiveszik .
( Az appot csak pin kóddal tudod megnyitni ,elvileg ez már önmagában egy elég erős biztonsági belépés felesleges is lenne minden további penzmozgatasert újra és újra kódokat kérni )
-
szuladam
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Jelzem a hibát a fejlesztők felé, úgy néz ki elsőre hogy valóban hiba lesz a rendszerben.
Ha netán visszajeleznek, írok a fejleményekről, ha érdekel. -
szuladam
aktív tag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
nem láttam bocs.
akkor törölje valaki a hsz-em(#5179) UberMutant Na ez szerintem durva... kérdés hogy akkor is így van, ha új kártyát adsz hozzá?
-
szuladam
aktív tag
Ahogy előttem is írtak,pont a limitek miatt megerheti a tw. Utána kell számolgatni.
Illetve sokan biztonságosabbnak tartják milliós összegek utalása felett a TW-t. De hogy melyik cégnek milyen háttér biztosítása van és az milyen szintű stb stb azt már nem tudom N vagyok bankár
.van akinek az is számít hogy épp milyen fedezetet nyújt egy ilyen pénzügyi cég . -
szuladam
aktív tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Nem véletlen. Csak egy sima push up üzenet, ha új bejelentkezés van másik készülékről. De azt nem tudja hogy valóban új a készülék, csak simán egy előre beépített "marketing". De ugye amúgy is köthetsz régi telefonra is, csak ha érvényesíteni kellene akkor lesz gáz, hogy a számlán nem megfelelő a dátum

-
szuladam
aktív tag
-
szuladam
aktív tag
Nincs gond a linkemmel. Enyém az írás. 1 hete csinálja ezt hogy levonják és utólag kell nekik szólni meg a linket bizonygatni. Gondolom ez a Revolut híres smucig hozzáállása a dolgokhoz. Hátha lesznek olyanok hogy nem kérik vissza a pénzük.
Már jeleztem ezt nekik.. Szerintem direkt csinálják.
De egyébként a mai napon szerver karbantartas van a meghívós rendszeren. Nem biztos hogy velem van a gond -
szuladam
aktív tag
Első bankkártya használattal atmnel vagy egy boltban. De feltölteni amúgy is csak saját kártyáról lehet
-
szuladam
aktív tag
válasz
daninet
üzenetére
Az előttem szólók tökéletesen leírták hogy miért van ez így.
Szóval csak azt lehet mondani hogy ez van. Sajnos. Torodjuk bele.Viszont!
Szerintem ha fizut kapsz azaz nem Te töltesz fel milliókat azt már nem gond. Amiatt nem fognak szerintem banolni. Látja a rev hogy egy hivatalos bejegyzett cég utal rá nem fognak azzal szivatni. Ez csak a saját kártyák közti forgalomra vonatkozik amit én és a többiek is írtak.Másik dolog!
A Revolut NEMbank! Van banki licensze de akkor sem bank. Szóval hiába lehet gép előtt ülve cib számlát nyitni, ez nem ugyan az!!! Ez ne felejtsük már el!Tessék a Revolut hivatalos álláspontja :
This licence will help us towards our goal to build an account where you can
manage every aspect of your financial life/ Now, it's worth pointing out that
nothing is going to change right away. Despite being granted with a licence,
this does not automatically turn us into a bank right away. -
szuladam
aktív tag
válasz
Brandynew
üzenetére
Ha új regisztráló vagy nem érdemes rögtön sok százezret/milliókat feltölteni, egyből utalni, azonnal mind átváltani. Az meg hogy így venne valaki autót külföldről, hogy beregel revolutra másnap meg megy a kis kártyával németből behozni a golfot...instant bann.

A pénzmosás ilyen könnyen elérhető felületeken, mint a különféle fintech cégek, elég magától adódó opció. Azt hogy milyen algoritmus szerint szűrik ki a potenciális veszélyforrást nem tudjuk (nyilvánvalóan), de ha egy "átlag embereknek" szóló , btw nagy rész "utazós" mellék kártya ként használandó dolgot kér valaki 2 kattintással, és kapásból felrak rá 1 millát, amit rövid időn belül átvált vagy tovább utal elég gyanús. (lehet)
De a gyik-ben is leírják, hogy ahhoz hogy nagyobb összegeket gond nélkül utalhass kell egy bizonyos pénz mozgási history. Azaz hogy hónapok óta van és szépen lassan kisebb mértékű forgalmakat bonyolítasz le. (kisebb értékű: utazás, vásárlás, számla befizetés)
Most ezek elméleti példák, de valahogy így müxik. De akit banoltak és utána jár, előbb utóbb feloldják. (Kivéve persze ha tényleg simlis)Erre egy "kézzel foghatóbb" példa a Curve, ahol a napi pénzforgalmi limit 200 font, a felett 2%-ot rád vernek. Viszont ha rendszeres és régi ügyfél vagy, akkor ez a napi limit 400 fontra emelkedik. stb.stb.stb.
Ez a "money history" dolog vagy ez a rendszer érthető és elfogadható, elvégre mégsem annyira "biztonságos" a megnyitása a cég részéről az ügyfelek felé, mint egy itthon számla, ahová személyesen bemész és még DNS mintát is vesz a Csányi tőled, hogy aztán örök életre odaláncolhasson

De mindig csak magamat ismételem: olvasni, olvasni olvasni.... olvasni a Revolut oldalát, a GYIK-et, a blogját. Aki meg nem nem nyálazza át, az ne is csodálkozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy ott az előfizu, akkor garantáltan minden feloldódik
Lehet ezt akarják elérni
De azért nem kell ilyen passzív agresszívnak lenni.