Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
"A csúcsfények, illetve a fehérek csökkentésével már sokkal jobb eredményt kaptam, de máshoz is hozzányúltam, bár az eredmény -természetesen- így sem méltó egy gagyibb kompakt géphez."
Azért amikor egy telefon kameráját hasonlítjátok kompaktokéhoz azt ne felejtsétek el hozzátenni, hogy a telefonban egy kis pici kamera van besűrítve sok más egyéb telefonos alkatrész mellé, míg egy kompaktban is már több lencsetagból álló 'komoly'optika, valamilyen normálisabb érzékelővel.
Sosem értettem, hogy miért gondolják azt az emberek, hogy akár egy 8 Mp-es telefonos kamerával lehet helyettesíteni egy normális fényképezőgépet, bár így is van aki a telefonnal dokumentálja a családi nyaralást is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest