- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frakk
tag
válasz
üzenetére
''Csakhogy: egy nagyobb sebességgel közlekedő eszköznek ugyanakkora elforduláshoz sokkal nagyobb túlterheléssel kell fordulnia. Vagy: Nagyobb sebességen ugyanakkora túlterheléshez nagyobb fordulóköz tartozik. Ha nem hiszed számolj utána, középiskolás anyag: körmozgás.''
Azért nem vagyok teljesen hülye a fizikához hidd el.
Csakhogy itt nem arrol van szó, hogy a rakétának ugyanakkora ''elfordulást''(talán szögsebességre gondoltál?Ha már így emlegetjük a középiskolás fizika anyagot
), kell produkálnia. Tökmindegy, hogy az egyik testnek a földhöz képest nagyobb a sebessége, mint a másiknak. Idézek magamtól, mert már leírtam egyszer:''Gondolj bele: közeledik két test egymáshoz, mindkettő elkezd gyorsulni ugyanabba az irányba, ugyanakkora gyorsulással, akkor ugyanúgy találkozni fognak, mintha nem gyorsultak volna.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), kell produkálnia. Tökmindegy, hogy az egyik testnek a földhöz képest nagyobb a sebessége, mint a másiknak. Idézek magamtól, mert már leírtam egyszer:''Gondolj bele: közeledik két test egymáshoz, mindkettő elkezd gyorsulni ugyanabba az irányba, ugyanakkora gyorsulással, akkor ugyanúgy találkozni fognak, mintha nem gyorsultak volna.''