- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MSN-em nincsen, úgyhogy csak itt tudok segíteni:
Kikapcsolod a NAS-t.
1. Leformázod a pendriveot FAT-ra, vagy FAT32-re
2. A letöltött FFPStick-et kicsomagolod rá.
3. Bedugod a NAS elejébe a pendrive-ot.
4. Bekapcsolod a NAS-t és vársz jó sokáig, amíg kialszik a SYS lámpa a NAS-on. Nekem az a tapasztalatom, hogy még ezután is kellet neki némi idő, hogy be tudjak létpni rá PUTTY-al. Szerintem az a biztos, ha elmész megkávézol és utána kezdesz neki. Addigra tutira használható lesz a NAS.Innentől haladsz szépen a leírás szerint, annyi különbséggel, hogy Kami11 hozzászólásában lévő csomagokat töltöd le és azokat telepíted. Ez vonatkozik az FFPStick verzióra is.
Egyébként hol akadsz el a folyamatban?
Ne add fel, én ugyanígy vertem a fejem a falba az elején, de csak sikerült megcsinálni.
-
Használd a 4.40-es fiemware-t, és azt az FFPStick verziót (talán március 19-i), amit fentebb linkeltem. A linkelt hozzászólást még Kami11 írta nekem és azt is leírta, hogy milyen módosított csomagokat töltsek le és telepítsek.
Teljesen überláma vagyok linuxhoz, de a témaindító cikk és Kami11 hozzászólása alapján elsőre sikerült megcsinálni.Közben megtaláltam Kami11 postját is: [link]
Azzal kezd, hogy fix IP-t adsz a NAS-nak a routerben, pl. 192.168.1.111
-
Zamery
senior tag
Azért nem megy, mert ennél az FFP verziónál a bejelentkezési adatok azok amiket a NAS-hoz kellenek tehát alapból: admin / 1234 (NSA-210) Az FFP-stick készítője újított. Én próbáltam ezt a verziót telepíteni, de nálam sosem ment. Nem fogad el semmilyen jelszót. Úgyhogy az előzőnél maradtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple MacBook Air M1 Chip Laptop (8/256 GB), Szép Állapotban, Magyar Billentyűzettel, Dobozzal
- Meta Quest 3 Gamer / VR Headset Szép Állapotban Dobozzal
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest