Hirdetés
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
Közben megvalaszolnam a kérdést, amint seteltem fel az appban az új routert, felajanlotta a korábbi mentését visszaállításra. Nem is mindent, de a klienseket, a Wan beállítást athozta. Port forwarding és dhcpt pl nem. Egyelőre ennyi, majd később folytatom a konfigurációt, lényeg hogy már van netem és wifim es mindez gyorsan.
-
repvez
addikt
A 2.13.x megtartja a beállitásokat ha frissitem a stabil angolról vag yteljesen alapról kell mindent beállitani a net eléréstől kezdve mindent?
Mert most addig eljutott, hogy az admin felületet megnyitja, de az almenükben már nem tudok mindegyikbe belenézni
A(z) miwifi.com oldal nem működik
A(z) miwifi.com nem küldött adatokat.
ERR_EMPTY_RESPONSEcrome és vivaldi alatt is ugyan ez
csak ezt irja ki.
DE most nincs arra energiám, hogy mindent elejéről beállitsak föleg ha kinaiul is lenne. -
H2o-pok
senior tag
Köszi. Akkor ha csak az árát nézzük , megérte. Amugy a gyári fw t hogyan lehet frissiteni? A másik. Konfigurálni a mobil appal lehet vagy pc ről ip cimen keresztül? Ja és Mégvalami. Lehet hülye kérdés, mivel ezekben n
" nem vagyok otthon". A 2.4ghz et és 5ghz et tudják ezek egyszerre vagy csak az épp koválasztottat.?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Futás, futópályák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest