Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mckay

aktív tag

válasz TommyX_ #379 üzenetére

Szia!

No, megjött a Xiaomi router, kicsomagoltam, bekapcsoltam, és nem kissé csalódás a böngészős felülete. Sovány. És lassú. Aztán eszembe jutott, hogy mit írtál, hogy a telefonos appban van több lehetőség, például a wifi időzítése.

Nosza lekaptam a Play áruházból, kissé kinyomta nálam a biztosítékot, mert csak akkor volt hajlandó működni, ha 1) internetet kap a konfigurálandó router és 2) reggelek egy accot a webes szolgáltatásukhoz.
    Oké, megküzdöttem, és tényleg van egy app, amiben konfigolni tudom a routert. Például állítgathatok wifi jelszót, vpnt, és a hőn áhított wifi időzítést is. Szuper.

Be is állítottam, hogy éjfélkor kikapcs, reggel bekapcs.
    És jött az éjfél, és a wifi nem szűnt meg.
    :(

Gondoltam, hogy megnézem, hogy a router szerint hány óra van, de nem találok ilyen opciót az appban.
    Gondoltam sebaj, majd beállítom próbából, hogy egész nap csak 10 percet legyen wifi, és amúgy meg 23 óra 50 percen keresztül ne legyen wifi.
    De nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy egész nap volt wifi.
    :((

Gondoltam béna vagyok, nem indítottam újra, vagy nem mentettem el a konfigot.
    Áram kihúz, visszadug, app, és látom, hogy be van állítva az időzítés.
    :Y

Most akkor ez már milyen?
    :F

És nem, nem szeretnék pandorát, openwrt-t.
    Csak egy shoppingolható routert, aminek értékelhető a térereje, időzíti a wifit, és megfizethető.
    Mellényúltam?
    :(((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés