- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennedek
tag
Visszaolvastam pár ezer hozzászólást de nem igazán találtam válasz a kérdéseimre. Nekem olyan problémák amiket írtok nem voltak(a képernyő helyenkénti érzéketlenségét kivéve). Olyan problémám viszont volt hogy ha Windows 7-alól próbálok másolni egy fájlt az SD-re(nagyobb fájlt, vagy egy mappát sok fájlal) akkor a gépem hibaüzenetet dob vissza(eszköz nem elérhető) a mobilom pedig egyszerűen kifagy és újraindul.(nem tetszik nekem ez az MTP)
Másik problémám hogy szilikon tokot keresek a mobilomra, de én csak az "S-Line" típusból találtam ami nekem nem igazán bejövős. Tudtok adni esetleg tanácsokat hogy honnan és mit érdemes rá venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Yettel topik
- Path of Exile 2
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest