Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Tökéletesen megy vele a Transmission, nem omlik összes stb. Openwrt-t használtam sokáig, de inkább visszaváltottam a Pandorabox-ra a jobb wifi miatt. Lényegében ez is Openwrt, csak más csomagok meg felület van benne.
A stabil verziót szedd le: PandoraBox-ralink-mt7620-xiaomi-mini-squashfs-sysupgrade-r1024-20150608
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
ezt sajnálattal olvasom, reméltem azért hogy usb-n tudni fogja azt a sebességet ami kell a szerény netemhez
nem nonstop seedre kell, csak ha letöltök valamit azt el akartam érni laptopról is meg pc-ről is, de így mindent kb 2-3* annyi ideig tart letölteni :/stream chromecastre? az csak megy az ac-wifin azért gondolom
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
repvez
addikt
Akkor ezt beszéld meg a speed test oldal fejlesztőivel miért igy irják ki a sebességeket.MErt ezek nem megabyteot (MB a jele)jelentenek a számok mögött hanem megabitet (Mb). az egyiknél kicsi a másiknél nagy a B
Ha a Te gondolatod lenne az igaz én örülnék a legjobban, de nálam fizikailag is csak a 15/0,9 megabit-es a legnagyobb elérhető netsebesség.
-
sagit
veterán
-
draco31
veterán
Én az ukrán határnál egy kis faluban tengődöm, 20Km-re van legközelebb kábeles net, a környéken pedig WiFi alapú cucc. Néha már jelzi a 4G-t a mobil, amúgy EDGE van csak.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
syler123
veterán
Én azért kipróbálnám már az Openwrt újabb verzióit, hátha jó a wifi, de már annyit kínlódtam vele hogy nincs türelmem. Ami tetszik a trunk Openwrt-ben, hogy nincs benne semmi sallang, konkrétan még grafikus felület sem, de a Luci könnyen feltehető és csak azt tesszük fel ami szükséges. Meg hát újabb kernel stb stb...
Majd ha nem lesz meló és lesz kedvem, kipróbálom.
-
mckay
aktív tag
értem, ez jó hír
de hogy érted, hogy közben ne menjen torrent? a LAN-ban egy másik gép ne futtasson torrentklienst ezer szállal, vagy úgy érted, hogy a router tud torrentezni, és ő maga ne torrentezzen?
egyébként próbáltad filmmel, UPnP-vel? például egy 720p filmet simán visz? esetleg 1080-ast is?
-
mckay
aktív tag
a router és a TV között nekem is madzag lesz, hogy ne legyen gond a DLNA-val
de most akkor arra gondolsz, hogy erre a routerre tettél/tennél openwrt-t, és akkor ez a router tud egyszerre DLNA-zni meg torrentezni is (PC bekapcsolása nélkül), és hogy ez így együtt megterheli szegénykét?
nem, nem ez a cél nálam, sőt, én még csak openwrt-t sem szeretnék rá tenni!
szeretnék venni egy ilyen routert, kikeresni a gyári menüjében az angol nyelvet, jól bedugni rá egy nagy usb-s diszket, amit előzőleg feltöltöttem filmekkel, és aztán az okostévém menüjében megkeresni mint DLNA szervert és mozizni
ennyi a terv
egyáltalán nem szeretnék openwrt-vel, sőt, még csak firmware frissítéssel sem foglalkozni -
mckay
aktív tag
oks
már tegnap is próbáltam, de rá kellett jönnöm, hogy az április fizuig nincs ennyi a kártyámon
pedig tényleg jó árban van
(éljen a svájci frank hitel, ami persze most már forint, de attól még ugyanúgy szívás)néztem a boltokban, ennyi pénzért ilyent lehet venni:
[DS-LINK DS-WDR3000ND ]
de ennek a dobozán azt írják, hogy 2,4ghz VAGY 5ghz
és még usb-je sincsszóval nemsokára megrendelem ezt a Xiaomi cuccot, hurrá, csak egy kérdésem még lenne:
- ebben van olyan, amit egy-két drágább routerben láttam, hogy a wifi-t időzítetten kikapcsolja?
hogy mondjuk be lehet állítani, hogy 22-06 óra között ne szórjon wifitthx
-
vacs
veterán
Végül nem volt szükség újra tenni a romot.
tthom írta, hogy hosszabban nyomjam a reset gombot és ez segített!
Sikeres reset után a telefonos app újra látja a router-t, sikerült is beállítanom repeater módba.
Brutál erős wifije van, egy Tplink 4300-as mellé volt téve és kb duplája a hatótáv a MIWifi-n.De a 192.168.31.1 továbbra sem tölt be semmit, illetve a pc-s klinesbe se tudok bejelentkezni, hiába írom be az email címem.
(^)(>.<)(^)
-
syler123
veterán
Én végül raktam fel 15.05 alapú Openwrt-t. Nem hagyott nyugodni, hogy nem az van fent, nem mintha lenne sok különbség köztük, max annyi hogy nincs tele szeméttel, szinte mindent neked kell feltenned. Itt linkeltek egy olyan verziót, amivel működik a wifi, jó a jelerősség-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest