Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasszer
őstag
válasz
Rommel6600
üzenetére
''''Fapadost meg nem szabad venni, ha csatlakozás van, ez szerintem magától értetődik.''
pfff ezen jót röhögtem, szerintem ez egy nagy hülyeség. és akkor még enyhén is fogalmaztam, plussz nem is magyarázom: no comment''
Bár ugyan a többiek elég jól kivesézték ezt a kérdést, de még annyit érdemes hozzátenni szvsz h a spúrolás nem mindig vezet eredményre, ha benyalsz egy ötórás késést vagyonokba kerül helyben még egy másik fapadosra is átfoglalni. Nem beszélve arról h a ''fapad-repterek'' közül sok éccakára bezár, Wizzair egyik kedvenc játéka ilyenkor h a London lutoni gép Birmingham-be, míg a párizsi Lille-be repdes, onnan meg buszozhatsz...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Synology DS120j NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest