Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
sziasztok
adott egy ilyen router gyári angol fw-el ( 2.2.105)
rákötöttem egy 1 tb-os vinyót, felraktam az angol klienst gépre és töltenék le vele torrentet viszont sokkal lassabban tölt mint a gépseed van nem az a gond, a netem 30/5-os és csak ilyen 600-900 Kb/s-el csorog, gépen bőven megvan a 3 MBit/s
ötlet? néha felmegy 2 MB/s-ig is
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
sagit
veterán
ezt sajnálattal olvasom, reméltem azért hogy usb-n tudni fogja azt a sebességet ami kell a szerény netemhez
nem nonstop seedre kell, csak ha letöltök valamit azt el akartam érni laptopról is meg pc-ről is, de így mindent kb 2-3* annyi ideig tart letölteni :/stream chromecastre? az csak megy az ac-wifin azért gondolom
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz Kolondrum #310 üzenetére
Nálam produkált rendesen érdekességeket, első update, letöltötte de nem telepítette, nem történt semmi. Második körben frissítette, azonban lépnék fel a wifire és nem jó a jelszó... Az lett a wifi jelszó ami a router jelszava, passz hogy miért.
Eggyesítettem az N és AC wifit, telefonnál ez tök jó lenne, ahol a lakásba jobb az N-es wifi ott oda ahol van jó AC ott oda csatlakozzon, gondoltam milyen frankó lesz. Ez működik is így viszont ha eggyesítve van a wifi a Chromecast 2-m nem hajlandó csatlakozni, csinálhattam akármit, váltogathattam csatornákat stb nem ment, szóval ez a funkció nálam kilőve.
A rákötött egy terrás vinyó is furán viselkedik azóta, a kliens hol tudja csatolni, hol nem, és csak az látszik amit a kliensel töltöttem le, ami rajta volt az nem, ha gépre dugom akkor egyből jó. Szóval azért a supporttal vannak gondok
-
sagit
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs