- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
csoda120 #1836 üzenetére
Úgyhogy inkább én is ráállok a működőképes és értékálló telefonokra alias Nokiákra
én így vagyok ezzel. pontosabban én nem vagyok gyűjtő, csak egy 3510i-m van (3510 is, de nyáron balcsiban megfürdött...), 7110 (forever love), 6310i. ezek mind működnekfrankón, a 3510i meg a 7110 gyári, hibátlan állapotúak. meg van egy nem működö 3210 utángyártott idegebeteg házban. ezek a retro telkóim. de egy 8110-et, vagy a Matrixban szereplő, lecsúszós 8148-et szeretnék.. meg egy Moto V50et. újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest