- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
ggeleven #9757 üzenetére
Az szép.
Ahogy olvasom eléggé résen volt az ügyintéző, de még így is bullshit szaga van. Lehet érzik hogy már égető probléma ez az update. Emlékszem tavaly tavasszal az Alcatel ugyanezt csinálta. Az utolsó utáni pillanatban adták ki a Gingerbread (2.3!!!!) update-et OT990hez, az utolsó utáni-utáni pillanatban, miután már mindenki elküldte őket a halál pont oda, és miután bejelentették, akkor sem ment az egész zökkenőmentesen és pl. én is csak nyáron tudtam frissíteni. Szánalom hogy tudnak ennyire ráülni erre a témára. És itt ráadásul nincs is Sense/MotionWiz, csak ez a Myeasyacess (bár ne lenne)Amúgy köszönöm a screenshot segítségeket. Én is próbolkoztam ezzel, csak nem hosszan nyomtam le a gombokat, de így már patent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Apple Iphone 8 -64Gb - sérült házas
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest