Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
snyper990 #15855 üzenetére
Tudtommal nem ígértek semmit.
89BDave89: Teljesen egyetértek veled. ZTE lassan 1 hónap elteltével se válaszol az emailre amit küldtem nekik, telefonon még nem sikerült elérnem őket.
Ezzel szemben Samsung (Telefonon kívül szinte minden tőlük van. Monitor, tv, porszívó, hűtő, mikró, mosógép stb.) ügyfélszolgálatának van rendes, könnyen kezelhető, visszanézhető levelezése. Írtam nekik korábban, mikor telefont akartam venni, hogy Advace-re elérhető-e a JB. 1,5 óra múlva kaptam is a választ, hogy egyelőre nem elérhető, de lesz és azonnal értesítenek, ha fejlemény van. Ez meg is történt.
Legközelebb vagy gyengébb hardverű telefont veszek, vagy mélyebben nyúlok a zsebembe. Ami biztos, hogy kerülni fogom a kisebb gyártókat. Másodjára fürdök be velük. (Tisztelet a kivételnek, mert vannak kis gyártók, akik előtt le a kalappal.)
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest