Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• veze

őstag

válasz Kami11 #1622 üzenetére

ehhez még annyit hozzáfüznék, nem tudom jó ötlet e ha egy külsö ház lekapcsol.. ugyanis ujra nem mountolja be ha ha ház bekapcsol, csak akkor ha az ffpstick és a nas ujra lesz idítva.
    ugyanez igaz esatara is. szóval nem ugy müködik mint egy windows alatt hogy rádugom az eszközt és becsatolja azonnal (felismeri)
    én kiprobáltam már.. ha lehuzom ( vagy kikapcsolom) az usb külsöt (vagy esatat) akkor data error lesz a seed, mivel ugye nem találja, és hiába kapcsolom be újra.. az már úgy marad, amig a nast újra nem indítom..
    szacse: ha arra gondolsz hogy a fájlkezelőben az ffp stick alattt megtalálod az összes vinyód tartalmát mintha ott is ott lennének, (és böngészni is tudod) az normális. nem ott van tulképp, azt nevezhetjük egyféle, az ffpstick magának bejegyzett, leíró adatbázisanak is, amit a vinyó mountolásakor hoz létre. az alapján kezeli a valós tartalmat. Előfordulhat olyan hogy azt ott nem találod, noha a nas látja a vinyót, ez akkor fordul elő ha valami ok folytán az ffp stick nem mountolta be a vinyót, olyankor nem is tudja kezelni annak a vinyónak a tartalmát ( pl seedre vagy letöltésre sem) Ha viszont putty/mc commanderben azt abban a könyvtárban végzel fájlműveleteket, az ki fog hatni a valóságos fizikai meghajtóra, illetve tartalmára is

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés