Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Winchester95

őstag

válasz heidricha #10595 üzenetére

Hát igen.Ezért nem tudod mi a helyzet most.
    Ha neked egy 60-65ezres telefon kis tételnek számít főleg úgy hogy nem egy multifunkciós habverőről van szó ami bicskának is jó akkor te tele lehetsz pénzzel.
    Elárulom neked hogy még egy 1000Ft os telefonnal is lehet fényképet készíteni vakuval úgy hogy nem csúszik el a fény.

A gyártóról: Én annyira nem értek hozzá de azért nem gondolod komolyan hogy majd valós adatokkal szolgálnak.Meg azt fogják mondani hogy a ZTE egy rakás ........ stb....
    Nyilván nem az.Én szeretem a ZTE-t.
    De ez a vakus téma idegesít.Nagyon kár így érte.
    Sajnos van olyan ember aki nem engedheti meg magának illetve azért vesz ilyen telefont mert fényképezni is akar a zenelejátszás mellett, akár még néha rádiózni is vagy játszani vagy bármi mást....
    Nem mindig a magunk önfejű nézetét kell nézni.
    Ez nem volt rágalmazás stb......Egy vitatkozásnak látszó eszmecsere mely a telefonról, pénzről, önös érdekeket néző megmagyarázhatatlan dolgokat is megmagyarázó emberekről, kutyákról, garanciális problémákról, hibákról, és a ZTE teljesítményéről szólt.

Normális távolságból van.
    Ha lapot fényképezek akkor az közelebbről van.Lényeg a lényeg ha távolról fotózok akkor is olyan.Ha sötétben akkor is olyan.
    Itt az a nagy probléma hogy egy papírlapot nem tudok vakuval lefényképezni normálisan.

Új hozzászólás Aktív témák