Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Vágyak
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
valaki találkozott már olyan problémával hogy status részen ahol kiirja a földgomb alatt a sebesség adatot arra rákattintva lehet egy tesztet futattni.NA én ha itt letesztelem a letöltést akkor mindig lényegesen alacsonyabb értéket kapok mint ami a valós, de a legnagyobb gond, hogy a router ezt állitja be limitnek is.
A minap jártam igy, hogy leteszteltem és 1.3mbitet mért csak a 15 ös helyett. és ezután nem tudtam, hogy mitől lassul be a netem és manuálisan átirva az értéket visszaállt a normális sebesség.
Az elöbbi kérdésem meg még mindig aktuális, hogy hogyan lehetne gyári alkalmazással és firmmel torrentet letölteni, hogy a telefonon csak a torrent filet szedném le a többit az otthoni nettel a routerre kötött tárhelyre töltené?
Az egyel elöbbi angol firmmen volt egy olyan menű . hogy samba,de a logón kivul csak kinai irás volt és nem találtam semmi állitási lehetőséget , az ujabb firmben meg már nem is találom ezt .
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Xbox Series X|S
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest