Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Passziviti
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Uff, megdöbbentő élmény. Ültem nemrég egy Európán kívüli reptéren, várva a beszállást, és persze szokás szerint nézegettem a repcsiket. Erre elhúz az ablak előtti úton egy kis csomagszállító kocsi, utánfutóján ... egy koporsóval...
Be volt csomagolva fényes fekete fóliába, de egyértelműen látszott az alakja. Hát, ha csak nem Drakula utazik ilyen módon, akkor valaki nagyon-nagyon rosszul járhatott... Drukkoltam, hogy ne az én gépemen utazzon, mert elég borzalmas belegondolni, hogy van egy ember a csomagtérben. Hőségben is hideglelős pillanat volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Linux kezdőknek
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura Impressa 801 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Be volt csomagolva fényes fekete fóliába, de egyértelműen látszott az alakja. Hát, ha csak nem Drakula utazik ilyen módon, akkor valaki nagyon-nagyon rosszul járhatott... Drukkoltam, hogy ne az én gépemen utazzon, mert elég borzalmas belegondolni, hogy van egy ember a csomagtérben. Hőségben is hideglelős pillanat volt.