Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Szia!
No, megjött a Xiaomi router, kicsomagoltam, bekapcsoltam, és nem kissé csalódás a böngészős felülete. Sovány. És lassú. Aztán eszembe jutott, hogy mit írtál, hogy a telefonos appban van több lehetőség, például a wifi időzítése.
Nosza lekaptam a Play áruházból, kissé kinyomta nálam a biztosítékot, mert csak akkor volt hajlandó működni, ha 1) internetet kap a konfigurálandó router és 2) reggelek egy accot a webes szolgáltatásukhoz.
Oké, megküzdöttem, és tényleg van egy app, amiben konfigolni tudom a routert. Például állítgathatok wifi jelszót, vpnt, és a hőn áhított wifi időzítést is. Szuper.Be is állítottam, hogy éjfélkor kikapcs, reggel bekapcs.
És jött az éjfél, és a wifi nem szűnt meg.
Gondoltam, hogy megnézem, hogy a router szerint hány óra van, de nem találok ilyen opciót az appban.
Gondoltam sebaj, majd beállítom próbából, hogy egész nap csak 10 percet legyen wifi, és amúgy meg 23 óra 50 percen keresztül ne legyen wifi.
De nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy egész nap volt wifi.
Gondoltam béna vagyok, nem indítottam újra, vagy nem mentettem el a konfigot.
Áram kihúz, visszadug, app, és látom, hogy be van állítva az időzítés.
Most akkor ez már milyen?

És nem, nem szeretnék pandorát, openwrt-t.
Csak egy shoppingolható routert, aminek értékelhető a térereje, időzíti a wifit, és megfizethető.
Mellényúltam?
-
batabe
senior tag
Meg a Chrome fordító is sokat segít...
A kezdeti konfigolasrol találsz videókat, azzal megoldod a csirkelab problémát.
Amúgy van 1-2 árus, aki módosított, angol nyelvet is tartalmazó firmwarrel szállít. Nekem is ilyen volt, csak frissítettem és ugrott az angol... De megvagyok nélküle -
repvez
addikt
Elvileg igen, bár vannak részek amik kinai maradt és a PC meg android részek is sajnos, meg ha lefrissited az ujabb firmre akkor is vissza vált, de aqlapból angol nekem , a beállitó felület a weboldalon. amit az IP cimre ad.
ÉS a linken a xiomi hivatalos eladói oldala, tehát nem valami kamu eladóé.
-
repvez
addikt
nálam ott csak a nyelvet lehet állitani és angol van kiválasztva , ugyhogy nálam a webes felület teljesen angol .Viszont sehol nem találtam erre való beállitást , méf a wifi lapon is be van állitva a local europára, de sehol nem jelzi a rendszer időt, hogy legalább abból következtetni legetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi