- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
A samba nem alkalmas letöltésre. Az gyakorlatilag a windows-os megosztás linux-os megfelelője. Nem úszod meg az fw cserét, a gyári ugyanis nem alkalmas torrent letöltésre. Vagy a development alá kell felrakni a csomagot, vagy váltani olyan változatra, ahol egyszerűbb megoldani, pandora/openwrt.
-
repvez
addikt
valaki találkozott már olyan problémával hogy status részen ahol kiirja a földgomb alatt a sebesség adatot arra rákattintva lehet egy tesztet futattni.NA én ha itt letesztelem a letöltést akkor mindig lényegesen alacsonyabb értéket kapok mint ami a valós, de a legnagyobb gond, hogy a router ezt állitja be limitnek is.
A minap jártam igy, hogy leteszteltem és 1.3mbitet mért csak a 15 ös helyett. és ezután nem tudtam, hogy mitől lassul be a netem és manuálisan átirva az értéket visszaállt a normális sebesség.
Az elöbbi kérdésem meg még mindig aktuális, hogy hogyan lehetne gyári alkalmazással és firmmel torrentet letölteni, hogy a telefonon csak a torrent filet szedném le a többit az otthoni nettel a routerre kötött tárhelyre töltené?
Az egyel elöbbi angol firmmen volt egy olyan menű . hogy samba,de a logón kivul csak kinai irás volt és nem találtam semmi állitási lehetőséget , az ujabb firmben meg már nem is találom ezt .
-
dajkapeter
senior tag
Meg jött az Mi Wifi Nano. Tudom, ez nem az ő topikja, nincs is topikja. Nagyon jól be lehet állítani, mint egy átlagos router-t. Nekem bejön!
Nem vagyok nagy infós, de amire nekem kell tökéletes.
-
-
repvez
addikt
Tud valaki részletes leírást,hogy hogyan tudok távolról a gyári firmmel és a miwifi appon keresztül letölteni a router pendrivera torrentet?
Mert megnyit om a telefonon az appot,de azt írja,hogy csatlakozzak a wifi hálózathoz és azt sem tudom,hogy a torrentet melyik menüben hogyan kéne elindítani. -
vacs
veterán
-
grafnet
veterán
Kicsit OFF:
- Van valakinek információja: 500Mb-es digi netet wi-fi routerral megosztani? Van ilyen eszköz már?
Gigabites LAN, és gigabites wi-fi is?Köszi a segítséget!
-
grafnet
veterán
Én vettem, de szívesen eladom.
Sajnos valóban nem tökéletes másik routerral. Nekem ZTE és TP-LINK van, de egyikkel sem volt felhőtlen a viszonyuk.Amit észrevettem, s lehet egy kapcsolóóra meg is oldaná: ha, non-stop be van kapcsolva, akkor egy idő után lelassítja az átvitelt, ami áramtalanítás után vissza áll eredetire. Ilyenkor megy rendesen, de, amikor nincs kedve, akkor van térerő, de az adatátvitel gyakorlatilag 0 lesz.
Simán lépked a telefon a hálózatok között.Most fogok kölcsönkérni más fajta repeatert, meglátjuk az mit bűvészkedik.
-
vacs
veterán
Csak ma Ali-n a Xiaomi Mini WIFI Router €24, én kuponnal €21,12-ért vettem!
A Nano (Youth Version) is jó áron van!
De a kedvezményes ár csak a mobil app-ban jelenik meg!
Tehát pc-n körbenézel, kosárba teszed, de telefonon kell kifizetni. -
mckay
aktív tag
oks
már tegnap is próbáltam, de rá kellett jönnöm, hogy az április fizuig nincs ennyi a kártyámon
pedig tényleg jó árban van
(éljen a svájci frank hitel, ami persze most már forint, de attól még ugyanúgy szívás)néztem a boltokban, ennyi pénzért ilyent lehet venni:
[DS-LINK DS-WDR3000ND ]
de ennek a dobozán azt írják, hogy 2,4ghz VAGY 5ghz
és még usb-je sincsszóval nemsokára megrendelem ezt a Xiaomi cuccot, hurrá, csak egy kérdésem még lenne:
- ebben van olyan, amit egy-két drágább routerben láttam, hogy a wifi-t időzítetten kikapcsolja?
hogy mondjuk be lehet állítani, hogy 22-06 óra között ne szórjon wifitthx
-
-
mckay
aktív tag
a router és a TV között nekem is madzag lesz, hogy ne legyen gond a DLNA-val
de most akkor arra gondolsz, hogy erre a routerre tettél/tennél openwrt-t, és akkor ez a router tud egyszerre DLNA-zni meg torrentezni is (PC bekapcsolása nélkül), és hogy ez így együtt megterheli szegénykét?
nem, nem ez a cél nálam, sőt, én még csak openwrt-t sem szeretnék rá tenni!
szeretnék venni egy ilyen routert, kikeresni a gyári menüjében az angol nyelvet, jól bedugni rá egy nagy usb-s diszket, amit előzőleg feltöltöttem filmekkel, és aztán az okostévém menüjében megkeresni mint DLNA szervert és mozizni
ennyi a terv
egyáltalán nem szeretnék openwrt-vel, sőt, még csak firmware frissítéssel sem foglalkozni -
kenand
veterán
Szia!
Nem arra gondoltam, ezen a masinán ha teszel fel Openwrt-t mehet transmission kliens DLNA-val, Sambaval együtt.
De az USB-n keresztül egy 2 megával történő letöltés eléggé lefoglalja a gépet addig nem biztos hogy megy a DLNA megfelelően.
Ha csak seed van az megy neki együtt. Szóval amimig filmet nézel ne menjen torrent letöltés (seed mehet)Megy róla az 1080p is. De én nálam minden be van drótozva, fim nézésnél nem bízom a wifi-ben
-
mckay
aktív tag
értem, ez jó hír
de hogy érted, hogy közben ne menjen torrent? a LAN-ban egy másik gép ne futtasson torrentklienst ezer szállal, vagy úgy érted, hogy a router tud torrentezni, és ő maga ne torrentezzen?
egyébként próbáltad filmmel, UPnP-vel? például egy 720p filmet simán visz? esetleg 1080-ast is?
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat az USB portját illetően?
Nekem share célokra kellen, UPnP (néha SAMBA) eléréshez - elég gyors?Köszi minden infót!
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy mi wifi nano-t. Szerintetek megérte megvennem? Nem találtam neki fórumot ezért írok itt.
Egyszerű net megosztásra kell csak, semmi másra.
-
syler123
veterán
-
syler123
veterán
Kipróbáltam a legújabb trunk Openwrt-t, ott is rossz a wifi. Nem értem, hogy miért nem tudják megoldani, miközben Pandorabox alatt tökéletes... Ami ugye szintén openwrt alapú.
-
vacs
veterán
Apróról 7.000-ért az AC-s Mini jó vétel lehet?
Buktatója lehet? -
kenand
veterán
Itt jobb áron van én is ott vettem...akkor egy kicsit még olcsóbb volt.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
A Mi Wifi Mini-ből csak AC-s verzió létezik?
Ha aprón veszek egyet, akkor annak lehet tudni a sebességét?
Vagy érdemes inkább újat rendelni innét pl? -
syler123
veterán
Én azért kipróbálnám már az Openwrt újabb verzióit, hátha jó a wifi, de már annyit kínlódtam vele hogy nincs türelmem. Ami tetszik a trunk Openwrt-ben, hogy nincs benne semmi sallang, konkrétan még grafikus felület sem, de a Luci könnyen feltehető és csak azt tesszük fel ami szükséges. Meg hát újabb kernel stb stb...
Majd ha nem lesz meló és lesz kedvem, kipróbálom.
-
syler123
veterán
-
syler123
veterán
Ez abszolút on téma, na szóval.
Alapból valószínűleg kínai nyelvel érkezik, de érdemes okosítani a routert, van hozzá nagyon jó leírás, feltehető rá a Pandorabox vagy a sima Openwrt is. Ezekre van pl Transmission és sok más okosság. Talán már a gyári felület is tud angolul, ebben nem vagyok biztos, mert csak addig használtam míg először bekapcsoltam.
-
batabe
senior tag
Attól függ honnan veszed. Eredetileg csak kínaiul tud, de bizonyos kereskedők egy speciális angol nyelvű firmwarrel szállítják, de már a gyári firmware is tud angolul. De van YouTube videó, hogyan tudod a kínait bekonfigolni, aztán ha már van neted, Google translate segít
-
Kornel
veterán
Sziasztok!
Digi 100/50-es nethez "eleg" lenne ez a router?
A mostani csak 50-60 Mbit/sec-et tud, ezert akarom cserelni. -
vacs
veterán
Sziasztok.
Wifi repeater módban szeretném használni.
Jelenleg 50/25-ös netem van. Ehhez a nethez elég nekem a sima, vagy az AC-s verzió kell? -
grafnet
veterán
Azért, amikor a suliban 9600bps volt 2 teremnyi gépre (~20db) és még a szerverek is ezen mentek, meg néhány bennfentes tanár...
(Igaz, olyan mintha tegnap lett volna, bár jobb, hogy elmúlt.) -
kenand
veterán
-
kenand
veterán
Ez is eredeti és olcsóbb, mint a banggood
-
draco31
veterán
Barátom most készül venni, honnan a legolcsóbb jelenleg? Egyenlőre Banggood van kiszemelve, onnan biztosan eredeti jön.
-
kenand
veterán
USB port is előny...én amnnyira nem vagyok hanyatt esve a hatótávolságától.... alig jobb, mint a régebbi TP-Linkesemé..... 1 szintel lejjebb így is kell 2. rooter. (födémet nem szereti) De azért teszi a dolgát és a megfáradt TP-LInk 1043-mal ellentétben nem dobja hanyatt magát naponta 3x... 8000Ft-alatt nem kaptam volna jobbat..
-
Pítőr
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy a mininél a youth hatóköre mennyivel gyengébb? Azért kérdem, mert van sok eszközöm, de mindegyik csak 300mbit-re képes, így feleslegesnek találom, hogy minit vegyek, lehet elég lenne a youth is?
Ti hogy látjátok?
Köszönöm!
-
jfcvfc
tag
Üdv!
Rendeltem én is egy ilyen routert. Az usb-s csatlakozó miatt amire rádugok egy hdd-t. Ez azért kell mert van egy ilyen kamerám: Original Xiaomi XiaoYi Night Vision WiFi 720P IP Camera. Elvileg wifin tudnak kapcsolódni és rögzíteni. A routert csak másodikként használnám. A tp-linkes maradna a fő. Megoldható szerintetek így a kapcsolat. A fórumot az elejétől végigolvastam és volt azt hiszem olyan aki ugyanígy használta. Köszi. -
kenand
veterán
Én mindig okosítom a cuccaimat.
Ho whitelist Dual IDA BIOS van rajta, de akár SLIC 2.1 is mehetne bele, de van Win 7 HP matricám rá (sőt Vista Business is, 2 matricás a drága)Szóval van noweitelist BIOS 2530p-re (az a kérdés mekkora BIOS-nál tartsz, mert lefelé nem lehet flashelni...)
Tesztelj egyet azzán ha jó lehet én is beválalok egyet
-
wocsok17
tag
válasz
Kolondrum #317 üzenetére
Itt nézd meg:
www1.miwifi.com/app_download.html -
Valakinek nincs meg véletlenül az utolso angol apk? 2.3.18-as van nekem.
-
kenand
veterán
Intel 7620 Dualband AC én is majdnem rendeltem, de aztán kiderült, hogy az ezeréves sólyom HP 2530p-s notim így is fellép az 5G hálóra...
-
repvez
addikt
igen ezeket nekem is produkálta , hogy az lett a wifi jelszóm ami a xiomi reghez kellett és nem az amit elötte a wifi jelszónak, igy mindenhol ujra kellett irnom , az eszközökben.
Én is próbáltam összekapcsolni a 2 wifi szabványt,de ugy nem kapcsolódot a telefon igy visszatettem ahogy volt.
v
DE összességében ezeken kivül nincs bajom vele -
válasz
Kolondrum #310 üzenetére
Téves. Lefeküdt az antenna és nem vettem észre.
sagit! Chrome böngésződ van?
de nem ám! A napokban vettem észre! Mondok példát. Beállítottam egy jelszót, mentés és csak nem ment, mondom mi a baja. Hát bármilyen meglepő a böngésző volt. IE alatt szoktam matatni a beállításokat.Szerk: MEg is néztem chrome alatt állítottam a block és a fair-t és csatornát is váltott, IE alatt nem volt kavar.
-
sagit
veterán
válasz
Kolondrum #310 üzenetére
Nálam produkált rendesen érdekességeket, első update, letöltötte de nem telepítette, nem történt semmi. Második körben frissítette, azonban lépnék fel a wifire és nem jó a jelszó... Az lett a wifi jelszó ami a router jelszava, passz hogy miért.
Eggyesítettem az N és AC wifit, telefonnál ez tök jó lenne, ahol a lakásba jobb az N-es wifi ott oda ahol van jó AC ott oda csatlakozzon, gondoltam milyen frankó lesz. Ez működik is így viszont ha eggyesítve van a wifi a Chromecast 2-m nem hajlandó csatlakozni, csinálhattam akármit, váltogathattam csatornákat stb nem ment, szóval ez a funkció nálam kilőve.
A rákötött egy terrás vinyó is furán viselkedik azóta, a kliens hol tudja csatolni, hol nem, és csak az látszik amit a kliensel töltöttem le, ami rajta volt az nem, ha gépre dugom akkor egyből jó. Szóval azért a supporttal vannak gondok
-
Érdekesség képppppppeckén hívnám fel a figyelmet egy nem túl pozitív változásra. Nem csak EU régió meg angol nyelv került a routerbe. Csökkent, méghozzá jócskán csökkent a jelerőssége. Azt nem tudom, hogy ha ismét kínaira rakom akkor változik e.
FAIR helyett BOLCK a megoldás.
-
TommyX_
őstag
Nálam a frissítés után egyből átállt angol nyelvre a router, tudta ez mit akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amazon
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Macska topik
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest