Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Uff, megdöbbentő élmény. Ültem nemrég egy Európán kívüli reptéren, várva a beszállást, és persze szokás szerint nézegettem a repcsiket. Erre elhúz az ablak előtti úton egy kis csomagszállító kocsi, utánfutóján ... egy koporsóval...
Be volt csomagolva fényes fekete fóliába, de egyértelműen látszott az alakja. Hát, ha csak nem Drakula utazik ilyen módon, akkor valaki nagyon-nagyon rosszul járhatott... Drukkoltam, hogy ne az én gépemen utazzon, mert elég borzalmas belegondolni, hogy van egy ember a csomagtérben. Hőségben is hideglelős pillanat volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Be volt csomagolva fényes fekete fóliába, de egyértelműen látszott az alakja. Hát, ha csak nem Drakula utazik ilyen módon, akkor valaki nagyon-nagyon rosszul járhatott... Drukkoltam, hogy ne az én gépemen utazzon, mert elég borzalmas belegondolni, hogy van egy ember a csomagtérben. Hőségben is hideglelős pillanat volt.