- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
#40993792 #2608 üzenetére
Nem mondtam,hogy utálom csak nem szeretem ha valamit nem én cseszek el de én iszom a levét.Megvan egy hete és napi több email és szinkronizálás után elvárnám,hogy ne találomra rakjon vissza névjegyeket.Az email cimeket többé kevésbé sikerült neki.
A telon lévő cimjegyzéket szinkronizáltam a googleval,napközben sokat van wifin a melohelyen,otthon meg adott a wifi.A szinkronizálást otthon mindig bekapcsolva hagyom a levelezés miatt.
Ma ugye minden megduplázodott miközben elmentem a gyerekért.
Nem én babráltam.
Nekem ugyan az első droidom de az asszonynak másfél éve az van és neki én rendezgettem a teloját mert a nök nem foglalkoznak ilyenekkel.
Több oldalon olvasok forumokat így ezt sem mondanám,hogy felkészületlen vagyok de nyílván nem tartok olyan magasságokban mint itt sokan.
Mindenesetre ha tudok segitek annak aki rászorul, nem az elmés megjegyzéseket válaszolva kritizálok.Az elején még úgy tűnt,ez nem ilyen forum de tévedni emberi dolog.
Többet nem kérdezek csak olvasom a forumot.Ui: nem sértődtem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest