- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
lócitrom #38890 üzenetére
A J2ME egy nagyon korlátozott sandbox. Nem véletlen hogy játékon kívül alig van rá bármi. Egyáltalán nem érhető el a rendszer API nagy része rajta keresztül még egy 2010 körüli csúcs Sony Ericssonon sem. Nem is olvastam olyat sose ahol a csak J2ME-t támogató telefont okosnak sorolták volna.
A multitask követelmény meg külön vicces, ugyanis az Android nem multitasking rendszer. Ott teljesen más egy alkalmazás életciklusa mint ami a megszokott. Ami meg háttérben fut az pedig service.
-
draco31
veterán
válasz
lócitrom #38890 üzenetére
Ha a báttérben való zenelejátszás képességét nézzük, akkor kb a SonyE W800 után mindegyik tudta, illetve most egy Aliexpresses 5000Ft-os telefon is tudja. Ezekre nem mondanám, hogy okostelefon, még távolról sem.
Nekem 3510i volt az első új mobilom. Volt neki a 2-3 mega memória, állandóan töltöttem le rá a játékokat este 10 után adatkapcsolattal, mert a GPRS drágaság volt.Ott sem jut eszembe, hogy okos lenne.
Pl. a samu s5230 és kortársait sem tartom okosnak.
De most találtam is egy jó megfogalmazást, nem jutott eszembe.
Ami zárt oprendszer, az nem okos, ami nyitott, az okos. Az én szememben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest