Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
veterán
Én is így vagyok. Samsung GS2 akartam venni mert normális áron nem volt telefon megvettem volna hitelre is, néztem még a Samsung Galaxy Advance-t is, de nem sokkal drágább a GS2, aztán mikor megláttam azt akkor kezdtem el gondolkodni, hogy nekem is elég lesz ez úgysem használnám ki a GS2-őt csak netezek majd meg fényképek néha gps arra ez is bőven elég-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Futás, futópályák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínosan környezettudatos a HMD
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest