- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulpi
csendes tag
Na sikerült feltelepítenem a transmissiont, és megtaláltam minidlna-t is. De nem tudom beállítani a transmissiont. Elivleg a 192.168.1.1:9091 es porton kellene elérnem, de feltelepítés után beírom ezt és nem jön be semmi. Kell még valamit csinálni telepítés után? a startup-ba beállítottam hogy fusson de úgysem tölrténik semmi.
A másik gondom meg, hogy nem tudom mountolni a vinyót. -
vtechun
veterán
-
hudyfiu
senior tag
Nem tudom ma kipróbálni amit akartam, nem lesz időm már rá sztem.
Legközelebb lehet csak szombaton tudom.
Viszont akinek van pandora fent az is gyorsan le tudja tesztelni.
Csak egy mentést kell csinálni és feltenni az általam linkelt rendszert.
Ha nem jobb akkor gyorsan vissza lehet rakni a pandorát a mentéssel -
syler123
veterán
Igen az is jó. Pandora alatt jó a wifi, de pl alap Openwrt alatt borzalmas, gyenge a jel még közelről is. Pandorabox alatt Barrier Breaker van, nem a legújabb.
Konkrétan a jelerősséget kellene nézni. De ha van kedved kipróbálhatod a trunk openwrt-t, alapból nincs rajta grafikus felület, de feltehető rá. -
woodworm
veterán
"Wifi teljesítményre is ugyan azokat hozza mint a többi rendszer alatt mivel ugye az alapja mindnek ugyan az szinte."
Az érdekelne mindenkit, hogy ezen a routeren is hozza-e az eredeti fw vagy a pandora wifi erősségét, mert ugye sima openwrt-vel nem az igazi. Tehát a gargoyle-os fiúk a sima openwrt-re rakták a felületüket, ezt akár én is megtehetem csomagból, vagy hozzányúltak az openwrt-hez is, mint a pandorások?
-
syler123
veterán
Engem a wifi erőssége érdekelne. Erre van app androidhoz wifi analyzer a neve. Milyen felület van ez alatt? Luci? Miben tud többet, mint a pandorabox? Wifi stabilitást clash of clans-al a legkönnyebb tesztelni, nagyon érzékeny, stabil kapcsolat kell hozzá.
Videón megnéztem, hát borzasztó az a felület....
-
hudyfiu
senior tag
Sikerült feltennem a reggel linket rendszert.
Úgy látom megy minden.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Amúgy is ahol csak tudok gargoyle-t használok.
Elég sok fontos cucc van benne ami számomra elengedhetetlen.Itt egy leírás hogy lehet "feltörni" a routert.
Nem tudom mit kínlódik a xiaomi mostanában mindennel de végül is megvolt pár perc alatt.Nagyon jó lett a kütyü.
-
syler123
veterán
-
syler123
veterán
Trunk Openwrt-ből ez a legújabb: 22-Nov-2015
Ezt feltettem és a wifi gyenge volt és kicsit sem stabil. De teszteltem a stabil verziót is, ott ugyanez a hiba. A pandorabox Barrier Breaker-re épül, de más wifi-t használ, szerintem a gyári drivert. Itt hibátlan és betonstabil a wifi, de kisebb a szabad hely, mindenki eldönti mi kell neki.
Mondjuk amit linkeltél az nekem új, itt újabb a Pandorabox.
Felületet nem nagy cucc feltenni, legalább azt tesszük fel ami tetszik, bár a Luci teljesen jó.
-
repvez
addikt
Nálam is a 2.2.105 ös angol FW van fenn, és a frisistő alkalmazás ami be van épitve nem talál ujabbat, mikor a külsó FW keresőnél az alább irt van már.
Nem tudom, hogy ha manuálisan frissiteném, akkor utána autómatikusan felajánlaná e ha ujjabb érkezik, hogy frissitsem.
Egyébként jó lenne tudni, hogy a 2 verzió között mi a különbség, megéri e a frissitésért elveszteni az angol nyelvet.A legujabb androidos apot is felraktam ,de az is full kinai lett, nincs benne ango l felirat hiába van a nyaelv angolra állitva
A PC app is kinai, bár az mindegy is, mert csak a intézót nyitja meg ott ahol a háttértár van és be lehet dolgokat másolni.
Jó lenne egy kis összefoglaló arról, hogy milyen egyéb FW van rá és ezeknek mi az előnyük hátrányük és a telepités menete, meg, hogy hogyan lehet a gyárit visszatenni ha nem jön össze a mutatvány.
-
TommyX_
őstag
Kis részlet a felületből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?