- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
snyper990 #15855 üzenetére
Tudtommal nem ígértek semmit.
89BDave89: Teljesen egyetértek veled. ZTE lassan 1 hónap elteltével se válaszol az emailre amit küldtem nekik, telefonon még nem sikerült elérnem őket.
Ezzel szemben Samsung (Telefonon kívül szinte minden tőlük van. Monitor, tv, porszívó, hűtő, mikró, mosógép stb.) ügyfélszolgálatának van rendes, könnyen kezelhető, visszanézhető levelezése. Írtam nekik korábban, mikor telefont akartam venni, hogy Advace-re elérhető-e a JB. 1,5 óra múlva kaptam is a választ, hogy egyelőre nem elérhető, de lesz és azonnal értesítenek, ha fejlemény van. Ez meg is történt.
Legközelebb vagy gyengébb hardverű telefont veszek, vagy mélyebben nyúlok a zsebembe. Ami biztos, hogy kerülni fogom a kisebb gyártókat. Másodjára fürdök be velük. (Tisztelet a kivételnek, mert vannak kis gyártók, akik előtt le a kalappal.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Autós topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest