Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasszer
őstag
válasz
Rommel6600
üzenetére
''''Fapadost meg nem szabad venni, ha csatlakozás van, ez szerintem magától értetődik.''
pfff ezen jót röhögtem, szerintem ez egy nagy hülyeség. és akkor még enyhén is fogalmaztam, plussz nem is magyarázom: no comment''
Bár ugyan a többiek elég jól kivesézték ezt a kérdést, de még annyit érdemes hozzátenni szvsz h a spúrolás nem mindig vezet eredményre, ha benyalsz egy ötórás késést vagyonokba kerül helyben még egy másik fapadosra is átfoglalni. Nem beszélve arról h a ''fapad-repterek'' közül sok éccakára bezár, Wizzair egyik kedvenc játéka ilyenkor h a London lutoni gép Birmingham-be, míg a párizsi Lille-be repdes, onnan meg buszozhatsz...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest