Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
wocsok17
tag
Ide a mi.com-os regisztrációd kell az email, és jelszó páros.
Ha nincs akkor előbb regisztrálj a mi.com-ra.
Ez a regisztráció kell ahhoz is hogy a webes felületen bejelentkezzen a router, csak utána tudod ezzel az alkalmazással belépve a letöltéseket elindítani.Ezt értetted? Mert visszaolvasva vannak kétségeim.
-
wocsok17
tag
válasz
Kolondrum #317 üzenetére
Itt nézd meg:
www1.miwifi.com/app_download.html -
wocsok17
tag
Ha pc app van társítva hozzá automatikusan letölti. Seedelni nem seedel szerintem, viszont nem is látod a torrent oldalon, hogy leszedted. Célt nem tudsz megadni, mindig ugyanabba a könyvtárba tölti. De én csak a nagyról tudok nyilatkozni, mert nekem az van, a kicsit soha nem használtam.
-
wocsok17
tag
válasz
HornedReaper #114 üzenetére
Ezt nem értem... Micsoda?
-
wocsok17
tag
-
wocsok17
tag
válasz
syler123 #100 üzenetére
Ha feltölteni nem akarsz akkor jó. Legalábbis nekem a nagy elég jó, az én sávszélességemet kihasználja, bár az nem nagy. Fel nem tölt, de még nem találtam olyan torrentet amit észrevették volna hogy letöltötte. Nem tudom hogy csinálja de nem látszik hogy letöltöttem, viszont vissza sem oszt, de letölt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest