- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
Revolut appban nekem most azt írja, ha valakit meghívok, akkor ingyen kaphat egy standard kártyát. Viszont ebből nekem nem derül ki egyértelműen, hogy a sima szállítás neki továbbra is ingyenes lesz, ha jól emlékszem, csak az expressz szállítás feláras, igaz?
Nem szarrágóskodni akarok, csak nem szeretném félrevezetni azt, akit meghívok... -
goop
őstag
válasz
gixxergabi #17791 üzenetére
Revo cím átír angolra, gpay kártya addol, regisztrál azzal az angol címmel amit revoba megadtál, érintéséhez jön sms kód, és ennyi. Ha kész revo cím visszaírva valósra.
@gzbotii: én is tankoltan molnál délelőtt, semmi gond, sőt, később vissza mentem a boltba ahol gond volt, és kiderült, hogy nem volt internet a boltba...
Most simán ment a fizetés ismét, nem miattam nem ment a fizetés. -
goop
őstag
Utaltam már többször, k h ra is, ingyenes, volt hogy 40 perc alatt átért a pénz, de pl. péntek délután fél 3 kor utaltam, ugye ha bankszámláról ment volna akkor simán aznap átmegy, itt viszont csak hétfő reggel jött meg. Az átlag 1-2 óra, munkaidőben persze. Meg a megjegyzés rovat nem tud ékezetet, azt le fogja szedni, és ékezet nélkül megy.
-
adp
őstag
sziasztok, ha revolutról szeretnék utalni magyar számlára akor az ingyenes lesz? ugyanazt az összeget fogja megkapni a számla tulajdonos mint amit küldök? Annyi mindent olvastam már ezzel kapcsolatban de számomra nem egyértelmű, és a hivatalos oldalon is egyszer azt írják, hogy ingyenes aztán meg, hogy a kedvezményezett bankja felszámolhat.... Ezt tőlem vagy akinek utalok? K&H-s számlára utalnék.
Valakinek tapasztalat? -
goop
őstag
válasz
gixxergabi #17785 üzenetére
Sikerült az aktiválás, cím magyar - angol - magyar vissza. Megy minden jól.
-
torma99
aktív tag
válasz
instantwater #17778 üzenetére
Az IP címet néztem meg és onnan gondoltam, hogy a mobilnet lesz. DIGI és Telekom a két IP-m.
-
goop
őstag
Opsz, akartam volna újra aktiválni a gpayt, az angol lakcímes dologgal, de nem lehet elállítani Magyarországról a címet. Szóval ez a kiskapu is bezárult a curve után...
-
kavics
csendes tag
Szerencsejáték egyenleg feltöltés:
Virtuális (visa) kártya többször elutasítva
Fizikai (mc) kártya mindig sikeres -
válasz
torma99 #17767 üzenetére
A 2 mobilnet miatt nem kellene, hogy 2 külön eszközazonosítód legyen a Revolut felé. Akkor wifiről lenne egy harmadik is?
Én most megnéztem, a napokban használtam 2 külön mobilnetről és mégis csak 1 készülék van.Van ott 3 másik is, több hónappal ezelőtti dátumokkal, azok régi készülékek.
Ott van az IP is, ha esetleg segít.
-
goop
őstag
Én is akartam fizetni először curve revo, majd csak revo virtual visa gpay alól mindkettő, de kommunikációs hiba mindkettő. Nálam volt gond, vagy a boltnál?
-
Tuomas
addikt
-
balinlin
senior tag
most próbáltam fizetni revolut kártyával a szerencsejáték Zrt oldalán
létezik, hogy nem lehet egyenleget feltölteni revo-val? -
PaKARet
csendes tag
válasz
Nemgézaa #17741 üzenetére
Írtad h most próbáltad először a Revolutos kártyát, de akkor mik azok a korábbi tranzakciók?
PayPal abban fizet az eladónak amiben az kérte, a vevőtől meg alap esetben a kártya alap valutájában vonja le, de már vki írta h hogy lehet ezen változtatni.
Ha eBay-en választod a "Credit or debit card" lehetőséget akk is a PayPal végzi ezt a váltást, mivel az ő a "kártyaelfogadó" az eBay mögött. -
torma99
aktív tag
Érdekesség, hogy a Dashboardon a kis fogaskerékre, majd a Documentsen belül a subject access requestre kattintva a generált Pdf alján a Devuces alatt két eszköz jelenik meg nekem. Egy január 8-i bejelentkezéssel és a mai, két eltérő azonosítóval. Mivel csak zzel a telóval használtam az appot kérdeznén, hogy másnál ez jelentkezik?
-
-
-
Brandynew
őstag
válasz
Donki Hóte #17760 üzenetére
Kb. minden oldal küld összefoglalót év végén/év elején. Kezdve a közösségi oldalaktól a Google Maps-ig. Örülj neki.
-
Miért küldi a revolut a 2019-es költések összefoglalóját? Kérni biztosan nem kértem ilyet
-
gzbotii
nagyúr
OFF-ot, személyeskedést mellőzük kérem.
-
bendess7891
csendes tag
Sziasztok,
Debrecenben vett már fel valaki erurót Revolut kártyával? Melyik automata ingyenes?
Utazás előtt vennék fel biztonsági tartaléknak.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OLED monitor topik
- World of Tanks - MMO
- Honda topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest