- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Ezen a héten is többször produkálta azt a GXI, hogy hívás közben spontán megszakad a vonal. Ez előfordult már utcán, irodában, otthon, tehát különböző helyeken is. Eddig azzal nyugtattam magam, hogy a T rendszere ilyen; de egyre kevésbe hiszem ezt már el. Másik telefonnal ilyen soha nem fordult elő.
Ma pl úgy szakadt meg a hívás, hogy én még pár mp-re hallottam a másik felet, hogy hallózik, aztán már én sem hallottam őt. Onnan letenni nem tudtam, piros gombot nyomva nem történt semmi, a hívásidő számláló is megállt. A telefon eközben nem fagyott le, mert home gombbal ki tudtam lépni. Újra beléptem a Go Dialerbe de hívást indítani nem tudtam, mert azt írta hibának, hogy 'hívás nem indítható'. Csak a ki és bekapcs segített.
Nem tudom más tapasztal-e ilyet, esetleg a SIM kártyámmal lehet gond, vagy a dialerrel, passz.
megjegyzem másik készülékkel ugyanez a SIM nem csinál ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest