- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit OFF:
- Van valakinek információja: 500Mb-es digi netet wi-fi routerral megosztani? Van ilyen eszköz már?
Gigabites LAN, és gigabites wi-fi is?Köszi a segítséget!
-
Én vettem, de szívesen eladom.
Sajnos valóban nem tökéletes másik routerral. Nekem ZTE és TP-LINK van, de egyikkel sem volt felhőtlen a viszonyuk.Amit észrevettem, s lehet egy kapcsolóóra meg is oldaná: ha, non-stop be van kapcsolva, akkor egy idő után lelassítja az átvitelt, ami áramtalanítás után vissza áll eredetire. Ilyenkor megy rendesen, de, amikor nincs kedve, akkor van térerő, de az adatátvitel gyakorlatilag 0 lesz.
Simán lépked a telefon a hálózatok között.Most fogok kölcsönkérni más fajta repeatert, meglátjuk az mit bűvészkedik.
-
Azért, amikor a suliban 9600bps volt 2 teremnyi gépre (~20db) és még a szerverek is ezen mentek, meg néhány bennfentes tanár...
(Igaz, olyan mintha tegnap lett volna, bár jobb, hogy elmúlt.) -
Srácok!
Tudna valaki segíteni? Igaz, nem a topik tárgyáról van szó, hanem a "kistesóról", ami nem is router, csak repeater...
Szóval ehhez az eszközhöz nincs olyan hely, ahonnan a full angol app-ot le lehetne szedni? (Vagy PC-re progit.)
A Xiaomitól ma leszedte a legújabbat (nekem az elsőt) és csak a tyúklábak kapirgálnak a kijelzőn.Arra szeretném tovább állítgatni, amit vtechun is szeretne: otthon ne kelljen 3 routert használni, ha egy ilyen is megoldja a problémát.
Jelenleg külön hálózatként tudtam csak beállítani.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest