Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Uff, megdöbbentő élmény. Ültem nemrég egy Európán kívüli reptéren, várva a beszállást, és persze szokás szerint nézegettem a repcsiket. Erre elhúz az ablak előtti úton egy kis csomagszállító kocsi, utánfutóján ... egy koporsóval...
Be volt csomagolva fényes fekete fóliába, de egyértelműen látszott az alakja. Hát, ha csak nem Drakula utazik ilyen módon, akkor valaki nagyon-nagyon rosszul járhatott... Drukkoltam, hogy ne az én gépemen utazzon, mert elég borzalmas belegondolni, hogy van egy ember a csomagtérben. Hőségben is hideglelős pillanat volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Synology NAS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
Üzleti előfizetők hirdetései
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Be volt csomagolva fényes fekete fóliába, de egyértelműen látszott az alakja. Hát, ha csak nem Drakula utazik ilyen módon, akkor valaki nagyon-nagyon rosszul járhatott... Drukkoltam, hogy ne az én gépemen utazzon, mert elég borzalmas belegondolni, hogy van egy ember a csomagtérben. Hőségben is hideglelős pillanat volt.