Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamboo529
senior tag
feraktad mind az 5 csomagot? Ha igen, akkor indítsd el az mc-t. Azzal tallózd ki és nyisd meg a fájlt. Úgy tuti észre fogod venni. Benne kell lennie. A végéről a 3. sorban.
Ha úgy sem látod meg, akkor tegyél fel a gépedre egy winscp-t pl. Jelentkezz be vele ssh-n, és keresd ki a fájlt. Egyszerűbb vele szerkeszteni.Ja és a puttyban előtte állítsd le a transmissiont.
-
8nemesis8
veterán
Én a helyedben csak a /ffp/tm/.transmission-daemon/settings.json fájlban átírnám a jelszót megint és megnézném a usernamet is, aztán újra kellene próbálni, közben pedig ha mentetted a beállításokat, akkor egy
/ffp/start/transmission.sh restart nem fog ártani, hogy érvénybe is kerüljenek a beállítások! -
cday3
csendes tag
Most még megcsinálod azt is hogy távolról is el tudd érni, és teljes lesz a boldogság.
Androidos mobilra én a Transdroidot ajánlom.
Macerásabb akkor lesz csak a dolog ha nincs fix ip címed. De pl. ITT DDNS rész is megtalálod hogyan állítsd be akkor a dolgokat.
Persze csak ha máshonnan is hozzá akarsz férni bármi miatt, torrent indítása/leállítása melóhelyről/iskolából stb. -
cday3
csendes tag
-
cday3
csendes tag
Nálam így vannak beállítva a dolgok, hátha segít:
Zyxel:
Kép1
Kép2
Kép3Nálam mondjuk 2 remote gui is van fent, mert az első néha nem indított el egy-két torrentet, de a második simán elindította, ezáltal bekerült az elsőbe is, így a második csak azért van fent hátha nem akar valamelyik torrent letöltése elindulni.
-
veze
őstag
én ezt használom
mostanában nem néztem az oldalukat, korábban elérhetők voltak visszafelé még a 3-as verziók is.
bár nem hinném hogy az újabb nem lenne jó, mások is biztos használják, talán valami sérült benne telepítéskor.. -
-
Zamery
senior tag
A WEB GUI működik? Mert ha az működik akkor ennek is kellene.
192.168.1.105:9091 <--ez lenne nálad a webes felület a Transmissionhoz ha jól látom.
-
Zamery
senior tag
Hello!
Minden maradt a régiben! Megjelent a pyLoad végleges pack, meg egy pár meglévő programcsomagot frissítettek. A ZyXEL oldalán el elehet olvasni az újításokat, de lényegében csak bugfixek. A magyar nyelvet tudja persze. A bejelentkező oldal változott még meg két gomb lett rajta, az egyik a home képernyőre visz a másik meg az adminisztrációhoz.
-
doki12
újonc
sziasztok!
hasonlo gondokkal kuszkodok. Azzal a kulombseggel, hogy: elsore a SSH hozzaferest sikerult letesitenem, es a TELNETtet lealitottam. Viszont ujrainditaskor mar SSH-val nem tudtam belepni. Ami ment, az a pure FTPd volt. Ujrainditasok sorozata, resetek utan valamiert ismet SSH-n keresztul bejutottam es most a jelszot is valtottam.
Vagyis a Transmission telepitese kovetkezett volna....De ismet ott vagyok, nem tudok belepni.A network connection hibauzenetet akkor kapok, ha a Putty-ban a port nem jo. Azt nezd meg! Tehat, nalam elindul a Putty, utana az ablakban latom a kurzort, de tovabb semmi nem tortenik. Nem keri a usert. Ha megnyitom az "event log"-ot, ott latom, hogy connecting to IP cim. DE innen nem tudom hogyan tovabb, mit csinalok rosszul. -
veze
őstag
ha pingelni tudod , akkor a kábellel nem lehet gond
probáld meg feltenni a 3.20-as fw-t ( bár én a 4.10-el csináltam, a 4.20-at feltettem de aztán levettem valamiért most a 4.10 van. de amikor a tm-t telepítettem akkor a 4.10 volt
pendrive meg 512 MB FAT16-ra formázva g-parted particionalo live cd-vel -
veze
őstag
kattints bele a kingston DT-101-II-PMAP3 -ba, ott lesz abban
Ha nem, akkor az másik kingston mappában (PMAP4)
ha nem fix az IP je a NAS-odnak azt meg a zyxel szoftverben tudod beállítani
nézd meg hogy dinamic nál van a pont vagy a static nál.
ez utobbinál legyen és adj valami oylan fix címet ami a routered tartományába esik
átjáró a routered cime legyen, mask ugyanaz mint nekem
elsö és másodlagos DNS meg a szolgáltatót adja
de meg tudod nézni te is ha nem tudod , parancsort nyitsz windowsban és beírod:
ipconfig /all lesz benne olyan hogy DNS kiszolgálók, két sor
bocsi ha részletesen irtam, amit tudsz azt átugrod belöle
-
veze
őstag
itt találod
csináltam egy képet a fájlkezelőről
nekem sony a pendrive-om a tied meg majd keresd a sajat nevén, kettő lesz belőle a nas gyökérkönyvtárában, az elsőben lesz
fájlkezelőnekem egy Samsung e-SATA-s külső vinyó is rajta van, ha dugsz rá ilyesmit azt is majd itt találod meg a gyökérben
-
Zamery
senior tag
Hello!
Igen, néha az megoldja a dolgot, ha nem FAT32-re formázod a pendrive-ot hanem sima FAT-ra. Én a 4GB-os pendrive-ot FAT32-re formáztam és nem volt gond. Ha nem megy, akkor vegyél fel msn-en és megoldjuk. Esetleg a pendrive-on lévő ffpboot.log fájlt átküldhetnéd, hogy tudjam mi lehet a hiba.
-
dmc
aktív tag
Szia!
nekem is ez volt a problémám.Nekem Zamery-kolléga oldotta meg hogy ö leformázta a pendrájvot feltöltötte rá a dolgokat és ujrainditotta a NAS t.
Valami olyasmi a gond hogy FAT 16 ra kell leformázni a pendrájvot. Nekem a másodikra sikerült és azóta megy is rendessen.
Olvasd el a hozzászólásaimat meg Zamery hozzászólásait és sok mindent tudsz tanulni belőle elvileg.dmc
-
veze
őstag
nekem is volt ilyen hogy azonnal kilépett
én totál leformaztam a pendrive-ot rámásoltam megint a fájlokat és ujra kezdtem. akkor már ment
van valami félórás limit vagy mi, ha nem sikerül elsöre valamiért, akkor annyit várni kell, addig ledob? én ezt nem vártam ki gyorsabb volt a formázás és teljes ujrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Tesla topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Apple 20 wattos USB-C hálózati adapter
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de minden jó ha a vége jó 
) megmondják ha hiba van benne.