- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Nem értelmezek félre semmit, én ugyanis végig láttam már jó pár modell gyártását. Ahhoz, hogy gyári független legyen az összes PRL-t fel kell tölteni rá és az össze hálózaton jóvá kell hagyni. Ezen felül az összes azonosító paramétert (IMEI, IMSI etc.) fel kell tölteni a hálózati adatbázisokba is. (Szokott lenni szinkronizálás a listákon, de nem gyakori).
Azért hálózatfüggő, mert a gyártó megrendelés olyan szoftver tölt rá, ami csak az adott hálózatot detektál. Oda van továbbá jogosultsága csatlakozni, a többi hálózatra nincs! Nyilván ahogy ki lesz függetlenítve és felmegy a másik hálózatra ott is megtörténik az észlelés, hogy "vendég" érkezett, csak bolond lenne ledobálni az ilyeneket az idegen hálózat, mert nekik érdekük, hogy megtartsák az "áthozott" usereket.
Láttam a szoftvereket hogy lehet egy-egy hálózatról le-fel venni egy adott készüléket, szóval tisztában vagyok vele milyen a biztonsági rendszer. Dolgoztunk refurbished modellekkel, amikre át kellett adni egyik hálózatról a másikra. Egy idő után jött a mail, hogy ugyan magyarázzuk már el miért megy napi 400-500 teló egyik hálóról a másikra... Aztán persze korlátozták később, egész a teljes megszűnésig.
Biztosra mondhatom nektek, hogy azokat a programokat soha sem fogjátok látni, amivel akár a legolcsóbb modell is gyártó soron szoftverezve van. Ezek amiket itt láttok messze vannak azoktól... Eleve mindegyikhez szinte kivétel nélkül hardverkulcs kell.
@atillaahun:
Nem véletlen nem születnek feljelentések.
Viszont ha kitárgyaljuk itt a megoldást, akkor a T letámadhat, hogy "na most faszulsz, mer' "... Szóval ezért nem beszélünk róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest