Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
formengil
tag
Én voltam akinek megkarcolta (persze nem Nillkin, hanem annak valami olcsó verziója). Természetesen billentve tettem bele. Ha nem úgy csinálnám, szabályosan bele kéne erőszakolni. Pár nap után valamiért le kellett vennem a tokot, és akkor még nem volt rajt karc. Aztán ugyanúgy billentve visszatettem, és rajt volt kb egy hónapig. Majd amikor megint levettem valamiért, akkor már tele volt karcokkal.
Ez alatt az idő alatt egyszer sem volt levéve, sőt, ezen a tokon kívül még egy bélelt vászon "zokni" tokban is tartom, szóval szilárd szemcsék se nagyon kerülhettek a tok alá. A TOK karcolgatta meg sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest