Új hozzászólás Aktív témák

• TotO'

aktív tag

Hello, újabb idegesítő bug ütötte fel a fejét, íme: ha megnyomom a home gombot, nem lép a homescreenre, hanem villan egyet a kijelző. Google csak olyan threadeket dobott, ahol a launcher volt a ludas, de ahogy látom a launcher nem számít, mert miután letöröltem az Apex-et, utána is csinálja alap launcherrel. Restart+akksi ki/be sem segít. (most hogy nézem, a search gomb se működik, mondjuk azt nem használom, szerencsére a menü illetve a vissza gomb jók, még nem teljesen használhatatlan.... :((( )

Továbbá valamiért nincs hálózat, abban a kis háromszögben ami a jel erejét hivatott mutatni szürke, és van benne egy szép kis x. Míg a hálózatok között mikor keres, akkor kidobja a T-mobile-t is. Wifi még van...

Ez, plusz az, hogy a hívások fele annyiból, hogy ezt hallom a másik oldalról " hallo, hallo, hallasz?? " én pedig ordibálhatok is akár, akkor se hallanak, függetlenül attól, hogy 2G-re, vagy 3G-re van állítva a telefon, kezd most már tényleg fel**szni.

Valakinek van valami ötlete ezekre? Amint lesz időm szerintem csinálok egy gyárivisszát, de most nem érek rá csak este. Reményeim szerint az a villogást megoldja, de ez akkor is elég gáz így..

Szerk.: Ja és néha olyat is csinált, hogy random bekapcsolt a képernyő, de ezt kb azóta amióta megvan, mintha megnyomtam volna a kis ébresztő gombot felül, mikor azt asztalon volt pl, az pedig kizárt, hogy valami véletlen benyomta, direkt figyeltem.... :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés