- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaliGa
aktív tag
MiniDLNA-val kísérletezett már vki? A feliratok megjelenítésén agyalok a tévé beépített médialejátszójával, és elvileg ez lenne a járható út...
-
TaliGa
aktív tag
válasz
8nemesis8 #1807 üzenetére
A venti témához szólva, nálam sztem a HDD-nek van kályhaduruzsoláshoz hasonló mély, bömbölő basszusa, de persze szakaszosan, és csak éjjel hallani
. A ház, illetve maga a fém foglalat erősíti fel gyanúm szerint a finom motor és fejzajt ezekre az agyfeszegető dörmintésekre.
-
TaliGa
aktív tag
válasz
kisgyerek85 #1722 üzenetére
megerősítem
-
TaliGa
aktív tag
válasz
kisgyerek85 #1718 üzenetére
Nálam is 40-45MB/s stabilan megvan - ja, és írásra értve...
-
TaliGa
aktív tag
A témaindító írást dicsőíteném, és az eddigi hozzászólásokat, mert csont nélkül fel tudtam tenni a TM-et (Zamery és Kami11 big thx). Kérdés: itt nem tudok időzítve tölteni, mint a libtorrentben, mert az lenne csak az igazi királyság (szeretném, ha csak éccaka menne a tötike show)...
-
TaliGa
aktív tag
Azért baj, mert nem értem mi miért változik meg egyik napról a másikra (és mert rohattul nem értek hozzá)
, pontosabban nehezen akar összeállni az új hálózat. Pár napja van csak meg a NAS és az új router és azóta szép számmal akadt gond - első két napban déli tizenkettő körül elment a net nyaralni, routert nem lehetett elérni, csak az áramtalanítás segített, ma reggel bekapcsoláskor pedig egy ismeretlen hálózat jelent meg a meglévő otthoni hálózat mellett, ezért amíg meg nem szüntettem, detto nem volt net. És nem csináltam semmi extra dolgot, DHCP automatikus kiosztás vagy fix IP mindegy volt neki eddig.
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
Valami nagyon nem kerek nálam. Van egy TPLINK 1043ND routerem, a Wan portba megy az Inviteles modem, a LAN-ba pedig három eszköz, az asztali gép, az NSA-310, és a Samu tévé. A NAS elérhető, működik, DE a router DHCP kapcsolódásainál nem látszik!!!, miközben a Win7 hálózat központja alól látszik mint Egyéb eszköz, Médiaeszköz és mint Számítógép??, utóbbinak nem így kellene lennie sztem. Próbáltam a NAS menüjében fix IP-vel, és automatikusan kiosztottal...A franc se érti, mert tegnap még látszott, mármint a routerben. -
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
Beszereztem egy NSA-310-t, szó se róla, remek kis gép - éjszakai letöltésre pláne. De azért van még egy-két finomítanivaló, pl. filmet játszottam le róla a tévé beépített médialejátszóján, és 15 perc után a film leállt - kapcsolat megszakadt címen - utána gondolván, h ez az energiagazdálkodás miatt történhetett (HDD 15 perc kikapcsolás), átállítottam nagyobb értékre. Tényleg ettől lehetett?
Ja, és nálatok is hangos a NAS éccaka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Battlefield 6
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Házimozi belépő szinten
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest