Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frakk
tag
válasz
üzenetére
''Csakhogy: egy nagyobb sebességgel közlekedő eszköznek ugyanakkora elforduláshoz sokkal nagyobb túlterheléssel kell fordulnia. Vagy: Nagyobb sebességen ugyanakkora túlterheléshez nagyobb fordulóköz tartozik. Ha nem hiszed számolj utána, középiskolás anyag: körmozgás.''
Azért nem vagyok teljesen hülye a fizikához hidd el.
Csakhogy itt nem arrol van szó, hogy a rakétának ugyanakkora ''elfordulást''(talán szögsebességre gondoltál?Ha már így emlegetjük a középiskolás fizika anyagot
), kell produkálnia. Tökmindegy, hogy az egyik testnek a földhöz képest nagyobb a sebessége, mint a másiknak. Idézek magamtól, mert már leírtam egyszer:''Gondolj bele: közeledik két test egymáshoz, mindkettő elkezd gyorsulni ugyanabba az irányba, ugyanakkora gyorsulással, akkor ugyanúgy találkozni fognak, mintha nem gyorsultak volna.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), kell produkálnia. Tökmindegy, hogy az egyik testnek a földhöz képest nagyobb a sebessége, mint a másiknak. Idézek magamtól, mert már leírtam egyszer:''Gondolj bele: közeledik két test egymáshoz, mindkettő elkezd gyorsulni ugyanabba az irányba, ugyanakkora gyorsulással, akkor ugyanúgy találkozni fognak, mintha nem gyorsultak volna.''