Hirdetés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• szacsee

nagyúr

Sziasztok!
    Beüzemeletem az NSA-310-et az írás és a hozzászólásaitok alapján.
    Eddig minden jól megy. Pár linux disztribútor kiadásával kipróbáltam a torrentes részét is.
    Legalább a HDD-ről el tudom menteni a dolgokat, ha gond adódna. :DDD
    Elsőre nem volt minden okés, mivel az írás szerint a pendrive lett volna az ideiglenes mappa, viszont az én pendriveom nem túl combos (régebbi cucc). Ezért gondolom átállítom a félkész és a kész mappa útvonalát is a NAS belső HDD-jére. Ez sikerült, viszont még mindig nem volt jó. Admin mappa, vagy az újraindítás hiánya miatt... átraktam az elérést a pubikus/Video/download mappába és restartoltam. Utána minden jó volt, viszont nem seedelt vissza. Néztem a transmission remote beállításait és minden okés volt. (DHT-t tiltottam egyedül - ha kíváncsiak vagytok miért majd leírhatom).
    Le és feltöltés is klappolt sebesség beállításoknál. Ezután ránéztem a webes felületre és akkor látom, hogy a félkész torrentet átnevezi .part vagy hasonló kiterjesztésre. Innen kivettem a pipát, viszont a letöltés az egyik live CD-s linuxnál épp befejeződött. A többit pedig már átnevezte mielőtt megjött a seed. Szóval van seed, de csak annál a torrentnél, ami már befejeződött.
    Nem vagyok töltögetős típus, de ha esetleg letöltök még valamit megnézem, hogy a kiterjesztés miatt nem seedeli a letöltés alatti torrentet, vagy más miatt.
    Egy kérdésem viszont lenne, hogy a Win7 alatt a hálózati eszközöknél, ha a NAS-t megnyitom intézővel / sajátgéppel, akkor látni a nas tartalmát, viszont csatolva látni még egy NAS mappát is, amiben szintén a NAS tartalma van. Ez a fájlszerkezet miatt van, vagy saját magára rátükrözött? :F (ez nem tűnik logikusnak) :)

Új hozzászólás Aktív témák