- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- body007: Magyarország kifosztásának története
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Szia!
Ez alapján tettük fel a pandoraboxot. Azt nem kell feltenned, de le van írva a developer rom-ot hogyan kell.
DE szerintem csak annyit próbálj, hogy vegyél le egy jó romot tedd egy FAT32-es usb drivera nevezd át a romot miwifi.bin-ne
nincs kedvem lefordítani, de egyszerű:
a. Pull the power from router, at the router
b. Plug USB drive into router.
c. Press reset button (in the hole to the left ofthe USB drive)
d. While holding down the reset button, plug in thepower. The orange light in front of the router will remain steady for a short while before it starts flashing -
vacs
veterán
Basszus, lehet hogy tégláztam a vadi új router-emet!
Kikötöttem a jelenleg TPlink router-t, helyére bekötöttem a xiaomit, de semmi, nincs net.
A 192.168.31.1 semmit nem tölt be, kérlek segítsetek.tthom: most már legalább tudom, hogy az 5Ghz nem megy repeater módban.
Ha ezt tegnap is tudtam volna, akkor most is működne a cucc! -
kenand
veterán
Itt jobb áron van én is ott vettem...akkor egy kicsit még olcsóbb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest