- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
Közben megvalaszolnam a kérdést, amint seteltem fel az appban az új routert, felajanlotta a korábbi mentését visszaállításra. Nem is mindent, de a klienseket, a Wan beállítást athozta. Port forwarding és dhcpt pl nem. Egyelőre ennyi, majd később folytatom a konfigurációt, lényeg hogy már van netem és wifim es mindez gyorsan.
-
repvez
addikt
A 2.13.x megtartja a beállitásokat ha frissitem a stabil angolról vag yteljesen alapról kell mindent beállitani a net eléréstől kezdve mindent?
Mert most addig eljutott, hogy az admin felületet megnyitja, de az almenükben már nem tudok mindegyikbe belenézni
A(z) miwifi.com oldal nem működik
A(z) miwifi.com nem küldött adatokat.
ERR_EMPTY_RESPONSEcrome és vivaldi alatt is ugyan ez
csak ezt irja ki.
DE most nincs arra energiám, hogy mindent elejéről beállitsak föleg ha kinaiul is lenne. -
H2o-pok
senior tag
Köszi. Akkor ha csak az árát nézzük , megérte. Amugy a gyári fw t hogyan lehet frissiteni? A másik. Konfigurálni a mobil appal lehet vagy pc ről ip cimen keresztül? Ja és Mégvalami. Lehet hülye kérdés, mivel ezekben n
" nem vagyok otthon". A 2.4ghz et és 5ghz et tudják ezek egyszerre vagy csak az épp koválasztottat.?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest